egon47 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Właśnie wróciłem z pracy i co do Kamienia to jedziem . P.S. Bulik weź coś Twojej powiedz bo ciągle domnie wydzwania że po tym weekendzie tak się super zemną bawiła i wogóle żeby się umówic jak jestes w pracy a Wiesz ja tego kolegą nie robie.... :polew: :polew: Ty sie Mario tak nieciesz bo Ola powiedziala mi ze po weekendzie niechce juz jezdzic Nissanem
Mario22 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Właśnie wróciłem z pracy i co do Kamienia to jedziem . P.S. Bulik weź coś Twojej powiedz bo ciągle domnie wydzwania że po tym weekendzie tak się super zemną bawiła i wogóle żeby się umówic jak jestes w pracy a Wiesz ja tego kolegą nie robie.... :polew: :polew: Ty sie Mario tak nieciesz bo Ola powiedziala mi ze po weekendzie niechce juz jezdzic Nissanem Wiem mówiła mi o tym... twój tak łagodnie przyśpiesza że nic nie czuła i mogła spac a umnie tak wgniata w fotel że nie da się zasnac takie cisnienie.... :polew:
Pucek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 wróciłem ze spocika :gwizdanie: Mario, mam na Ciebie mega kwit, więc nie radzę mnie denerwować :gwizdanie: Gregor, chodzi Ci pewnie o napis "mam wyjebane" [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 23:24_________________________________________________dobranoc
Guregoru Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Wszyscy poszli to i ja uciekam Do jutra
czester Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Wszyscy poszli to i ja uciekam Do jutra Nie wszyscy
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Wszyscy poszli to i ja uciekam Do jutra Nie wszyscy No tak jak się wstaje o 11 to nie trzeba iść spać o 1 A co tych zdjęć to ja podejrzewałem że i tak połowa z tego co robiłem nie wyszła Gliwice Nie podlizuj się
Pucek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Siema. Ale nudy. Siedze na szkoleniu. . .
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Siema. Ale nudy. Siedze na szkoleniu. . . Ucz się to nie będziesz kolegom chodników zasypywał
miron78 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 wczoraj w SK porcja kiełbasy z Zatora poszła - mam nadzieje że w piątek zjemy drugą część
krolu Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 wczoraj w SK porcja kiełbasy z Zatora poszła - mam nadzieje że w piątek zjemy drugą część a ile jeszcze tych porcji mamy?
gregory Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Dobry! Gregor, chodzi Ci pewnie o napis "mam wyjebane" Napis [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 17:15_________________________________________________ wczoraj w SK porcja kiełbasy z Zatora poszła - mam nadzieje że w piątek zjemy drugą część Protestuje! Mnie w piątek nie będzie niestety Do zamrażalnika i na następnego grilla. Chyba, że nieświeże już to możecie zjeść
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 z rana Guru o 10 a nie 11 wczoraj w SK porcja kiełbasy z Zatora poszła - mam nadzieje że w piątek zjemy drugą część Nie zapowiada się A tak w ogóle to
Miszka82 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Guru Ty usunąłeś wątek w którym kolega pytał o sprawdzenie auta ?
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Guru Ty usunąłeś wątek w którym kolega pytał o sprawdzenie auta ? Tak
keżor Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Guru Ty usunąłeś wątek w którym kolega pytał o sprawdzenie auta ? Tak kat jak c**j , nic mu nie umknie
stanley Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Guru Ty usunąłeś wątek w którym kolega pytał o sprawdzenie auta ? nic Ci nie umknie władco postów
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Guru Ty usunąłeś wątek w którym kolega pytał o sprawdzenie auta ? Tak kat jak ch***j , nic mu nie umknie Guru Ty usunąłeś wątek w którym kolega pytał o sprawdzenie auta ? nic Ci nie umknie władco postów
Miszka82 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Guru Ty usunąłeś wątek w którym kolega pytał o sprawdzenie auta ? Tak a już się rozkręcał i kolega by dostał odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi