Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

miron78

Rekomendowane odpowiedzi

a jak mnie ktoś kosą straszy to czemu mam go nie zaskoczyć tym że też takową posiadam... tym bardziej że z bardzo fajnym ostrzem :decayed:

co do tego zamykania... ja mam zamontowane tak że po przekręceniu kluczyka w stacyjce blokują mi się zamki same :wink4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

najważniejsze że wyszłeś z tego cało i bez strat

Pucek to musiało być piękne z tym sprayem :polew: :polew: :polew: :polew:

ja jak bym go pomalował to już ze śmiechu nie dałbym rady oddalić się z miejsca zdarzenia :polew: :polew: :polew:

nawet uciekać nie musiałem bo był najebany, dostał strzała i szybkie pssssss... no i polew niemożliwy, sam wtedy tak lachałem że aż sobie wypiłem z radochy

a najlepsze to to że to mąż od mojej laski znajomej, ona mi go wystawiła :naughty:

sama się z niego śmiała, bo też chciała nauczki dla niego

a dzisiaj będziesz? czyli Somes dzisiaj Cie niema?

boże, gdzie wy mieszkacie...

Somes, ważne, że Ci nie się nie stało, mogli ci wbić kose w plecy i uciec... z takimi lepiej nie zaczynać... i lepiej uważaj na przyszłość, żeby im się zemsty nie zachciało...

Powiedz mi jeszcze jak zrobić coś takiego z drzwiami bo to fajny motyw jest, kiedyś na światłach w Katowicach wsiada mi baba i mówi - przepraszam, myślałam, że to syn bo miał mnie stąd odebrac....

@Pucek: niezły motyw :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

mi się wydaje że do b5 SŁABE

Królu siemka, hehehehhe "myślałam że to mój syn" no bez jaj

to mi na parkingu jak w korku stałem wsiadła rumunka, i nie chciała wysiąść bo nie chciałem kupić pefrumu oczywiście oryginalnego :polew:

wg mnie też słabe, ja się teraz zakochałem w S-woych

http://moto.allegro.pl/item643192535_audi_s4_2700_bit_rs4_rs6.html

dokładnie w tych ...

Po wczorajszej wizycie na stacji Shell trochę się zdziwiłem , z tego co wiem , pojemność baku w moim modelu to 62L. dziennie robie ok lub lekko ponad 100km (80km - "trasa" zabrze-pyrzowice + ok 20-30km po mieście). Wczoraj po przejechaniu na pełnym baku 580km zalałem 50L - bilans 8.6l/100km :blink: . Raczej nie jeżdżę jak emeryt (jeszcze nie ten wiek :)) , czasem sobie go pocisne i przeciągne na obrotach.ale żeby spalił 8,6l tylko ??

dodam , że chyba mam coś nie tak z pływakiem , albo jest jakieś inne przekłamanie , bo kontrolka mi się zapaliła jakieś 10km przed tankowaniem , więc szacuje że się zapaliła w momencie jak w baku było jeszcze ok 12L może więcej. a może ja wcale niemam 62L baku ??

takie przemyślenia przy piątku :gwizdanie: :>

diesla chcesz :shocked: i wyrezasz na 220 :naughty:

Nieee, moja siostra chce se kupić A4 B6 1.9TDI dziś się dowiedziałem, że jednak z automatem miała by być ta B6. Kwota do wydania to 40tyś. Tak więc budżet nie jest za bardzo gruby jak na B6.

Ale co powiecie na tą:

http://allegro.pl/show_item.php?item=652200760

Auto nie musi mieć jakiś specjalnych bajerów ani super wyposażenia. Najważniejsze żeby było sprawne i nie wymagało wkładu finansowego od razu. Ten z ogłoszenia powyżej jak twierdzi sprzedawca jest igła 100% bezwypadkowy i 100% sprawny. Cena jaką chce to 40k zł i ani grosza nie chce spuścić. Co o nim powiecie bo jadę go oglądać do Katowic o 16-tej.

W sumie to jak się wpisze kryteria jakie mam to wyskakuje tylko jedna strona, bo ma to być Limo, żaden kombi. Kombik-ów jest jeszcze 3 strony do tego. Ale ma być Limo!

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=search&sub=car&page=1&qid=547792569&order_by=i[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 13:11_________________________________________________

Pomysł dobry, ja też myślałem zrobić drużyny np Gliwice vs Bielsko, ale to zależy ile osób od nich przjedzie, ale twój pomysł też bardzo dobry :good:

A ja do jakiej ekipy będę należał :tongue4::wink4:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 13:17_________________________________________________

gnojków w kapturach do mnie... dawaj fona i kluczyki z auta :blink: że co? odpowiedziałem... a oni wszyscy kosy z rękawów :no: jeden dostał w ryj i w nogi... dziękować bogu że rekordzistą szkoły na 100 metrów byłem :przebiegly:

ufff już doszedłem do siebie...

Dlatego fajnie mieć blokadę zapłonu, prawda młody(brat Guru) :wink4: :gwizdanie:

Dajesz kluczyki i dzwonisz po Ziomów, unikając kosy [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 13:29_________________________________________________

Kris... Eindhoven :wink4:

Eindhoven jest :good: Jest tam jedna ulica w centrum na której są same dyskoteki i kluby chyba z 20-25 lokalów. Idziesz tą ulicą i ze wsząd słyszysz muzykę każdego gatunku. Eindhoven ogólnie jest :good:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 13:40_________________________________________________

jedynie zamontować zamykanie od środka gdy auto jest na chodzie

Takie coś jest w standarcie w Audi jeśli masz centralny zamek to możesz sobie tak zakodować sterownik zamka że po przekroczeniu 20km/h zamknie wszystkie drzwi, a po wyłączeniu silnika i wyjęciu kluczyka ze stacyjki sam otworzy drzwi.

Takie coś jest w standarcie w Audi jeśli masz centralny zamek to możesz sobie tak zakodować sterownik zamka że po przekroczeniu 20km/h zamknie wszystkie drzwi, a po wyłączeniu silnika i wyjęciu kluczyka ze stacyjki sam otworzy drzwi.

niewiedziałem , ja mam centralny , tylko że na kluczyk , gdzie można go przekodować i ile taka przyjamność kosztuje mniej więcej ??

niewiedziałem , ja mam centralny , tylko że na kluczyk , gdzie można go przekodować i ile taka przyjamność kosztuje mniej więcej ??

A ja mam na pilot..., dark jest ekspertem od alarmów trzeba go dziś zaatakować :evil:

Trzeba Vag-a i wiedzieć co jak i gdzie :wink4:

ja mam wtyczkę na COM-aa :D ale nie mam auta :polew: :polew: :polew:

brakuje jeszcze ktoś z laptopem, i ktoś co wie "co i jak" :D[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 14:07_________________________________________________Myślę, że trzeba poprosić Czestera, Kris - poeksperymentujecie na twoim aucie jak sie uda to ja za tydzien będę swoim ;)

no luzno , można spróbować , hehe , tylko żeby po odpięciu Vaga - silnik nadal chciał odpalać :> :> :> hehehe

będziesz lał rope :D:ON:

witam ponownie :hi:

krolu jak to się robi to nie wiem... mi to zrobił przy okazji mój magik od elektryki który zakładał mi alarm + odcięcie zapłonu + domykanie szybek przy zamykaniu auta... :good:

gregory dobrze wiedzieć... znając siebie to na pewno nie omieszkam się tam pojawić... :decayed: no i te słynne czerwone ulice mnie ciągną hehe :polew: :>

Gregory no o tym zaprogramowaniu słyszałem ale zawsze brałem pod uwage polifty i wyżej, bo żeby w B5 96 roku takie coś było no to serio mądrzy są ci niemcy

czyli rezamy zamykanie samoczynne :decayed:

Guru Ty malowałeś drzwi w ASO, nie wiesz może ile to kosztuje? ale Ty chyba robiłeś przez ubezpieczenie ale jakiś kosztorys napewno Ci dali...

Piterra co do alu to mi się nawet podoba:

http://moto.allegro.pl/item646286261_vw_mercedes_audi_a4_a6_a8_felgi_kola_100_ok.html opony balony

http://moto.allegro.pl/item653199740_alufelgi_rial_5x112_17_215_45_5_6_mm_wlkp.html takie sobie

http://moto.allegro.pl/item651225151_alufelgi_17_rondell_koszalin.html szerokie opony na tył, firma ok, wzór podobny do moich

http://moto.allegro.pl/item651326575_felga_17_nowa_oryg_vw_passat_opona_continental.html opony znow szerokie, felgi fajne

ogólnie to do 1500 zł niema nic ciekawego, a jak jest to opony do wymiany, ale za opony w dobrym stanie o profilu 45 zapłacisz po 150 zł MINIMUM

ja za te moje co kupiłem teraz dałem 180 zł sztuka, rocznik 2006, jak nowe, ale miałem farta, aha, rozmiar 215 baaardzo trudno znaleźć, 225 łatwiej ale szersze, ale znów auto gorzej jedzie