piterra Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 no ale myślę że dacie radę ja tymczasem wracam do codzienności i czas się szykować do pracy w tym tydniu nocki ;([br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 20:20_________________________________________________aaa i Miron gratuluję nowego nabytku :good: :good: :good: nie narób sie tam i napewno nie zapij z mocnych rzeczy w pracy to piję herbatę z 2 torebek
diman Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 no ale myślę że dacie radę ja tymczasem wracam do codzienności i czas się szykować do pracy w tym tydniu nocki ;([br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 20:20_________________________________________________aaa i Miron gratuluję nowego nabytku :good: :good: :good: nie narób sie tam i napewno nie zapij z mocnych rzeczy w pracy to piję herbatę z 2 torebek to chyba teraz
Bulik Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 no ale myślę że dacie radę ja tymczasem wracam do codzienności i czas się szykować do pracy w tym tydniu nocki ;([br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 20:20_________________________________________________aaa i Miron gratuluję nowego nabytku :good: :good: :good: nie narób sie tam i napewno nie zapij z mocnych rzeczy w pracy to piję herbatę z 2 torebek :gwizdanie: 32 to juz wiek
piterra Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 no ale myślę że dacie radę ja tymczasem wracam do codzienności i czas się szykować do pracy w tym tydniu nocki ;([br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 20:20_________________________________________________aaa i Miron gratuluję nowego nabytku :good: :good: :good: nie narób sie tam i napewno nie zapij z mocnych rzeczy w pracy to piję herbatę z 2 torebek to chyba teraz nie wszystko wiecznie trwa ;( [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 20:43_________________________________________________leca nara synki
A-rek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Miron gratulacje autka Pelex gratulacje potomka
diman Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Miron gratulacje autka Pelex gratulacje potomka siemano Arek
Skydiver Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 z wesołego wieczora leciutka bania I wszyscy uciekli he he
Pucek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 teraz z Tobą Miron widzę nie można nawet pogadać
miron78 Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 teraz z Tobą Miron widzę nie można nawet pogadać masz emaile [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 07:46_________________________________________________ ps. czemu nie można ?
Pucek Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Dzień Dobry śnieżek, jak ja się cieszę przynajmniej nie założę letnich
gregory Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Żule i tatuśki. Damian twój szwagier podrzuci ci przesyłkę dla mnie do jutra. Będziesz jutro na spocie?
diman Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Żule i tatuśki. Damian twój szwagier podrzuci ci przesyłkę dla mnie do jutra. Będziesz jutro na spocie? moge do niego zadzwonic i sie zorietowac dam ci znac co i jak uno momento [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 10:34_________________________________________________grzesiu dzwonilem do niego i mowi ze dzisiaj bedzie towar organizowal wiec jutro powinienem ci to opanowac a jak bede to dla ciebie mial to jasne ze podjade na spota
Rekomendowane odpowiedzi