diman Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no pany kaska na ogólnopolski poszla takze jedziemy sie pobawic cza sie jeszcze zaopatrzyc w jakis browarek i bedzie git a co z tym piatkiem robimy tego grila czy jak bedzie
Pucek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 mój przyjazd w piątek stoi pod dużym znakiem zapytania... cóż, te remonty:/ no i kompletny brak czasu na forum, ehhh spamowicze
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 diman wyślij mi na PW Twój tel. bo nie mam
diman Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no panowie czytaliscie ten poscik z tym wyjazdem ekipa z poznania na pile niezly pomysl cza to obgadac na spociku i pojechac razem bedzie niezla ekipa oczywiscie temat sie tyczy ogolnopolskiego
keżor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Panowie, miałby ktoś tą naklejke dla mnie ?? a bym se szczelił na klape PS. to chyba z Piterrą gadałem , że ma jakieś super wiertła do metalu , także też bym prosił jak da rade przywieźć na piątek
keżor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 co do wiertel to musza obejzec siema siema, wpadaj na spota w piątek i jakbyś miał wiertła to bym poprosił
M@rk Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witam! piterra no a cos ty myslal nawet szachy to gra dla twardzieli tylko że jak ja gram w szachy to na szachownicy zamiast szachów stoją piwa :kox: umnie jest troszeczke inaczej zawsze jest wodeczka i zbity pije To ty chyba grasz w warcaby :> Bo ja zawsze w szachach staram się doprowadzić do szach-mata, a nie zbijać jak najwięcej pionków :gwizdanie: jak masz dobrego rywala to bez zbijania nie zrobisz szach-mat , chyba masz slabych przeciwnikow do tej gry i do picia
MAJKI Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no panowie czytaliscie ten poscik z tym wyjazdem ekipa z poznania na pile niezly pomysl cza to obgadac na spociku i pojechac razem bedzie niezla ekipa oczywiscie temat sie tyczy ogolnopolskiego diman mi tez sie wydaje że byłoby fajnie wyjechać razem z Gliwic no i pozniej z całą ekipą ruszyć z Poznania, trzeba to dogadać, tylko nie wiem ja Miron i Gregory??
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 jak znam życie to do wyjazdu jeszcze z 5 razy im się to wspólne zbieranie pozmienia więc narazie nie macie co ustalać bo godziny i tak im się pewnie pozmieniają - a ja na 80% pojadę w czwartek ale konkretnie będziemy gadać tydzień przed zlotem
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 Madas Ty nam tu postów nie nabijaj bo Poznań będzie miał do Ciebie pretensje, że się przyczyniłeś do przegonienia Poznańskich przez Glwickie w ilości stron :>
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 nie będą mieli .... zapomniałeś że ja tam rządzę
Guregoru Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zostaw go może z Poznańskich poleciał bo za bardzo tam spamował i teraz szuka miejsca gdzie by tu przysiąść
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zostaw go może z Poznańskich poleciał bo za bardzo tam spamował i teraz szuka miejsca gdzie by tu przysiąść co Ty ... tam beze mnie żyć nie mogą .... wleć czasem to sam się przekonasz ....mam umowy i takie tam ..... (8 tys netto mies)........ no i co tam chłopaki :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zostaw go może z Poznańskich poleciał bo za bardzo tam spamował i teraz szuka miejsca gdzie by tu przysiąść co Ty ... tam beze mnie żyć nie mogą .... wleć czasem to sam się przekonasz ....mam umowy i takie tam ..... (8 tys netto mies)........ no i co tam chłopaki :gwizdanie: no to nieźle - to masz jeszcze 300żł więcej niż ja [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 09:15_________________________________________________tyle że mi jeszcze fure tankują
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja też mam zwrot kosztów poza pensją ... no i diety na hotele i jedzenie .... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi