bartek393 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Czesc:)) Mam do was pytanie, bo 2 tygodnie temu byla moja dziewczyna z audi a4 1.9 tdi kombi, chccielibysmy sie was zapytac w sprawie ciezkiego odpalania gdy jest zimny. Bylem juz u wielu mechanikow i kazdy mowi co innego. Moze ktos z was mial cos takiego i bedzie w stanie nam cos doradzic. A 2 tygodnie temu byla moja dziewczyna i powiedzieli jej ze najlepiej jak przyjedzie za 2 tygodnie czyli teraz bo bedzi eodpowiednia osoba ktora moze to sprawdzic :-)) i chcialbym sie upewnic czy bedzie :-)) i razem moze cos wymyslimy z moim samochodem :-))) z gory dziekuje za odpowiedz
miron78 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 niestety dziś tej osoby nie będzie. A kontaktowałeś się z serwisem, który ostatnio Ci polecałem ? Bo jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś to właściciel serwisu ( i największy mózg warsztatu ) od jutra ma urlop do 11.07
keżor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 A kontaktowałeś się z serwisem, który ostatnio Ci polecałem ? Bo jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś to właściciel serwisu ( i największy mózg warsztatu ) od jutra ma urlop do 11.07 niech zgadne , mowa o Panu Daneckim
krolu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 U nas już teraz o motoryzacji się nie rozmawia
egon47 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 siema bylem wlasnie u kontroli i mam do 16lipca L4;/ musze kupic taki specjalny but i w nim chodzic widze ze dlugo nie zagoszcze na zlocie autem swoim sie zalatwilem
miron78 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 siema bylem wlasnie u kontroli i mam do 16lipca L4;/ musze kupic taki specjalny but i w nim chodzic widze ze dlugo nie zagoszcze na zlocie autem swoim sie zalatwilem doceniamy że chciałeś mi dorównać ale skakać trzeba umieć - dla jednych zeskoczenie z krawężnika kończy się gipsem dla innych skok na główkę do piwnicy lekkim zadrapaniem :decayed:
egon47 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 siema bylem wlasnie u kontroli i mam do 16lipca L4;/ musze kupic taki specjalny but i w nim chodzic widze ze dlugo nie zagoszcze na zlocie autem swoim sie zalatwilem doceniamy że chciałeś mi dorównać ale skakać trzeba umieć - dla jednych zeskoczenie z krawężnika kończy się gipsem dla innych skok na główkę do piwnicy lekkim zadrapaniem :decayed: hahha dokladnie Miron jednak do Koksa mi daleko
Miszka82 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 no ja się chyba do Was dziś wybiorę
d4rk Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Miszka to jak będziesz na pewno dzisiaj u nas to daj mi znać wcześniej na kom. to zabiorę z soba kompa... Najlepiej jak byś dam mi znać do 16:45
Miszka82 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Miszka to jak będziesz na pewno dzisiaj u nas to daj mi znać wcześniej na kom. to zabiorę z soba kompa... Najlepiej jak byś dam mi znać do 16:45 no właśnie Ci posłałem PW - to weź kompa :kox:i dobrą wtyczkie
Guregoru Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Egon tylko nie zakładaj takiego tematu http://www.a4-klub.pl/smf/mam_rozpiera_noge_i_nie_moge_jezdzic_autem-t140094.0.html :polew: :polew:
gregory Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Siema z Rana... [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 03:18_________________________________________________Ala nie wali mu pały (nie ma pan peniska) Full Version + NAPISY PL Nieźle ktoś musiał być zjarany, żeby takie coś przetłumaczyć :polew:
egon47 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Egon tylko nie zakładaj takiego tematu http://www.a4-klub.pl/smf/mam_rozpiera_noge_i_nie_moge_jezdzic_autem-t140094.0.html :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 siemano nareszcie wczesniejszy powrot z roboty
Guregoru Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 siemano nareszcie wczesniejszy powrot z roboty Czyli na spota możesz spokojnie wpaść
diman Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 siemano nareszcie wczesniejszy powrot z roboty Czyli na spota możesz spokojnie wpaść no mysle ze dzisiaj sie pojawie bo juz w kotowicach nie bylem bo nie zdarzylem ;(
dawcav6 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 niestety po raz kolejny nie jestem w stanie zajechać na spota no cóż życze miłej atmosfery i udanego spota i szkoda że nie usłysze streszczenia wydażeń z Zatoru
miron78 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 a co z tą kiełbasą ? zabierać ? Majki - Dorota nie wie czy pojedzie - zadzwoni jeszcze do Ewy
Rekomendowane odpowiedzi