miron78 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witak Kolegów ze Śląskiej Ziemi Panowie mam pytanie jest na Śląsku jakaś DUŻA giełda samochodowa?? szukam B6 w dobrej cenie, z góry dzięki hejka - jak chcesz dobrą, pewną i utrzymaną to tanio nie znajdziesz. Możesz podjechać na Gliwicką giełde samochodową ale czy ja bym tam auta szukał - tymbardziej B6 - RACZEJ NIE Tylko internet i znajomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Bry piterra jezeli Ci chodzi o te nowe felgi to : Serwis ogumienia Zabrze ul. kochanowskiego 14 tel 032 3750165. A teraz pytanko do dimana ten twój sprzecik do auta kasuje też błedy w Twoim autku bo chiałbym sprawdzić błędy bo co jakiś czas w czasie jazdy zapala mi sie ESP tak jakbym go sam wyłączył przyciskiem, wyłącze zapłon i znowu przez kilka dni jest spokój. Bo niektórzy fachmani to moze mają Vaga ale nie umieją sie połączyć z B7 Mnie na 100% nie bedzie w ten piątek, wypad na Okęcie mam musze mamusie zawiesc no kasuje bledy do naszych rowniez w przeciwnym razie bym go nie mial jak chcesz to sie zgadamy jakos ci go pozycze nie ma problemu diman moze na jakis spocik wezmiesz sprzecik i mi tam lukniesz bo ja i tak nie czaje komputerków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_kilt Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 jak tam meczyk ?? kto był za Barcą ? ja raczej za MU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Mirek... Ale prezentuje się ładnie... Tak kobieco... Ty w niej też Co do meczyku to własnie wracam z kina... Ja na codzień jestem za Realem... Ale dziś za barcą bo postawiłem na nich... 540zł do przodu hehe :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 zapraszam do zakupu , nowa seria nowa edycja http://www.a4-klub.pl/smf/logo_wersja_chromowana_metalowa_lakierowana_dwukolorowa-t56021.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam z rana ale nie będę się rozpisywał bo po pracy :decayed: :drinks: zdrowie WASZE ELYTA i reszta [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:45_________________________________________________piszcie czy springi z avanta nadają się do sedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Coś tu pustawo ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 piszcie czy springi z avanta nadają się do sedana całe amory podpasują (tylko w sedanie jest d*pa lżejsza to będzie wyżej stać), same springi chyba nie podpasują, bo kiedyś chciałem kupować i dostałem włąśnie taką odpowiedź , ale najlepiej obejżeć jedną i drugą sprężynke i będziesz wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 No jak w takim tepie będziemy się posuwać to predzej zmienie na A8 i na inne forum się przeniosę niż browary postawię .... ooooooooooo postepy Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 No widzisz Krolu nikt nie chce cię naciągać na browce A tak serio to trzeba by kiedyś siąść do forum w większej ilości i powtórzyć pamiętny wieczór :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 @ keżor - rezacie coś dziś ? no pięknie - ma się tą siłe motywacji!!! chyba zostanę trenerem reprezentacji będę tych leni poganiał Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 ja dziś nic nie rezam , będe tylko robił fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 ZObaczę czy się dziś w Katowicach pojawię bo idę rure prostować - bo mi strzałę osłabia :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam z rana ja dziś nic nie rezam , będe tylko robił fotki A co to dzisiaj sie dzieje, ze bedziesz tylko fotki walil ? :> Coś tu pustawo ostatnio Jak nie nie piszesz to jest cicho, i nie miej pretensji do innych. Chwile mnie nie było i odrazu zastoj w stronach, krolu tez przycichl, ale za to somes nadrabia co tam nowego wyrezal w swojej nuniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam z rana ja dziś nic nie rezam , będe tylko robił fotki A co to dzisiaj sie dzieje, ze bedziesz tylko fotki walil ? :> Coś tu pustawo ostatnio Jak nie nie piszesz to jest cicho, i nie miej pretensji do innych. Chwile mnie nie było i odrazu zastoj w stronach, krolu tez przycichl, ale za to somes nadrabia co tam nowego wyrezal w swojej nuniu Dobry Czester co się śmiejesz ze mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Nie smieje tylko mowie, ze nadrabiasz tyly za reszte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 no ktoś musi.... może jakimś vice vice vice prezesem zostanę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 no ktoś musi.... może jakimś vice vice vice prezesem zostanę :polew: Nie lepiej prezesem ds. rezania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 ooo Krolu dobrze gadasz co wy na to? [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 10:53_________________________________________________Chociaż nie wiem czy nie lepiej brzmi "Dyrektor Stylistyczny" Ok spadam na Jastrzębie bd potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi