bish - kopt Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Arek dzięki, już zakupiłem z kwadratową końcówką w dwóch rozmiarach ... ale w sumie do d*py bo prędzej je połamie niż to rozkręce
Mario22 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Arek dzięki, już zakupiłem z kwadratową końcówką w dwóch rozmiarach ... ale w sumie do d*py bo prędzej je połamie niż to rozkręce Bish... nie spamuj... :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Ja gościnnie też wpadkę koło 19. Spotkacie się pod forum ? :gwizdanie:
mech15 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 siema glywyce siemano wdzien przed zlotem morgen sie wlasnie zastanawiam czy czasami dzisiaj do ciebie nie zawitac po wahe wpadaj, może mech15 tez do mnie zawita, to skasujemy go po 4,20/l :>
gregory Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Arek dzięki, już zakupiłem z kwadratową końcówką w dwóch rozmiarach ... ale w sumie do d*py bo prędzej je połamie niż to rozkręce Coś tak mocno skręcił
krolu Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 mnie dziś nie było ale od października zaczyna się szkoła więc będe co tydzień :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 A ja byłem... frekwencja mega dopisała zlot udany było miło i nawet był tajemniczy klubowicz na dwóch szybkich kółkach...
Arturoo Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 dzięki za spotkanko,następnym razem na dłużej podjadę
dawcav6 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 nie no zajrzałem rano i teraz ale do nadrabiania miałem całe pół strony :polew: :polew: aż oczy od czytania rozbolały[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2010, 19:56_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Bulik jak tam po wczoraj??? Dopadłes Twoja??? Bo ja moją 3 razy.... :polew:
Bulik Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Bulik jak tam po wczoraj??? Dopadłes Twoja??? Bo ja moją 3 razy.... :polew: :polew: :polew: ja dopiero teraz zlazłem
Mario22 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Bulik jak tam po wczoraj??? Dopadłes Twoja??? Bo ja moją 3 razy.... :polew: :polew: :polew: ja dopiero teraz zlazłem :polew:
Bulik Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Bulik jak tam po wczoraj??? Dopadłes Twoja??? Bo ja moją 3 razy.... :polew: :polew: :polew: ja dopiero teraz zlazłem :polew: ...dobra zaraz wracam :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi