czester Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 a ja myślałem że Ty go od serca z myślą o mnie kupiłeś No przecież piszę, że za połowę ceny oddam połowa z 500zł no bez przesady - nie będziesz do tego dopłacał przeca interesuje mnie ten uszkodzony grill - bo ten zderzak s-line składak z uszkodzeniami to raczej kiepska inwestycja [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 09:28_________________________________________________Ps. a tak na serio to daj znać jak dojdzie - zobaczymy na żywo co to jest warte Dzisiaj ma nadać kurierem, tkaże jutro powinien być. I tak wiem, że weźmiesz zderzak z grillem
miron78 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 Pewnie tak Czester - podjadę moim i zobaczymy jak on w stosunku do mojego wyglda na żywo - jakie różnice - ponoć jeszcze tam jakiś plastików przy tej dolnej dokładce brakuje a co do pękniętej listwy grila to z mojego by pasowała - ale niestety też mam uszkodzoną
miron78 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232075.new#new
tomaszstn Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232075.new#new To co kupujesz ???
czester Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Mirek zderzak przyszedł. Jednak S4 bo ma chromowaną dokładkę Ma kilka otarć od spodu, ale każdy lakiernik sobie z czymś takim poradzi, a grill hmn, jak się nie przyjrzysz to nie widać. Przyjeżdżasz czy wystawiać dalej ? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 w przerwie między tynkowaniem a szpachlowaniem :naughty:
czester Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 w przerwie między tynkowaniem a szpachlowaniem :naughty: Krolu dojechała osłona ? bo do mnie piwa nie
jarko Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Siemanko Ślązaki i Knurowianie Powiedzcie no mi czy jest sens jechać na giełdę do Gliwic ? Idzie tam kupić dobre auto, czy same oszusty i krętacze ?
czester Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 A jak już jesteśmy przy grillach z esy to do mojej furki też coś nowego wpadło Uploaded with ImageShack.us
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Siemanko Ślązaki i Knurowianie Powiedzcie no mi czy jest sens jechać na giełdę do Gliwic ? Idzie tam kupić dobre auto, czy same oszusty i krętacze ? niedawno szukałem czegoś dla siebie, byłem na giełdzie w Gliwicach i moim zdaniem same paści , nic ciekawego, sami handlarze
Rekomendowane odpowiedzi