miron78 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 tak - Czesterowi [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 14:51_________________________________________________Czester - masz zapchaną skrzynkę :gwizdanie: więc napiszę na ogólnym: Jak tak patrzę to na bazie fotek wydaje mi się że to jakiś składak: Grill jest S4 ale bez znaczka Zderzak jest na 90% s-line bo ten dół to chyba jednak chrom nie jest I zderzak jest z parktonikiem w związku z tym 2 otwory na czujniki są w zderzaku a 2 powinny być w grilu pod rejestracją - ale widać nie są więc grill jest w sadzony ze zwykłej wersji - ręce opadają czego to na allegro nie można kupić - ktoś kto nie wie na co patrzeć nieźle może się zdziwić. Oczywiście i tak bardzo dobrze że zrobiłeś klik - bo mnie ten zestaw by interesował nawet z powodu samego grilla - więc jak się dogadamy to napewno na tym nie stracisz - więc spoko
tomaszstn Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 No i zaraz się zacznie F1 Ciekawe kto zostanie mistrzem świata? :polew: :polew: :polew: :polew:
czester Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 tak - Czesterowi [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 14:51_________________________________________________Czester - masz zapchaną skrzynkę :gwizdanie: więc napiszę na ogólnym: Jak tak patrzę to na bazie fotek wydaje mi się że to jakiś składak: Grill jest S4 ale bez znaczka Zderzak jest na 90% s-line bo ten dół to chyba jednak chrom nie jest I zderzak jest z parktonikiem w związku z tym 2 otwory na czujniki są w zderzaku a 2 powinny być w grilu pod rejestracją - ale widać nie są więc grill jest w sadzony ze zwykłej wersji - ręce opadają czego to na allegro nie można kupić - ktoś kto nie wie na co patrzeć nieźle może się zdziwić. Oczywiście i tak bardzo dobrze że zrobiłeś klik - bo mnie ten zestaw by interesował nawet z powodu samego grilla - więc jak się dogadamy to napewno na tym nie stracisz - więc spoko Faktycznie powinny być mocowanie pod czujniki w grillu. Ja tam jakąś srebrną listwę widzę w zderzaku, ale może masz racje, że tak wygląda s-line. Zobaczymy jak przyjdzie co to za zwierz. Za tą cenę to samego grilla jest ciężko dostać, a ramkę pewnie można podmienić z normalnego. Jestem ciekaw ile by kosztowały kratki, żeby go skompletować w całości. Tak poza tym to fajne rzeczy koleś sprzedaje
miron78 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 no widziałem trafiło na amatora i sprzedaje co mu w ręce w padło [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 19:47_________________________________________________jak coś to pamiętaj że jestem zainteresowany szkoda że wcześniej nie wszedłem na kompa - może byś jeszcze nie kupił
czester Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 no widziałem trafiło na amatora i sprzedaje co mu w ręce w padło [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 19:47_________________________________________________jak coś to pamiętaj że jestem zainteresowany szkoda że wcześniej nie wszedłem na kompa - może byś jeszcze nie kupił Spoko. Coś mnie tknęło, żeby zobaczyć jak wygląda zderzak z S4, a skoro ciebie nie było to kliknąłem Dasz połowę rynkowej i ceny i będzie ok [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 20:01_________________________________________________A kratki to koszt 174zł bez zniżek więc całkiem spoko.
miron78 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 a ja myślałem że Ty go od serca z myślą o mnie kupiłeś
tomaszstn Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 a ja myślałem że Ty go od serca z myślą o mnie kupiłeś Koledzy.......... :gwizdanie: Ja bym kupił i oddał Ci za
mech15 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 witam was Dawno Cię nie było właśnie kupa pracy, a wy tłuczecie te strony, że nie nadążam, a co 10 stronę to nie zrozumie co tam u was słychać
czester Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 a ja myślałem że Ty go od serca z myślą o mnie kupiłeś No przecież piszę, że za połowę ceny oddam
miron78 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 a ja myślałem że Ty go od serca z myślą o mnie kupiłeś No przecież piszę, że za połowę ceny oddam połowa z 500zł no bez przesady - nie będziesz do tego dopłacał przeca interesuje mnie ten uszkodzony grill - bo ten zderzak s-line składak z uszkodzeniami to raczej kiepska inwestycja [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 09:28_________________________________________________Ps. a tak na serio to daj znać jak dojdzie - zobaczymy na żywo co to jest warte
Rekomendowane odpowiedzi