A-rek Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 ale cytat :doh1: co sie dziwisz, Diman to poczatkujacy :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 ale cytat :doh1: co sie dziwisz, Diman to poczatkujacy :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
MAJKI Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Bulik, Diman ale macie fajnie jeszcze przez jakis czas nie musicie wyciągać :polew:
diman Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 ale cytat :doh1: co sie dziwisz, Diman to poczatkujacy :gwizdanie: dokladnie ja sie na tym nie znam :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Bulik, Diman ale macie fajnie jeszcze przez jakis czas nie musicie wyciągać :polew: no i jebłem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Bulik, Diman ale macie fajnie jeszcze przez jakis czas nie musicie wyciągać :polew: hehe nooooo
Bulik Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Bulik, Diman ale macie fajnie jeszcze przez jakis czas nie musicie wyciągać :polew: hehe nooooo ciepło do końca
stanley Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Bulik, Diman ale macie fajnie jeszcze przez jakis czas nie musicie wyciągać :polew: także tego :polew:[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 21:02_________________________________________________ Bulik, Diman ale macie fajnie jeszcze przez jakis czas nie musicie wyciągać :polew: hehe nooooo ciepło do końca tyś jest gorszy niż Rocco
diman Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Bulik, Diman ale macie fajnie jeszcze przez jakis czas nie musicie wyciągać :polew: także tego :polew:[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 21:02_________________________________________________ Bulik, Diman ale macie fajnie jeszcze przez jakis czas nie musicie wyciągać :polew: hehe nooooo ciepło do końca tyś jest gorszy niż Rocco :polew: :polew:
diman Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 fto jest rocco ? z tym pytaniem to juz do stasia sie zglos to jest jego idol
Bulik Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 fto jest rocco ? z tym pytaniem to juz do stasia sie zglos to jest jego idol :naughty: STAN tłumacz sie
MAJKI Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 fto jest rocco ? z tym pytaniem to juz do stasia sie zglos to jest jego idol :naughty: STAN tłumacz sie http://pl.wikipedia.org/wiki/Rocco_Siffredi :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 fto jest rocco ? z tym pytaniem to juz do stasia sie zglos to jest jego idol :naughty: STAN tłumacz sie http://pl.wikipedia.org/wiki/Rocco_Siffredi :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 21:14_________________________________________________ Diman Gdyby mężczyźni wychowywali dzieci
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Bulik, Diman ale macie fajnie jeszcze przez jakis czas nie musicie wyciągać :polew: Majki to mowisz ze warto zaciążyć bo wtedy nie trzeba wyciągać
Bulik Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Bulik, Diman ale macie fajnie jeszcze przez jakis czas nie musicie wyciągać :polew: Majki to mowisz ze warto zaciążyć bo wtedy nie trzeba wyciągać ale tylko 9 miechów [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 21:15_________________________________________________do jutra pany
stanley Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 fto jest rocco ? z tym pytaniem to juz do stasia sie zglos to jest jego idol :naughty: STAN tłumacz sie http://pl.wikipedia.org/wiki/Rocco_Siffredi :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Bulik, Diman ale macie fajnie jeszcze przez jakis czas nie musicie wyciągać :polew: Majki to mowisz ze warto zaciążyć bo wtedy nie trzeba wyciągać Arek te 9 miechów to dla mnie był najlepszy czas A teraz to lata mała łobuzica i jeszcze kur...a do mnie mama woła
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 A teraz to lata mała łobuzica i jeszcze kur...a do mnie mama woła łosz k...... no to ucz ja: Tata, Audi, Quattro
Guregoru Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 A teraz to lata mała łobuzica i jeszcze kur...a do mnie mama woła łosz k...... no to ucz ja: Tata, Audi, Quattro Myślisz że to takie proste mój młodszy siostrzeniec ma już 20 miesięcy i jeszcze nie umie wymówić "Guregoru" a uczę go codziennie
Rekomendowane odpowiedzi