Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

miron78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

siemacie spocik spoko ałtek duzo troche ten d4rk dal ciala z tym moim vagowaniem ale zrobi sie nastepnym razem ale moze piterra cos poradzi do przyszlego piatku to na 18'' felgach przyjedzie i pewnie awantem :polew:

hhehhehh i dojechałem, dałem ciała przy wyjeździe ale cóż, takie dupiate krawężniki robią :polew:

pewnie się zastanawiacie dlaczego tam stałem na awaryjkach :naughty: ta miła kierowniczka w tym golfie tak jak ja straciła by dokładke, taszczyła ją pod autem :polew:

sie zdziwiła :>

spocik jak zawsze baaardzo fajnie, autek dużo, gdyby nie ten "ciołek" tranzitem nie zaparkował to akurat zmieścili byśmy się w jednej linii :decayed:

hhehhehh i dojechałem, dałem ciała przy wyjeździe ale cóż, takie dupiate krawężniki robią :polew:

pewnie się zastanawiacie dlaczego tam stałem na awaryjkach :naughty: ta miła kierowniczka w tym golfie tak jak ja straciła by dokładke, taszczyła ją pod autem :polew:

sie zdziwiła :>

spocik jak zawsze baaardzo fajnie, autek dużo, gdyby nie ten "ciołek" tranzitem nie zaparkował to akurat zmieścili byśmy się w jednej linii :decayed:

Tranist nie transit... klubowa fura... chciałem dać naklejkę to wszyscy płakali.. :gwizdanie:

lepiej wpaść tranistem niż wcale :cool1:

Hehe Pucek za tego ciołka to już prawie jestem pewny że to Ty na następnym spociku bedziesz w tym dywanie zawinięty na pace w transicie :>

Hehe Pucek za tego ciołka to już prawie jestem pewny że to Ty na następnym spociku bedziesz w tym dywanie zawinięty na pace w transicie :>

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

dobre :polew: :polew: :nabijasie:

Spocik spoko był dziś. Podjeżdżając zdziwiłem się, że aż tyle autek :blink: Ale to dobrze tak powinno być, że co spocik tyle będzie co najmniej.

no i te słynne czerwone ulice mnie ciągną hehe :polew: :>

Czerwone ulice w Eindhoven są dwie, ale małe. Koło jednej są dobre kebaby :decayed:

Jesli chodzi o "red light district" to Amsterdam rulez :> Tam to się można zgubić na tych sprośnych ulicach i uliczkach :)

:>

a co mi tam, za tydzień mnie raczej nie będzie :decayed:

nie no tranzit dobry wóz, nawet gume spalił :naughty:

M@rk Ty zawsze możesz wtedy jak jest mało ludzi, za tydzień też tak pewnie będzIe, ja odpadam, Miron też, pewnie ktoś jeszcze się znajdzie, dzisiaj miałeś być, było duuużo ludzi i to sama Elyta :cool1:

ooo no właśnie, nawet Gregory był, z tak daleka nie dość że słabym furakiem i nie swoim ale był :)

no to trzymta sie ide spac cza sie wyspac przed tym weselem do rana cza pic to cza miec sily :hi:

no to trzymta sie ide spac cza sie wyspac przed tym weselem do rana cza pic to cza miec sily :hi:

dokladnie heh jutro wielkie picie na weselu wiec trzeba sie wyspac :) [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 22:46_________________________________________________fajny zlocik jak zawsze mozna pogadac o Audikach :D za tydzien na 90% tez odpadam M@rk moze mnie mijales ?? tylko niewiem jaka A4 jezdzisz :>

Dobranoc :hi: no na weselu to trzeba sie dobrze trzymać bo tam z prawie każdym trzeba wypić :wink4:

A ZA TYDZIEŃ BĘDĄ BROWARY + MOŻE JAKIŚ GRILL :cool1:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 22:49_________________________________________________Dobranoc :hi:

no to jak grill i browar ma być to trza się zastanowić :polew:

ciekawy egzemplarz, http://moto.allegro.pl/item654343627_audi_a4_sline.html

widzę lotkę od S4, i niewiem czy te zderzaki to Sline czy z S4, Miro jak Ty to widzisz?

środek w Sline opanowałem, teraz zewnątrz trzeba się dowiedzieć co i jak powinno być :tongue4:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 23:02_________________________________________________takie sobie Diman spraw :notworthy: :notworthy: :notworthy:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8513512

:kox: :kox: :kox: mega wypas!!! nawet bym z A5 zrezygnował :polew: