miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 13:46_________________________________________________eeeeee tam taka praca - raz w miesiacu do bezrobotnego się podpisać i całe moje zajęcie [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 13:48_________________________________________________mało płacą ale i dużych wymagań niema
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Madas ciężko mi idzie to pisanie bo jestem na forum pod 5 nickami i trochę mi czasu zajmuje to logowanie i wylogowywanie to tłumaczy czemu z kilkunasto osobowej grupy jaka zapisała się na zlot jedziesz tylko Ty, Gregory , Diman I Majki ... bo to Ty to kilka osób
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 niekeidy tylko trzeba postać swoje żeby się podpisać - ale to i tak tylko raz w miesiącu
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 niekeidy tylko trzeba postać swoje żeby się podpisać - ale to i tak tylko raz w miesiącu znam ten ból
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Madas ciężko mi idzie to pisanie bo jestem na forum pod 5 nickami i trochę mi czasu zajmuje to logowanie i wylogowywanie to tłumaczy czemu z kilkunasto osobowej grupy jaka zapisała się na zlot jedziesz tylko Ty, Gregory , Diman I Majki ... bo to Ty to kilka osób no i "zloty Gliwickie" rozgryzione
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 nie przejmuj się teraz są na mnie dwa głosowania na klubowicza ... jedno się już zakończył ... pewnie się kapnąłeś ....
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Miron a Ty jedziesz już w czwartek na zlot ??
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 prawdopodobnie [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 14:05_________________________________________________i tradycyjnie
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no to dobrze .... pogramy już w czwartek w tego badmintona
piterra Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no to dobrze .... pogramy już w czwartek w tego badmintona sport dla prawdziwych twardzieli :decayed:
M@rk Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 piterra no a cos ty myslal nawet szachy to gra dla twardzieli
piterra Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 piterra no a cos ty myslal nawet szachy to gra dla twardzieli tylko że jak ja gram w szachy to na szachownicy zamiast szachów stoją piwa :kox:
M@rk Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 piterra no a cos ty myslal nawet szachy to gra dla twardzieli tylko że jak ja gram w szachy to na szachownicy zamiast szachów stoją piwa :kox: umnie jest troszeczke inaczej zawsze jest wodeczka i zbity pije
piterra Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 moja gra w szachy to tylko pozory przeważnie jak jest pogoda to z kumplami spożywamy browarki na ławce pod blokiem :decayed:
diman Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Diman , Piterra - taka A6 to rozumiem http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6998504[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 13:13 no to jest maszyna taka bym mogl miec ale nie wiem czy obadales cene musi jeszcze poczekac witojcie pany a co do tego lexa to szkoda ze tak pozno przyjechalem bo bym sie powozil no trudno moze bedzie jeszcze okazja
Guregoru Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 No to ja też witam bo coś tutaj kiepściutko
gregory Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam! piterra no a cos ty myslal nawet szachy to gra dla twardzieli tylko że jak ja gram w szachy to na szachownicy zamiast szachów stoją piwa :kox: umnie jest troszeczke inaczej zawsze jest wodeczka i zbity pije To ty chyba grasz w warcaby :> Bo ja zawsze w szachach staram się doprowadzić do szach-mata, a nie zbijać jak najwięcej pionków :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Panowie proszę kliknijcie w mój podpis i sprawdźcie czy działa
Rekomendowane odpowiedzi