miron78 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2010 nie jestem pewien na 100% ale w B7 też chyba mam ATE
krolu Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 nie jestem pewien na 100% ale w B7 też chyba mam ATE ciekawe co Diman ma
miron78 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2010 nie jestem pewien na 100% ale w B7 też chyba mam ATE ciekawe co Diman ma już nic nie ma
krolu Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 nie jestem pewien na 100% ale w B7 też chyba mam ATE ciekawe co Diman ma już nic nie ma węgielki
Guregoru Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Klocki ATE to gówno ty jesteś GÓWNO- 160 zł za komplet i ani razu nie dymiło się z nich :gwizdanie: ani nie piszczały - teraz też mam ATE i na pewno tak zostanie 160 zł to moje na tył będą kosztowały a dziwisz się że nie dymiło... jak twoja rakieta z recaro nie rozpędza się do więcej niż 80 km/h to z czego ma tu dymić do jutra Miron Ps. Klocki ATE to gówno
keżor Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ps. Klocki ATE to gówno to jakie masz teraz założone ? [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 23:21_________________________________________________i dlaczego uważasz że klocki ATE to gówno ? bo jesteś pierwszą osobą która tak mówi
Guregoru Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ps. Klocki ATE to gówno to jakie masz teraz założone ? Szczerze to nie pamiętam co kupowałem bo to dawno było i dlaczego uważasz że klocki ATE to gówno ? bo jesteś pierwszą osobą która tak mówi Bo klocki ATE to gówno Słyszałem że strasznie pylą i z czasem bardzo (w sensie bardziej niż na innych klockach) obniża się skuteczność hamowania a poza tym odradzili mi je w 2 z 3 sklepów do których dzwoniłem zorientować się w cenie
Pucek Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 a ja muszę sie zgodzić z Guru, nie raz już czytałem że klocki ATE strasznie pylą, a przez to felgi się brudzą, ale fakt, sam na tył założyłem ATE :gwizdanie: po zimie wpadną na przód 312 tarcze więc klocki będą też inne
Guregoru Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 a ja muszę sie zgodzić z Guru, nie raz już czytałem że klocki ATE strasznie pylą, a przez to felgi się brudzą I sprawa jasna Ps. Krolu bo bym zapomniał: Klocki ATE to gówno
czester Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 z wieczora Jak by co to mam z 2 miejsca w aucie :gwizdanie: Oryginalnie pakuja klocki textara i na takich jezdze i jestem bardzo zadowolony, a ate nie wiem, ale jak guru mowi gowno tzn, ze to musi byc gowno
Guregoru Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Oryginalnie pakuja klocki textara i na takich jezdze i jestem bardzo zadowolony, a ate nie wiem, ale jak guru mowi gowno tzn, ze to musi byc gowno [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 00:58_________________________________________________Dobra ja uciekam Do jutra
MAJKI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 nie jestem pewien na 100% ale w B7 też chyba mam ATE ciekawe co Diman ma Diman z przodu ma TRW Na pierwszy montaż idą Textary i jak sie ma dobre dojeście to komplet na dwie osie 380zł :gwizdanie: Za to w ASO klocki na przód do BLB 560zł bo mają znaczek Audi
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 z wieczora Jak by co to mam z 2 miejsca w aucie :gwizdanie: Oryginalnie pakuja klocki textara i na takich jezdze i jestem bardzo zadowolony, a ate nie wiem, ale jak guru mowi gowno tzn, ze to musi byc gowno ooooooooooo własnie - przypomniałeś mi nazwę moich klocków - u mnie są TEXTAR a nie ATE - wiedziałęm, że coś nie do konca ta nazwa ATE mi pasuje [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 08:24_________________________________________________
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Oryginalnie pakuja klocki textara i na takich jezdze i jestem bardzo zadowolony, a ate nie wiem, ale jak guru mowi gowno tzn, ze to musi byc gowno :polew: w ten deszczowy poranek
Rekomendowane odpowiedzi