Pucek Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 dal do teraz nie wiem kiedy bylem w wiekszym szoku.. czy wtedy kiedy powiedzial ze mam siadac czy jak na dwojce doj**alem prawdziwy koks :kox: :kox: nie ma co, fajnie to jeździ
miron78 Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 dal do teraz nie wiem kiedy bylem w wiekszym szoku.. czy wtedy kiedy powiedzial ze mam siadac czy jak na dwojce doj**alem prawdziwy koks :kox: :kox: Seves - jeździ fajnie i zawsze tak będę twierdził ( jeżeli popatrzymy na furkę jak na rodzinne kombi ) bo co do samego zapierdzielania to już dużo lepszymi furami śmigałem ( nie koniecznie droższymi ) poprostu bardziej nadającymi się do ściagania [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 00:06_________________________________________________Dzięki wzystkim za zlota było dziś wyjątkowo mega - mega dużo ferek - trochę ludzi, których dawno u nas nie było, no i mega duża ilość B6 a B5 była wręcz najmniejsza ilość A ślady opon to chyba jeszcze za tydzień będą z czarnego mojego paździocha Za tydzień ktoś to musi zrobić moim autem a ja zobaczę jak to dziatostwo rusza z miejsca na takiej nawierzchni[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 00:08_________________________________________________Seves - jesteś pierwszą osobą której udostępniłem fure z tak zafajdanym wnętrzem i burdelem na tylnych fotelach i w bagażniku
MAJKI Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Mirek to ja chetnie upale czarnulke a Ty zobaczysz jak sie zbiera na tej nawierzchni :gwizdanie:
diman Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 dobry setap zimowy założony wiec mozna na wschod pomykac
Bulik Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 dobry setap zimowy założony wiec mozna na wschod pomykac a co ty na wschodzie chcesz robic
diman Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 dobry setap zimowy założony wiec mozna na wschod pomykac a co ty na wschodzie chcesz robic jade do od mojej rodziny do jaroslawia 50km za rzeszowem
Bulik Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 dobry setap zimowy założony wiec mozna na wschod pomykac a co ty na wschodzie chcesz robic jade do od mojej rodziny do jaroslawia 50km za rzeszowem to szerokosci oldboyu
seves Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 dal do teraz nie wiem kiedy bylem w wiekszym szoku.. czy wtedy kiedy powiedzial ze mam siadac czy jak na dwojce doj**alem prawdziwy koks :kox: :kox: Seves - jeździ fajnie i zawsze tak będę twierdził ( jeżeli popatrzymy na furkę jak na rodzinne kombi ) bo co do samego zapierdzielania to już dużo lepszymi furami śmigałem ( nie koniecznie droższymi ) poprostu bardziej nadającymi się do ściagania [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 00:06_________________________________________________Dzięki wzystkim za zlota było dziś wyjątkowo mega - mega dużo ferek - trochę ludzi, których dawno u nas nie było, no i mega duża ilość B6 a B5 była wręcz najmniejsza ilość A ślady opon to chyba jeszcze za tydzień będą z czarnego mojego paździocha zbiera sie pieknie :good: :good: Za tydzień ktoś to musi zrobić moim autem a ja zobaczę jak to dziatostwo rusza z miejsca na takiej nawierzchni[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 00:08_________________________________________________Seves - jesteś pierwszą osobą której udostępniłem fure z tak zafajdanym wnętrzem i burdelem na tylnych fotelach i w bagażniku Miron.. liczy sie wnetrze ale nie to wnetrze nawet nie zwracalem uwagi zajebioza poprostu :> [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 10:53_________________________________________________ dobry setap zimowy założony wiec mozna na wschod pomykac a co ty na wschodzie chcesz robic jade do od mojej rodziny do jaroslawia 50km za rzeszowem to szerokosci oldboyu Szerokosci Diman
czester Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 po spocie Miron dzieki za PL menu , wcale go nie chcialem, ale niech ci bedzie przelew juz poszedl
Bulik Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 po spocie Miron dzieki za PL menu , wcale go nie chcialem, ale niech ci bedzie przelew juz poszedl czester to podobno jest wersja demo na 30dni
czester Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 po spocie Miron dzieki za PL menu , wcale go nie chcialem, ale niech ci bedzie przelew juz poszedl czester to podobno jest wersja demo na 30dni Dlatego wplacilem tylko polowe
Bulik Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 po spocie Miron dzieki za PL menu , wcale go nie chcialem, ale niech ci bedzie przelew juz poszedl czester to podobno jest wersja demo na 30dni Dlatego wplacilem tylko polowe :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 zaczynam sie martwić o wasz wątek :gwizdanie: macie na rozkręcenie
diman Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 siemano z rana trasa masakra korek spotkalem ze 20km ale se go skrzetnie ominalem ale i tak jazda 350km prawie 7 godzin ciekawe co bedzie dzisiaj ale wracam noca to moze bedzie cos luzniej
Bulik Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 siemano z rana ciekawe co bedzie dzisiaj ale wracam noca to moze bedzie cos luzniej to sie nawet nie zakonserwujesz %%% dobrrriii
diman Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 siemano z rana ciekawe co bedzie dzisiaj ale wracam noca to moze bedzie cos luzniej to sie nawet nie zakonserwujesz %%% dobrrriii ano nie, konserwowałem sie ostatni tydzien na delegacji narazie starczy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi