Mario22 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 też bym pojechał - w pracy już koniec - ale trzeba się pakować i zbierać na jutro e tam pakuj sie teraz zdarzysz sie wyszykowac i gonisz z nami On tam będzie pewnie predzej od Was juz czekał...
diman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 też bym pojechał - w pracy już koniec - ale trzeba się pakować i zbierać na jutro e tam pakuj sie teraz zdarzysz sie wyszykowac i gonisz z nami On tam będzie pewnie predzej od Was juz czekał... watpie to mieczak
Mario22 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 też bym pojechał - w pracy już koniec - ale trzeba się pakować i zbierać na jutro e tam pakuj sie teraz zdarzysz sie wyszykowac i gonisz z nami On tam będzie pewnie predzej od Was juz czekał... watpie to mieczak :polew:
diman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 siema badboy jedziesz do katosow dzisiaj
badboy Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 siema badboy jedziesz do katosow dzisiaj siemaneczko diman chętnie ale ja jestem w de do przyszłego tygodnia potem wracam
gregory Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Co za dzień, q***wa. Jechałem godzine 11km z roboty bo stałem w korku, potem mi się komp wyłączył i okazało się że coś mu się pod deklem powaliło bo mój profil na gg po prostu zniknął. Ponad godzinę ogarniałem to, żeby przywrócić kontakty. Teraz forum coś się powaliło bo nie do kńca działa. No i jeszcze nie mam jutro na rano na śniadanie bułeczek bo zapomniałem kupić Arek mogłeś w sumie wpaść, ale pewnie byś czasu nie znalazł no w sumie zona byla na nocce, a ja po spocie pojechalem do domu :gwizdanie: No widzisz
Pucek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Co za dzień, q***wa. Jechałem godzine 11km z roboty bo stałem w korku, potem mi się komp wyłączył i okazało się że coś mu się pod deklem powaliło bo mój profil na gg po prostu zniknął. Ponad godzinę ogarniałem to, żeby przywrócić kontakty. Teraz forum coś się powaliło bo nie do kńca działa. No i jeszcze nie mam jutro na rano na śniadanie bułeczek bo zapomniałem kupić Arek mogłeś w sumie wpaść, ale pewnie byś czasu nie znalazł no w sumie zona byla na nocce, a ja po spocie pojechalem do domu :gwizdanie: No widzisz a ja wdupiłem bardzo pyszną kolację i w drodze do domu wyszło na jaw że moje nowe za***iste sprzęgło nie daje rady i zaczyna ślizgać ale mam ciśnienie
diman Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 siemano wdzien przed zlotem morgen sie wlasnie zastanawiam czy czasami dzisiaj do ciebie nie zawitac po wahe
stanley Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 siemano wdzien przed zlotem morgen sie wlasnie zastanawiam czy czasami dzisiaj do ciebie nie zawitac po wahe wpadaj, może mech15 tez do mnie zawita, to skasujemy go po 4,20/l
diman Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 siemano wdzien przed zlotem morgen sie wlasnie zastanawiam czy czasami dzisiaj do ciebie nie zawitac po wahe wpadaj, może mech15 tez do mnie zawita, to skasujemy go po 4,20/l jak mech15 przeciez on jest z rzeszowskiego
stanley Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 siemano wdzien przed zlotem morgen sie wlasnie zastanawiam czy czasami dzisiaj do ciebie nie zawitac po wahe wpadaj, może mech15 tez do mnie zawita, to skasujemy go po 4,20/l jak mech15 przeciez on jest z rzeszowskiego może jakąś cysterną przyjedzie
diman Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 http://otomoto.pl/audi-80-C14781832.html zobaczcie jakie koles sobie ciekawe malowanie zrobil no masakra :nabijasie: :nabijasie:
Bulik Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 http://otomoto.pl/audi-80-C14781832.html zobaczcie jakie koles sobie ciekawe malowanie zrobil no masakra :nabijasie: :nabijasie: poleciał po bandzie :polew: :polew: po robocie
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 http://otomoto.pl/audi-80-C14781832.html zobaczcie jakie koles sobie ciekawe malowanie zrobil no masakra :nabijasie: :nabijasie: unikatowy wygląd rzuca się w oczy [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 16:21_________________________________________________a sorry
Rekomendowane odpowiedzi