Pucek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Pucek nie mow, ze zagazowales swoje APU [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 13:02_________________________________________________ludzie się zmieniają a dlaczego zmieniają? po robocie, po obiedzie (sam robiłem )
diman Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 siemacie i juz po szychcie takie lubie
miron78 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2010 Pucek nie mow, ze zagazowales swoje APU [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 13:02_________________________________________________ludzie się zmieniają a dlaczego zmieniają? po robocie, po obiedzie (sam robiłem ) bo byłeś przeciwnikiem LPG [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 13:48_________________________________________________po obiedzie sam robiłeś i co ? zmakowały kanapki eeeeeeejjjjjjj ludzie - co z tym psrzętem - kto ma jakiś do zabrania - bo będziemy jak ciecie bez muzy siedzieć
Pucek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 trzecia osoba która twierdzi że byłem przeciwnikiem lpg ciekawe teorie, chyba że ja o czymś nie wiem :gwizdanie: ale nie mam zamiaru więcej poruszać tego tematu, ważne że teraz jeżdżę taniej niż seryjny AFN odnośnie obiadu, fasolka po bretońsku, nawet mi wyszła bo bracik nie narzekał czekam na kuriera z firmy "siódemka" i już trzeci dzień, czy to taka beznadziejna firma ?
Kędzior Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 trzecia osoba która twierdzi że byłem przeciwnikiem lpg ciekawe teorie, chyba że ja o czymś nie wiem :gwizdanie: siódemka spoko dają przesyłki, tylko zależy od wysyłającego czy dał pilne co do LPG to byłeś przeciwnikiem wystarczy zobaczyć twój profil "tylko PB 98" uaktualnij swój profil zaznaczając LPG i racja teraz masz taniej niż AFN a frajdy dużoo więcej
Pucek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 trzecia osoba która twierdzi że byłem przeciwnikiem lpg ciekawe teorie, chyba że ja o czymś nie wiem :gwizdanie: siódemka spoko dają przesyłki, tylko zależy od wysyłającego czy dał pilne co do LPG to byłeś przeciwnikiem wystarczy zobaczyć twój profil "tylko PB 98" uaktualnij swój profil zaznaczając LPG i racja teraz masz taniej niż AFN a frajdy dużoo więcej następny... to już nikt nie pamięta jaki był warunek kupna T+Q :gwizdanie: gaz, a że mistrzunio powiedział "najpierw mody potem gaz" no to jest
Pucek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 no niech Ci będzie zresztą nie muszę się tłumaczyć, Gregory zna całą historię
Kędzior Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 no niech Ci będzie zresztą nie muszę się tłumaczyć, Gregory zna całą historię nom nie musisz ale pośmiać się trzeba wiesz jak jest
Pucek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 no niech Ci będzie zresztą nie muszę się tłumaczyć, Gregory zna całą historię nom nie musisz ale pośmiać się trzeba wiesz jak jest pośmialiście się na spocie
Kędzior Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 pośmialiście się na spocie jeszcze z tydzień czy dwa i zapomnimy
Miszka82 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 no niech Ci będzie zresztą nie muszę się tłumaczyć, Gregory zna całą historię nom nie musisz ale pośmiać się trzeba wiesz jak jest pośmialiście się na spocie to daj się pośmiać innym i zaktualizuj ten j**any profil
Pucek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 no niech Ci będzie zresztą nie muszę się tłumaczyć, Gregory zna całą historię nom nie musisz ale pośmiać się trzeba wiesz jak jest pośmialiście się na spocie to daj się pośmiać innym i zaktualizuj ten j**any profil zaktualizowany
Miszka82 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 no niech Ci będzie zresztą nie muszę się tłumaczyć, Gregory zna całą historię nom nie musisz ale pośmiać się trzeba wiesz jak jest pośmialiście się na spocie to daj się pośmiać innym i zaktualizuj ten j**any profil zaktualizowany ja tam jeszcze nic nie widzę
Mario22 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Kombinujcie nad tym sprzętem a nie pierdołami....
Pucek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Kombinujcie nad tym sprzętem a nie pierdołami.... sprzęt może zabrać Keżor, może zabrać Kędzior i ostatnio coś wspominał Gregor :gwizdanie: więc Ci panowie muszę się dogadać
Mario22 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Kombinujcie nad tym sprzętem a nie pierdołami.... sprzęt może zabrać Keżor, może zabrać Kędzior i ostatnio coś wspominał Gregor :gwizdanie: więc Ci panowie muszę się dogadać Każdy może a potem sie okaże że nikt nie zabrał bo nikt sie konkretnie nie dogadał... :polew:
krolu Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 trzecia osoba która twierdzi że byłem przeciwnikiem lpg ciekawe teorie, chyba że ja o czymś nie wiem :gwizdanie: ale nie mam zamiaru więcej poruszać tego tematu, ważne że teraz jeżdżę taniej niż seryjny AFN to ja przeglądnę całe gliwickie i Ci powstawiam tu cytaty fochaczu :gwizdanie:
czester Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Nie za ciekawa pogoda na weekend sie szykuje
Mario22 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Nie za ciekawa pogoda na weekend sie szykuje Umnie jest ciepełko i zero wiatru... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi