Pucek Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 no jasne dzięki za pomoc super jesteście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 http://picasaweb.google.pl/117077679928585988627/Gok?authkey=Gv1sRgCNLRgMzvxtn9hAE#[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 21:19_________________________________________________ no jasne dzięki za pomoc super jesteście ile takie coś kosztuje w ASO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Nic nie czaje z tego filmiku, że niby co Pudzian będzie się tłuk z Saletą? Ciężko to widzę :gwizdanie: Saleta bije się z Najmanem, Pudzian z tym grubym kolesiem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Co do walki Pudziana i Butterbeana to hmmm pierwszy raz nie wiedziałbym na kogo postawic bo tak .. Pudzian w porównaniu do swojego przeciwnika jest szybki i zwinny a Butterbean to tak naprawde maskotka mma jest raczej powolny, w parterze bezbronny jedyne co ma to pare w łapie musi raz dobrze trafić pudziana inaczej przegra... cięzko przewidziec wynik... będzie mega ciekawie... wkońcu spotkaja sie dwie tak naprawde maskotki dla ludu do nabijania kasy... walka typowo pod publike dla oglądalności itd... komercja.. P.S. Corona psyyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 z ranka Mario, Butterbean w parterze bezbronny? hmm... a Pudzian co? he, jeszcze gorszy od tego grubasa Pudzian schudł 26 kg i wygląda już prawie jak Wojewódzki ...a tak wogóle to dostanie łomot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcav6 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Co do walki Pudziana i Butterbeana to hmmm pierwszy raz nie wiedziałbym na kogo postawic bo tak .. Pudzian w porównaniu do swojego przeciwnika jest szybki i zwinny a Butterbean to tak naprawde maskotka mma jest raczej powolny, w parterze bezbronny jedyne co ma to pare w łapie musi raz dobrze trafić pudziana inaczej przegra... cięzko przewidziec wynik... będzie mega ciekawie... wkońcu spotkaja sie dwie tak naprawde maskotki dla ludu do nabijania kasy... walka typowo pod publike dla oglądalności itd... komercja.. P.S. Corona psyyt podzielam twoje zdanie chodzi tylko o kaske a tak poza tym to witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 z ranka Mario, Butterbean w parterze bezbronny? hmm... a Pudzian co? he, jeszcze gorszy od tego grubasa Bish no oczywiscie że tak z taka masa on nie może byc dobry w parterze z reszta zobacz na you tube jego walki... Ja tam nie wiem na kogo postawić... będzie ładne widowisko dwie kukielki na ringu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ...i do tego jeszcze Saleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Pany czy na FIS-ie tkz. mono tym czerwono-czarnym nie kolorowym po jego odblokowaniu również jest wyświetlany błąd spalonej żarówki ??? z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 po robocie z ranka Mario, Butterbean w parterze bezbronny? hmm... a Pudzian co? he, jeszcze gorszy od tego grubasa Bish no oczywiscie że tak z taka masa on nie może byc dobry w parterze z reszta zobacz na you tube jego walki... Ja tam nie wiem na kogo postawić... będzie ładne widowisko dwie kukielki na ringu.. Oj byś się zdziwił :gwizdanie: ćwiczył karate a tam walka w parterze jest dużą częścią tej sztuki Pany czy na FIS-ie tkz. mono tym czerwono-czarnym nie kolorowym po jego odblokowaniu również jest wyświetlany błąd spalonej żarówki ??? z góry dzięki za pomoc Myślę że tak bo ja mam wyświetlanie spalonej żarówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Pany czy na FIS-ie tkz. mono tym czerwono-czarnym nie kolorowym po jego odblokowaniu również jest wyświetlany błąd spalonej żarówki ??? z góry dzięki za pomoc tylko jesli masz odpowiedni modul - z tego co kiedys wyczytalem na forum to jest za to odpowiedzialny wlacznik swiatel w nim ten modul jest wbudowany- jesli nie miales pelnego fisa, to po zamontowaniu manetki i odblokowaniu musisz zamontowac czujnik spryskiwacza bo wyskoczy na stale blad ze nie masz plynu a spalone zarowki dalej nie beda dzialac- musialbys zmienic wlacznik swiatel na odpowieni i cos tam jeszcze - ja to odpuscilem- mam za to na sprzedaz czujnik plynu w spryskiwaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 w trakcie roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 w trakcie roboty tylko sie nie przerób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 w trakcie roboty o tej porze Miron daj se na looz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 auto w koncu jezdzi niestety jutro mnie niebedzie trzeba przegonic padlo pod warszawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 w trakcie roboty o tej porze Miron daj se na looz B7 kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 http://demotywatory.pl/133709/Ona-nie-zauwaza-nowych-felg :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi