piterra Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Siema Beciarz nie podskakuj tylko zobacz se na gg o czym pisałem jak cię nie było :naughty: :kox: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 tabule poszły do produkcji , pozwole sobie wtrącić dla zainteresowanych
Lukasch44 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 z wieczora z pracy i do jutra pod areną mam nadzieję że ludzisków dopisze
Bulik Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 do jutra a macie na dobranoc ФОКУСНИЦА ( Magic "STRIPTEAS" LIVE ) :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Siema Beciarz nie podskakuj tylko zobacz se na gg o czym pisałem jak cię nie było :naughty: :kox: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: coś tam bełkotałeś ale moja Cię spławiła i tyle
gregory Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Cześć! ujki [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 22:30_________________________________________________Jak tam frekwencja, kto się pisze jutro na spota. Może by jakiś grill, ponoś ma być ciepło Albo może Summer House Music? http://www.hotparty.pl/summer-house-music-2010-impreza-w-plenerze-26-06-2010-impreza-7380.html Ktoś się wybierze, bo ja chętnie, ale jak będzie ekipa. Może prosto ze spota?
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Cześć! ujki [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 22:30_________________________________________________Jak tam frekwencja, kto się pisze jutro na spota. Może by jakiś grill, ponoś ma być ciepło Albo może Summer House Music? Ktoś się wybierze, bo ja chętnie, ale jak będzie ekipa. no ja bede jutro na spocie mozliwe ze troche pozniej ale bede a na sumer to chyba jednak nie bedzie mi dane jechac ;(
gregory Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a na sumer to chyba jednak nie bedzie mi dane jechac ;( Why?
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dziadki :gwizdanie: a ja nie wiem czy jutro wpadnę, jakoś mi się nie chce, aaa i na tych Gliwicach nic się nie dzieje
gregory Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dziadki :gwizdanie: a ja nie wiem czy jutro wpadnę, jakoś mi się nie chce, aaa i na tych Gliwicach nic się nie dzieje Wpadnij, pogadamy, pościgamy się, objadę cię. Fajnie będzie
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dziadki :gwizdanie: a ja nie wiem czy jutro wpadnę, jakoś mi się nie chce, aaa i na tych Gliwicach nic się nie dzieje wpadaj nie wyglupiaj sie nastepny co na spotu nie jezdzi tez laske poznales
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dziadki :gwizdanie: a ja nie wiem czy jutro wpadnę, jakoś mi się nie chce, aaa i na tych Gliwicach nic się nie dzieje Wpadnij, pogadamy, pościgamy się, objadę cię. Fajnie będzie jebłem :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dziadki :gwizdanie: a ja nie wiem czy jutro wpadnę, jakoś mi się nie chce, aaa i na tych Gliwicach nic się nie dzieje Wpadnij, pogadamy, pościgamy się, objadę cię. Fajnie będzie jak zrobisz program pod tą za***iście dużą suszarkę to się zmierzymy, nie chcę żebyś się tłumaczył że nie masz programu jak należy i dlatego przegrałeś [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 22:48_________________________________________________ dziadki :gwizdanie: a ja nie wiem czy jutro wpadnę, jakoś mi się nie chce, aaa i na tych Gliwicach nic się nie dzieje wpadaj nie wyglupiaj sie nastepny co na spotu nie jezdzi tez laske poznales laskę znam od zawsze, problem w tym że jest w chorwacji :gwizdanie: więć tydzień na głodzie
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dziadki :gwizdanie: a ja nie wiem czy jutro wpadnę, jakoś mi się nie chce, aaa i na tych Gliwicach nic się nie dzieje Wpadnij, pogadamy, pościgamy się, objadę cię. Fajnie będzie jak zrobisz program pod tą za***iście dużą suszarkę to się zmierzymy, nie chcę żebyś się tłumaczył że nie masz programu jak należy i dlatego przegrałeś jak mnie zaprosicie to Was objadę, albo nie Baśka Was objedzie (a ona jeździ do 60km/h)
Rekomendowane odpowiedzi