Guregoru Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 kasa na glutowóz jest ? DONGURALESKO Jutro jadę do mojego lakiernika/blacharza żeby ocenił szkody a potem szybki telefon po kasę
Bulik Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 kasa na glutowóz jest ? DONGURALESKO Jutro jadę do mojego lakiernika/blacharza żeby ocenił szkody a potem szybki telefon po kasę pw odbierz
Bulik Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 A rower jaki był? bogaty? :polew: plus dwa boczne kółka
Guregoru Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 A rower jaki był? bogaty? [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 12:04_________________________________________________ kasa na glutowóz jest ? DONGURALESKO Jutro jadę do mojego lakiernika/blacharza żeby ocenił szkody a potem szybki telefon po kasę pw odbierz Odebrałem i jutro dam Ci znać
Bulik Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 niech Ci będzie [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 12:10_________________________________________________to pyrsk :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 to pyrsk :gwizdanie: Niektórzy jeszcze będą dziś autem jeździli :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 to pyrsk :gwizdanie: Niektórzy jeszcze będą dziś autem jeździli :gwizdanie: trzebabyło sie uczyc :polew: daj młodemu niech sie wkoncu nauczy jezdzic
Guregoru Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 to pyrsk :gwizdanie: Niektórzy jeszcze będą dziś autem jeździli :gwizdanie: trzebabyło sie uczyc :polew: daj młodemu niech sie wkoncu nauczy jezdzic Jemu dam pojeździć moim autem... po mojej śmierci
Gracjan Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 :hi: :hi: http://www.tvs.pl/35531,wyscigi_na_cwierc_mili_oraz_zawody_driftingowe_w_sosnowcu.html - Mirona fura w TV....
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam! Towarzystwo, jakiś czas mnie tu nie było :gwizdanie: siemanko po rezaniu cooler podłączony na aucie i tu jeszcze raz podziękowania dla mistrza Gregora za na prawdę dobrą robotę :notworthy: A tak to powstało.....Diman nieźle na-pierdalał wczoraj By the way, niezła poza:decayed:
Pucek Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Cześć A ja tam w oddali widzę jakiś ciekawy silnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Cześć A ja tam w oddali widzę jakiś ciekawy silnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Też na to zwróciłem uwagę
Rekomendowane odpowiedzi