Mario22 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 no i witam po zlocie bylo mega :kox: Siema Diman... czekamy na jakieś foteczki...
diman Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 dzisiaj juz fotek nie dam rady wkleic ale jutro sie postaram
Mario22 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 dzisiaj juz fotek nie dam rady wkleic ale jutro sie postaram :good:
Guregoru Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 no i witam po zlocie bylo mega :kox: Zagubieni wrócili No wrzuć jutro te fotki jak to się elita bawiła
dawcav6 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 ranem z rańca z rana morgen siema wszystkim
miron78 Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 i ja już w domu. wczoraj w złotych łukach ktoś mnie pytał czy za zlot dostaje się jeszcze Vipa - TAK ( już są pokolorowani )
krolu Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 i ja już w domu. wczoraj w złotych łukach ktoś mnie pytał czy za zlot dostaje się jeszcze Vipa - TAK ( już są pokolorowani ) to następnego ja organizuje :decayed:
diman Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 dobry wieczor i po robocie pierwsza szychta po dwu-tygodniowym urlopie zabija
Rekomendowane odpowiedzi