mech15 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Kędzior, it's you?? Famous scene from Robocop nie mogłem się powstrzymać :decayed:
musti Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Cześć,zapraszam do zapisów na ręczniki klubowe http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
Guregoru Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Wita się prawie codziennie a na spota nie wpadnie
dawcav6 Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 chyba najwyższy czas na publikację 'ZATOR 2010' http://vimeo.com/13307258 :shocked: za***isty ten filmik gratuluje :good:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 12:37_________________________________________________acha dobry !!!!!!!
Adrenalina Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 :notworthy: dopiero zaczynam zabawę w tych klimatach, więc mam nadzieje że każdy następny będzie już tylko lepszy
keżor Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 :notworthy: dopiero zaczynam zabawę w tych klimatach, więc mam nadzieje że każdy następny będzie już tylko lepszy fart początkującego
Adrenalina Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 :notworthy: dopiero zaczynam zabawę w tych klimatach, więc mam nadzieje że każdy następny będzie już tylko lepszy fart początkującego widzę że nie chcesz już grać więcej głównych ról :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 :notworthy: dopiero zaczynam zabawę w tych klimatach, więc mam nadzieje że każdy następny będzie już tylko lepszy fart początkującego gdyby nie to że Stanley dał każdemu po 50zł to byś poznała prawdę co kto sądzi o tym filmie :gwizdanie:ale nie zrażaj się może kiedyś skleisz coś dobrego... :polew:
Adrenalina Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 :notworthy: dopiero zaczynam zabawę w tych klimatach, więc mam nadzieje że każdy następny będzie już tylko lepszy fart początkującego gdyby nie to że Stanley dał każdemu po 50zł to byś poznała prawdę co kto sądzi o tym filmie :gwizdanie:ale nie zrażaj się może kiedyś skleisz coś dobrego...
dawcav6 Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 wysrał mi sie mechanizm podnoszenia szyby prawy przód :wallbash: ja to mam szczęście a w niedziele jade sie wczasować dobrze że jest klima nie musze szyby opuszczać ma ktoś może spinki do tapicerki drzwi na zbyciu bo niebawem będe potrzebował ????????
Guregoru Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 :notworthy: dopiero zaczynam zabawę w tych klimatach, więc mam nadzieje że każdy następny będzie już tylko lepszy Liczymy na to że będą coraz lepsze (choć ten był mega )
Skydiver Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Wita się prawie codziennie a na spota nie wpadnie W piątki o godzinie spotowej najczęściej jestem na lotnisku i ......... skacze
Mario22 Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Wita się prawie codziennie a na spota nie wpadnie W piątki o godzinie spotowej najczęściej jestem na lotnisku i ......... skacze A więc chłopaki może spot na lotnisku..... raz zrobic
dawcav6 Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 http://www.poboczem.pl/naszym-zdaniem/news-zapiera-dech-w-piersiach,nId,284766 :polew:
Guregoru Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Wita się prawie codziennie a na spota nie wpadnie W piątki o godzinie spotowej najczęściej jestem na lotnisku i ......... skacze Tak w zimę też A więc chłopaki może spot na lotnisku..... raz zrobic Da się zrobić
Mario22 Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Wita się prawie codziennie a na spota nie wpadnie W piątki o godzinie spotowej najczęściej jestem na lotnisku i ......... skacze Tak w zimę też A więc chłopaki może spot na lotnisku..... raz zrobic Da się zrobić No też tak myśle że raz można zrobic wyjątek i popatrzec na nich z dołu... tym bardziej że trawy i pół tam nie brakuje i zakazu grila tez nie ma więc można i grillowac....
Rekomendowane odpowiedzi