Miszka82 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 a nabiję se posta na gliwickich
Mario22 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 a nabiję se posta na gliwickich :wallbash:
QRi Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 karwa... no i po 335-ce - sprzedana do tego czarną będę miał dopiero w poniedziałek f*ck up po całości ;(
egon47 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Kto sie dzis pojawi ??? Ja i licze na jakiegos fast fooda
Mario22 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Kto sie dzis pojawi ??? Ja i licze na jakiegos fast fooda Nie tylko Ty... ja zaliczam dzisiaj nawet browarka i obowiązkowo kebab... dlatego wpadam z Mironem... :gwizdanie: dziś miałem egzamin z spawania i wszystko raczej poszło dobrze stal czarna ok nierdzewka też ok były małe komplikacje przy rurach ale wszsytko się dobrze skończyło po prostu do rur miałem drugie podejście... jeszcze tylko prześwietlenie spoin i papiery do ręki ... :kox:
egon47 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Kto sie dzis pojawi ??? Ja i licze na jakiegos fast fooda Nie tylko Ty... ja zaliczam dzisiaj nawet browarka i obowiązkowo kebab... dlatego wpadam z Mironem... :gwizdanie: dziś miałem egzamin z spawania i wszystko raczej poszło dobrze stal czarna ok nierdzewka też ok były małe komplikacje przy rurach ale wszsytko się dobrze skończyło po prostu do rur miałem drugie podejście... jeszcze tylko prześwietlenie spoin i papiery do ręki ... :kox: to widze ze stawiasz
Mario22 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Kto sie dzis pojawi ??? Ja i licze na jakiegos fast fooda Nie tylko Ty... ja zaliczam dzisiaj nawet browarka i obowiązkowo kebab... dlatego wpadam z Mironem... :gwizdanie: dziś miałem egzamin z spawania i wszystko raczej poszło dobrze stal czarna ok nierdzewka też ok były małe komplikacje przy rurach ale wszsytko się dobrze skończyło po prostu do rur miałem drugie podejście... jeszcze tylko prześwietlenie spoin i papiery do ręki ... :kox: to widze ze stawiasz Tak ... jasne... tym co beda bez auta ... :polew:
A4-Tomek Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 ja będe też licze na jakieś szamanie
aro_666 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 czy ktos z Zabrza wybiera sie na dzisiejszy Spot?
tomaszstn Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Witam wieczorkiem Niestety ja nie dojadę chyba że zdążę się wyrobić to wpadnę około 21.00 na kebaba
Mario22 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Pierwszy po spocie .. Było pifko był kebabik spocik udany ...
Pelex Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Pierwszy po spocie .. Było pifko był kebabik spocik udany ... a jaki kór.....a miał być
tomaszstn Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 i po zlociku na fajnej fazie:D Późno wróciłeś Jakbym wiedział to bym wpadł ale skończyłem dopiero o 23.00. Myślałem że nie będzie nikogo ale widzę że spocik się przeciągnął do prawie 2.00 :gwizdanie: Witam z rańca
Rekomendowane odpowiedzi