Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dal :kox:

do teraz nie wiem kiedy bylem w wiekszym szoku.. czy wtedy kiedy powiedzial ze mam siadac czy jak na dwojce doj**alem prawdziwy koks :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

nie ma co, fajnie to jeździ :rolleyes:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

do teraz nie wiem kiedy bylem w wiekszym szoku.. czy wtedy kiedy powiedzial ze mam siadac czy jak na dwojce doj**alem prawdziwy koks :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Seves - jeździ fajnie i zawsze tak będę twierdził ( jeżeli popatrzymy na furkę jak na rodzinne kombi ) bo co do samego zapierdzielania to już dużo lepszymi furami śmigałem ( nie koniecznie droższymi ) poprostu bardziej nadającymi się do ściagania :wink4:[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 00:06_________________________________________________Dzięki wzystkim za zlota :notworthy:

było dziś wyjątkowo mega - mega dużo ferek - trochę ludzi, których dawno u nas nie było, no i mega duża ilość B6 a B5 była wręcz najmniejsza ilość :)

A ślady opon to chyba jeszcze za tydzień będą z czarnego mojego paździocha :decayed:

Za tydzień ktoś to musi zrobić moim autem a ja zobaczę jak to dziatostwo rusza z miejsca na takiej nawierzchni[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 00:08_________________________________________________Seves - jesteś pierwszą osobą której udostępniłem fure z tak zafajdanym wnętrzem i burdelem na tylnych fotelach i w bagażniku :embarrassed:

Opublikowano

:hi:

Mirek to ja chetnie upale czarnulke a Ty zobaczysz jak sie zbiera na tej nawierzchni :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

:hi: dobry

setap zimowy założony wiec mozna na wschod pomykac :wink4:

Opublikowano

:hi: a co ty na wschodzie chcesz robic :cool1:
Opublikowano

jade do od mojej rodziny do jaroslawia 50km za rzeszowem

Opublikowano

:song: to szerokosci oldboyu :wink4:
Opublikowano

Seves - jeździ fajnie i zawsze tak będę twierdził ( jeżeli popatrzymy na furkę jak na rodzinne kombi ) bo co do samego zapierdzielania to już dużo lepszymi furami śmigałem ( nie koniecznie droższymi ) poprostu bardziej nadającymi się do ściagania :wink4:[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 00:06_________________________________________________Dzięki wzystkim za zlota :notworthy:

było dziś wyjątkowo mega - mega dużo ferek - trochę ludzi, których dawno u nas nie było, no i mega duża ilość B6 a B5 była wręcz najmniejsza ilość :)

A ślady opon to chyba jeszcze za tydzień będą z czarnego mojego paździocha :decayed:

zbiera sie pieknie :good: :good: :good: :good: :good:

Za tydzień ktoś to musi zrobić moim autem a ja zobaczę jak to dziatostwo rusza z miejsca na takiej nawierzchni[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 00:08_________________________________________________Seves - jesteś pierwszą osobą której udostępniłem fure z tak zafajdanym wnętrzem i burdelem na tylnych fotelach i w bagażniku :embarrassed:

Miron.. liczy sie wnetrze :naughty: ale nie to wnetrze :decayed:

nawet nie zwracalem uwagi :tongue4: zajebioza poprostu :> [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 10:53_________________________________________________

:song: to szerokosci oldboyu :wink4:

Szerokosci Diman :good:

Opublikowano

:hi: po spocie

Miron dzieki za PL menu :notworthy: , wcale go nie chcialem, ale niech ci bedzie :decayed: przelew juz poszedl

Opublikowano

Miron dzieki za PL menu :notworthy: , wcale go nie chcialem, ale niech ci bedzie :decayed: przelew juz poszedl

czester to podobno jest wersja demo na 30dni

:decayed:

Opublikowano

:bry:

Opublikowano

Dlatego wplacilem tylko polowe :good:

Opublikowano

Dlatego wplacilem tylko polowe :good:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

zaczynam sie martwić o wasz wątek :gwizdanie:

macie na rozkręcenie

:naughty:

Opublikowano

:hi: siemano z rana

trasa masakra korek spotkalem ze 20km ale se go skrzetnie ominalem ale i tak jazda 350km prawie 7 godzin ciekawe co bedzie dzisiaj ale wracam noca to moze bedzie cos luzniej :wink4:

Opublikowano

ciekawe co bedzie dzisiaj ale wracam noca to moze bedzie cos luzniej :wink4:

to sie nawet nie zakonserwujesz %%% :rolleyes:

dobrrriii :hi:

Opublikowano

ciekawe co bedzie dzisiaj ale wracam noca to moze bedzie cos luzniej :wink4:

to sie nawet nie zakonserwujesz %%% :rolleyes:

dobrrriii :hi:

ano nie, konserwowałem sie ostatni tydzien na delegacji narazie starczy :gwizdanie: