gregory Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 jestem jestem a do czekolady to sie mnie juz kasia pytala czy jade
diman Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 jestem jestem a do czekolady to sie mnie juz kasia pytala czy jade no ona o mnie dba kochana jest
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Czy ja o czymś nie wiem :gwizdanie: Eeeee i tak jeszcze do mnie przyjdziesz :gwizdanie: A wtedy ja powiem "nieeeeeee wiem" hehe nom tak jak u Keżora gadaliśmy z godzinę ale o czym to ja niewiem :polew:
gregory Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Czy ja o czymś nie wiem :gwizdanie: Eeeee i tak jeszcze do mnie przyjdziesz :gwizdanie: A wtedy ja powiem "nieeeeeee wiem" hehe nom tak jak u Keżora gadaliśmy z godzinę ale o czym to ja niewiem :polew: No ja też nie do końca pamiętam. Coś tam o jakichś modyfikacjach silnika...., coś mi tam tłumaczyłeś jak to się robi:gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 No ja też nie do końca pamiętam. Coś tam o jakichś modyfikacjach silnika...., coś mi tam tłumaczyłeś jak to się robi :gwizdanie: no bo tobie trzeba wszystko powoli i dokładnie tłumaczyć :polew:
gregory Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 No ja też nie do końca pamiętam. Coś tam o jakichś modyfikacjach silnika...., coś mi tam tłumaczyłeś jak to się robi :gwizdanie: no bo tobie trzeba wszystko powoli i dokładnie tłumaczyć :polew:
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 No ja też nie do końca pamiętam. Coś tam o jakichś modyfikacjach silnika...., coś mi tam tłumaczyłeś jak to się robi :gwizdanie: no bo tobie trzeba wszystko powoli i dokładnie tłumaczyć :polew: ta emotka jest superancka
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 jestem jestem a do czekolady to sie mnie juz kasia pytala czy jade no ona o mnie dba kochana jest widzisz jaką masz dobrą żonę
gregory Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Q*wa, siedzę i się pocę, co za pogoda. Powietrze znad Sahary. Już lepiej było jak lało
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Q*wa, siedzę i się pocę, co za pogoda. Powietrze znad Sahary. Już lepiej było jak lało no co ty gadasz... ja dopiero z roweru wróciłem a jutro idę na tenis ... pierwszy raz po 4 latach :naughty: pamiętaj, jak jesteś chudy to jest ci zawsze zimno
gregory Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Z tego co widzę to u was lajt, 24 stopnie.
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Z tego co widzę to u was lajt, 24 stopnie. a u ciebie?
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 Z tego co słyszałem, to Niemcy nazywają nowe RS6 autostradowym killerem. A na torze zaś się wogóle nie sprawdza, bo jest mocno podsterowne. i wcale sie nie dziwie - jak to leci 340km/h
gregory Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Z tego co widzę to u was lajt, 24 stopnie. a u ciebie? W południe było jakoś 32 stopnie :gwizdanie: Teraz, też jest parno.[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 21:11_________________________________________________ Z tego co słyszałem, to Niemcy nazywają nowe RS6 autostradowym killerem. A na torze zaś się wogóle nie sprawdza, bo jest mocno podsterowne. i wcale sie nie dziwie - jak to leci 340km/h Gdzie tam do moich 260
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 Audi RS6 730PS - Autobahn Run HD-Quality Audi RS6 730PS - 0-325km/h HD-Quality i jak to ma nie być król autostrad
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Audi RS6 730PS - Autobahn Run HD-Quality może i dość fajne zapiepsza ale co do muzyki to gustu niema :thumbdown: :polew:
Bulik Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Audi RS6 730PS - Autobahn Run HD-Quality Audi RS6 730PS - 0-325km/h HD-Quality i jak to ma nie być król autostrad [/url] PRAWIE jak u mnie :gwizdanie: ..gadałem z Krisem,mam was uściskac i ucałowac,czego oczywiście nie zrobie
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Audi RS6 730PS - Autobahn Run HD-Quality może i dość fajne zapiepsza ale co do muzyki to gustu niema :thumbdown: :polew: właśnie chciałem napisać, że na pierwszym filmiku zajebistej muzy słucha.. :disgust:
Grisza79 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 A tak apropo.... dzięki Panowie za wczorajszego spota w SK Tylko te jeba.... komary
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 A tak apropo.... dzięki Panowie za wczorajszego spota w SK Tylko te jeba.... komary fajnie że byłeś a raczej ja byłem - bo Ty tam jesteś znacznie częściej
Rekomendowane odpowiedzi