piterra Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 tylko jakby nie było nas na arenie to zadzwoń Qwa mać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rk Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 tylko jakby nie było nas na arenie to zadzwoń Qwa mać hehe dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon0407 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Siema ja tez gdzies wpadne na 19 na arene:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 siemacie spocik spoko ałtek duzo troche ten d4rk dal ciala z tym moim vagowaniem ale zrobi sie nastepnym razem ale moze piterra cos poradzi do przyszlego piatku to na 18'' felgach przyjedzie i pewnie awantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 hhehhehh i dojechałem, dałem ciała przy wyjeździe ale cóż, takie dupiate krawężniki robią pewnie się zastanawiacie dlaczego tam stałem na awaryjkach ta miła kierowniczka w tym golfie tak jak ja straciła by dokładke, taszczyła ją pod autem sie zdziwiła :> spocik jak zawsze baaardzo fajnie, autek dużo, gdyby nie ten "ciołek" tranzitem nie zaparkował to akurat zmieścili byśmy się w jednej linii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 dobre z tym ciolkiem krolu ci da jak to przeczyta no to zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 hhehhehh i dojechałem, dałem ciała przy wyjeździe ale cóż, takie dupiate krawężniki robią pewnie się zastanawiacie dlaczego tam stałem na awaryjkach ta miła kierowniczka w tym golfie tak jak ja straciła by dokładke, taszczyła ją pod autem sie zdziwiła :> spocik jak zawsze baaardzo fajnie, autek dużo, gdyby nie ten "ciołek" tranzitem nie zaparkował to akurat zmieścili byśmy się w jednej linii Tranist nie transit... klubowa fura... chciałem dać naklejkę to wszyscy płakali.. :gwizdanie: lepiej wpaść tranistem niż wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 zgadza sie krolu nie daj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rk Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 hehe ja dopiero bylem po 21 i juz nikogo nie bylo ale kogos mijałem na rybnickiej :chytry: za tydzien jest na 100 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Hehe Pucek za tego ciołka to już prawie jestem pewny że to Ty na następnym spociku bedziesz w tym dywanie zawinięty na pace w transicie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Hehe Pucek za tego ciołka to już prawie jestem pewny że to Ty na następnym spociku bedziesz w tym dywanie zawinięty na pace w transicie :> :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rk Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 ojoj widze Pucek ze miejscowke juz masz za tydzien hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Hehe Pucek za tego ciołka to już prawie jestem pewny że to Ty na następnym spociku bedziesz w tym dywanie zawinięty na pace w transicie :> dobre :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Spocik spoko był dziś. Podjeżdżając zdziwiłem się, że aż tyle autek Ale to dobrze tak powinno być, że co spocik tyle będzie co najmniej. no i te słynne czerwone ulice mnie ciągną hehe :> Czerwone ulice w Eindhoven są dwie, ale małe. Koło jednej są dobre kebaby Jesli chodzi o "red light district" to Amsterdam rulez :> Tam to się można zgubić na tych sprośnych ulicach i uliczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 :> a co mi tam, za tydzień mnie raczej nie będzie nie no tranzit dobry wóz, nawet gume spalił M@rk Ty zawsze możesz wtedy jak jest mało ludzi, za tydzień też tak pewnie będzIe, ja odpadam, Miron też, pewnie ktoś jeszcze się znajdzie, dzisiaj miałeś być, było duuużo ludzi i to sama Elyta ooo no właśnie, nawet Gregory był, z tak daleka nie dość że słabym furakiem i nie swoim ale był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 no to trzymta sie ide spac cza sie wyspac przed tym weselem do rana cza pic to cza miec sily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon0407 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 no to trzymta sie ide spac cza sie wyspac przed tym weselem do rana cza pic to cza miec sily dokladnie heh jutro wielkie picie na weselu wiec trzeba sie wyspac [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 22:46_________________________________________________fajny zlocik jak zawsze mozna pogadac o Audikach za tydzien na 90% tez odpadam M@rk moze mnie mijales ?? tylko niewiem jaka A4 jezdzisz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 no to trzymta sie ide spac cza sie wyspac przed tym weselem do rana cza pic to cza miec sily Dobranoc no na weselu to trzeba sie dobrze trzymać bo tam z prawie każdym trzeba wypić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 A ZA TYDZIEŃ BĘDĄ BROWARY + MOŻE JAKIŚ GRILL [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 22:49_________________________________________________Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 no to jak grill i browar ma być to trza się zastanowić ciekawy egzemplarz, http://moto.allegro.pl/item654343627_audi_a4_sline.html widzę lotkę od S4, i niewiem czy te zderzaki to Sline czy z S4, Miro jak Ty to widzisz? środek w Sline opanowałem, teraz zewnątrz trzeba się dowiedzieć co i jak powinno być [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 23:02_________________________________________________takie sobie Diman spraw :notworthy: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8513512 :kox: mega wypas!!! nawet bym z A5 zrezygnował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi