SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 hmm mocniejsze żarniki w corsie Wojtek witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Czester - moje wozidła Ale furak i te ramki A4-klub.pl :polew: Tych ramek na corsie nie zauważyłem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 tak w ogóle to tak sobie patrzę że jestem nawiedzony.... ile macie czasu online na forum? ja.. uwaga! (kur...a) Czas zalogowania w sumie: 13 dni, 13 godz. 24 min. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Czester - moje wozidła Ale furak i te ramki A4-klub.pl Pewnie masz przez to z 10 koników więcej co [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 21:41_________________________________________________14 dni 14 godz 25 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 nie zdziwiłbym się jak by tam z 3.0 TDi Mirek wepchał [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 21:42_________________________________________________Guru ale ja jestem tu prawie rok krócej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ale ja nie wchodziłem na forum aż nie dostałem zaproszenia od Prezesa na pierwszego spota [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 21:44_________________________________________________Kuredu co podglądasz :?: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Miron nie no to Audi nie pasuje do corsy tak jakoś słabo wygląda przy tym niebieskim potworze dokładnie - w corsie zewnętrznie lampki wyglądają lepiej - wsadziłem 6 tyś a w B6 ori Bi - to że w corsie wygląda to lepiej to tylko dla osób jadacych z naprzeciwka i choć na lampki nie narzekam bo świecą rewelacyjnie to do ori Bi z B6 raczej się nie umywają - wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 co chwila ktoś tu zagląda... za szybko nam stron przybywa i niedowierzają pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 co chwila ktoś tu zagląda... za szybko nam stron przybywa i niedowierzają pewnie No też to zauważyłem jakąś popularność dziś mamy czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 co do lampek to ja postanowiłem że wymienie wreszcie te lipne sonary i wsadze depo albo valeo.. z tym że czarne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jak to się sprawdza, że ktoś przegląda nasz wątek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 jak tam pogoda u Was gradu nie macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 przyjemnie i wilgotno Kuredu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 a ramki zawsze zakładam do każdej furki - to są zawsze pierwsze mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 co do lampek to ja postanowiłem że wymienie wreszcie te lipne sonary i wsadze depo albo valeo.. z tym że czarne :gwizdanie: Są czarne depo, albo Valeo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 jak tam pogoda u Was gradu nie macie Aleś zagadał typowy poznaniak :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Czester... jak nie ma to i tak takie założę gdzieś widziałemm jak nie to się pomaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 a ramki zawsze zakładam do każdej furki - to są zawsze pierwsze mody Spoko ja Oli obkleiłem Astrę naszymi nalepkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 jak tam pogoda u Was gradu nie macie Aleś zagadał typowy poznaniak :polew: ja akurat poznaniak nie jestem :gwizdanie: ja tam tylko mieszkam jam jest lubelak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Czester... jak nie ma to i tak takie założę gdzieś widziałemm jak nie to się pomaluje Chyba są bo też coś o tym słyszałem ale nie jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi