diman Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 wszystkiego najlepszego Pucek zycze szczescia w milosci obys znalazl ta wymarzona duzo kasiorki oby na mody nigdy nie zabraklo i zdrowia zeby te mody wprowadzic w zycie
Bulik Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 udanego zlotu panienki [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 18:05_________________________________________________http://demotywatory.pl/2107805/Mario :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ssssiiiijjjjj Czemu Cie zakało na zlocie nie było???? Znowu Kasia zabroniła.... :polew: grypa mnie rozjeb*ła ale jest juz koncówka dzisiaj sie wylęgne z chaty [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 09:53_________________________________________________ PUCOL Dużo szczęścia,twardej pały,żeby Ci nie opadł mały.Żeby laski przez dzień cały,bez pamięci go lizały.najlepszego staruchu
dawcav6 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 siema paniska PUCEK WSZYSTKIEGO NAJ 눇!!!!!!!!!!! :beer1: MIRON dawaj foty z tej polerki trzeba oblukać jak to wygląda mi to dawno chodzi po głowie bo wiesz jaki mam lakier pikny
Pucek Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Dzień Dobry Dzięki Diman, Bulik i Dawca za życzenia :> mam nadzieje że choć jedno się spełni
seves Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 no Pucek to ja sie dolaczam zdrowka szczescia i spelniania nawetych tych najskrytszych najlepszego
stanley Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 naj naj Pucuś [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 12:02_________________________________________________ mario jest ostatnio popularny
Bulik Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 12:02_________________________________________________ mario jest ostatnio popularny stan fotka cos nie bangla
stanley Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 http://media01.biertijd.com/galleries/biertijd1008/100821_picparty_52/05.jpg
czester Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 po spocie Widziałem, jak polerowali ta mirona fure, i musze przyznac, ze efekt marny, rysy jakie byly takie sa, generalnie nie polecam i szkoda kasy... Jest Efekt mega czerni , albo efekt gladkiego lakieru na lustro bez rys My odswiezali lakier produkatami Meguiar's a nie polerowali 3M albo jak kto woli G3! ( porazka ) Teraz odpowiedzmy sobie na pytanie czy ktos matuje AUDI B7 2005 Rok papierem 2500 + 3000 traci strukture barana i robi cale auto na lustro po to zeby stracic efekty wloskow na lakierze pod halogenem?? ktore w dzien nie sa widoczne B6 moze bym sie podolal jeszcze matowac 3000 i robic ale co z tego jak umyjesz gabka na podworku i te wlosy powroca. W dzien na bank bedzie mega czern. Koniec ot Ja tez mam rysy pod swiatlem a efekt co nie ktorzy widzieli na spocie Glinek zle mnie zrozumiales, oczywiscie byl to zart efekt wyszedl na prawde mega, i jak bym mial kiedys polerowac auto to robilbym to u ciebie, bo lepszego fachowca nie znajde, a co do mojego lakieru to masz racje, ze jest mega zniszczony, i chcialbym, zeby przynajmniej w jakims stopniu wygladal tak jak Mirona, ale z ta 80 to chyba troche przegiales :gwizdanie: Pucek wszystkiego naj
MAJKI Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Pucek a to marzenie to żona czy żeby APU miało 3 z przodu ? :gwizdanie: Wszystkiego najlepszego no i jak to pierwsze marzenie to Szczescia, zdrowia, pomarańczy, niech Ci żona nago tańczy
Mario22 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Siema Pucol... Ja też składam Ci zyczenia... Najlepszego.. Wszystkie ziomki z Twojej A4 paki i rodzinka ślą buziaki a do tego wielka falą z życzeniami teksty walą: super życia, spoko zdrowia, fury, chaty, kasy mrowia, niech frajerom lata gul, jesteś Rybnicki Ryl trendy jazzy cool!
keżor Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 sto lat stary ciulu życze Ci żeby Ci zaczął w końcu stawać i jeszcze raz pieniędzy :decayed: i co tam sobie zażyczysz , poza objechaniem mnie
Seski Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 wszystkiego naj... apeuszu 3mej się tak jeszcze kolejne 3x 23
Pucek Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 sto lat stary ciulu życze Ci żeby Ci zaczął w końcu stawać i jeszcze raz pieniędzy :decayed: i co tam sobie zażyczysz , poza objechaniem mnie odezwał się młody hujek :> wszystkiego naj... apeuszu 3mej się tak jeszcze kolejne 3x 23 dzięki Katowiczanie
Kędzior Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Pucuś życze ci nie kończących się spacerów z wymarzonymi partnerkami w zachodzie słońca przy blasku księżyca, przy szumiącej wodzie, wśród kwiatów i takie tam innych romantycznych paściach noi żebyś się w końcu rozdziewiczył bo w twoim wieku już troche kapa jeszcze nie dupić yy tzn w twoim wypadku kochać się :decayed: hehe także najlepszego bracie górniku :decayed:
Pucek Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Pucuś życze ci nie kończących się spacerów z wymarzonymi partnerkami w zachodzie słońca przy blasku księżyca, przy szumiącej wodzie, wśród kwiatów i takie tam innych romantycznych paściach noi żebyś się w końcu rozdziewiczył bo w twoim wieku już troche kapa jeszcze nie dupić yy tzn w twoim wypadku kochać się :decayed: hehe także najlepszego bracie górniku :decayed: thx
Rekomendowane odpowiedzi