QRi Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 wpadne, ale tylko do 18 45 :/ zresztą będę pewnie złotą strzałą ... musze skołować pas cnoty, bo juz mnie raz Miszka na swiatłach w katowicach obcinał
Guregoru Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale teraz pieknie nawala sniegiem... oby sie to utrzymalo do sylwestra [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 11:25_________________________________________________Ej a w tej knajpie mozna placic karta rozumiem :?:
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 gdzie tam pięknie - taki śnieżyk to może sobie padać jak już 80cm starego leży a nie teraz Teraz to trzeba pół dnia konkretnego napierdzielania takiego że na metr nic nie widać - to są opady [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 11:28_________________________________________________ Ale teraz pieknie nawala sniegiem... oby sie to utrzymalo do sylwestra [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 11:25_________________________________________________Ej a w tej knajpie mozna placic karta rozumiem :?: pewnie tak
Pelex Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Landryn czekaj dowiem się czy można Kó.......a ale się ślisko zrobiło, wszedzie korki ale i tak jestem zadowolony bo sie kawałek przejechałem i cos pięknego jazda Q napędem stoisz na drodze co jest pod górke, jest czerwone światło zmienia się na zielone a ty lekko po gazie i wyrywasz jako pierszy a reszta stoi i dopieszcza lód na drodze aż do czerwonego ale mi się micha cieszy :> bokami też idzie nie źle polatać [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 12:23_________________________________________________Kurcze nie dowiedziałem się zbyt wiele chciałem przykozaczyć bo kolega jest bratem byłej właścicielki i ona nie miała takiej opcji jak opłata kartą
keżor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale teraz pieknie nawala sniegiem... oby sie to utrzymalo do sylwestra [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 11:25_________________________________________________Ej a w tej knajpie mozna placic karta rozumiem :?: pewnie tak ino mu chodziło o karte do gry w brydża
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 wpadne, ale tylko do 18 45 :/ zresztą będę pewnie złotą strzałą ... musze skołować pas cnoty, bo juz mnie raz Miszka na swiatłach w katowicach obcinał na razie na obcince się skończyło ale miej się na baczności
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Landryn czekaj dowiem się czy można Kó.......a ale się ślisko zrobiło, wszedzie korki ale i tak jestem zadowolony bo sie kawałek przejechałem i cos pięknego jazda Q napędem stoisz na drodze co jest pod górke, jest czerwone światło zmienia się na zielone a ty lekko po gazie i wyrywasz jako pierszy a reszta stoi i dopieszcza lód na drodze aż do czerwonego ale mi się micha cieszy :> bokami też idzie nie źle polatać [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 12:23_________________________________________________Kurcze nie dowiedziałem się zbyt wiele chciałem przykozaczyć bo kolega jest bratem byłej właścicielki i ona nie miała takiej opcji jak opłata kartą pierwszy rok z Q i kopara się cieszy co to jest ta pora gdzie posiadacze q więdzą czemu dali tyle za auto i wiedzą czemu szukali 2 razy dłużej żeby mieć q
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 pierwszy rok z Q i kopara się cieszy co to jest ta pora gdzie posiadacze q więdzą czemu dali tyle za auto i wiedzą czemu szukali 2 razy dłużej żeby mieć q
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Pięknie sypie, drogi białe, pierwsze drifty zaliczone, pozdro dla posiadaczów osiek
hubtychy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Pięknie sypie, drogi białe, pierwsze drifty zaliczone, pozdro dla posiadaczów osiek Też pierwszy raz dziś testowałem Q na śniegu :slina: Więcej śniegu więcej śniegu :kox:
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 ..........pozdro dla posiadaczów osiek :>
keżor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Pięknie sypie, drogi białe, pierwsze drifty zaliczone, pozdro dla posiadaczów osiek ja se radze nawet z letnimi
stanley Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 jak się nie potrafi jeździć ośką, to trzeba kupić quattro
hubtychy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 jak się nie potrafi jeździć ośką, to trzeba kupić quattro Jak ja lubię tą waszą szyderczą zazdrość Miron a dlaczego Akjam jest dwa razy na liście (miejsce 23 i 27) :?:
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 jak się nie potrafi jeździć ośką, to trzeba kupić quattro trzymajmy się tej wersji :>
czester Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale mam rogala. Wpierw wracając z roboty, odśnieżyłem cały parking Opla bokiem, a potem przez mega korek, skręciłem w ul.Wiejską (ścianka płaczu). Co ludzie tam wyrabiali, po krawężniku jeździli, zawracali, zsuwali się, a Audik bez zastanowienia się lewym pasem i na Kozielską. Nie mogłem się powstrzymać od śmiechu i zawróciłem tamtędy jeszcze 2 razy, mina ludzi w ośkach bezcenna :polew: W końcu czuje się jak ryba w wodzie
Rekomendowane odpowiedzi