czester Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 No i w domu Egon po prostu... :doh1: przez ciebie połowę wieczoru nie pamiętam
Grisza79 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Ktoś zostawił u mnie w pokoju bluze, wyperfumowana damskim perfumem :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 No i w domu Egon po prostu... :doh1: przez ciebie połowę wieczoru nie pamiętam nie przezemnie tylko przez wodke mowilem Ci niepij tyle :gwizdanie: ale powiem Ci ze tez bylem pijany :polew:
Bulik Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Ktoś zostawił u mnie w pokoju bluze, wyperfumowana damskim perfumem :gwizdanie: napewno egon :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 DIMAN DZIEKI BARDZO - choć zupełnie nie potrzebnie.... pozdr luz wy i tak nie macie Maćka w klanie :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 DIMAN DZIEKI BARDZO - choć zupełnie nie potrzebnie.... pozdr spoko to ja dziękuje za pomoc
Kędzior Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 DIMAN DZIEKI BARDZO - choć zupełnie nie potrzebnie.... pozdr luz wy i tak nie macie Maćka w klanie :polew: :polew: :polew: moj tekst :gwizdanie:
krolu Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 DIMAN DZIEKI BARDZO - choć zupełnie nie potrzebnie.... pozdr luz wy i tak nie macie Maćka w klanie :polew: :polew: :polew: moj tekst :gwizdanie: jedno co ci się udało przez te 3 dni :polew: :polew:
gregory Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Ktoś zostawił u mnie w pokoju bluze, wyperfumowana damskim perfumem :gwizdanie: Grisza Moooooooooja bluza Ziom A już myślałem, że po niej. Nie no normalnie z radochy zadzwonię do Staśindy do recepcji i przeproszę tam panią za zamieszanie. Wychodzi na to, że sam odebrałem tą bluzę z recepcji wczoraj przed imprezką u Griszy i sam tą bluzę u Griszy zostawiłem, a molestowałem dziś Panie z recepcji o nią czemu jej nie ma :polew: A tak poza tym, to położyłem się do wyrka gdzieś po 17-tej to jakbym łopatą w dynię dostał Przebudziłem się teraz i idę dalej nynać. Wychodzi na to, że jednak z Bukowiny to wracałem zaś na auto pilocie skoro taka zamuła do teraz:polew:
gracia Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Nooooooo Grisza bo on całą drogę płakał ;( ;(
Guregoru Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Napiszę tyko że normalnie przejebane [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 21:13_________________________________________________Czester jeszcze raz wielkie dzięki za transport
Pucek Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 obudziłem się, ledwo stoję na nogach, ej ja mam dalej banie
czester Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 z rana Dzisiaj w cale lepiej się nie czuję jak wczoraj :>
moskal Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 wczoraj myslałem ze sie zesram , Łatek cała droge powrotną walil wóde , ja juz nie moglem
czester Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 wczoraj myslałem ze sie zesram , Łatek cała droge powrotną walil wóde , ja juz nie moglem A kto prowadził ?
Rekomendowane odpowiedzi