hubtychy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 z wieczora , na piątek odpadamy :wallbash: idzie do blacharza Dajesz fure na święta do blacharza ... ??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tak gupek w miejscu gdzie Bulik wyleciał nie poradziło sobie nawet Q , także i tak dobrze , że tylko takie straty Daj namiary,będę omijał to miejsce szerokim łukiem :gwizdanie: jak będziesz kiedyś jechał do Zabrza i nagle GPS poinformuje Cie , że jesteś poza trasą to to jest tam :polew: :polew: :polew: :polew: lepiej tego niewytłumacze Dobrze że nikomu nic się nie stało no własnie to twarda sztuka Obym nie musiał się o tym nigdy przekonywać. Choć o twardości Audi w zeszłym roku się przekonałem jak wjechał we mnie autobus :gwizdanie:
gregory Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Choć o twardości Audi w zeszłym roku się przekonałem jak wjechał we mnie autobus :gwizdanie: I jeszcze się tym chwalisz Fajne masz to B5, nawet nie poznać
Bulik Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 z wieczora , na piątek odpadamy :wallbash: idzie do blacharza Dajesz fure na święta do blacharza ... ??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tak gupek w miejscu gdzie Bulik wyleciał nie poradziło sobie nawet Q , także i tak dobrze , że tylko takie straty Daj namiary,będę omijał to miejsce szerokim łukiem :gwizdanie: jak będziesz kiedyś jechał do Zabrza i nagle GPS poinformuje Cie , że jesteś poza trasą to to jest tam :polew: :polew: :polew: :polew: lepiej tego niewytłumacze Dobrze że nikomu nic się nie stało no własnie to twarda sztuka Obym nie musiał się o tym nigdy przekonywać. Choć o twardości Audi w zeszłym roku się przekonałem jak wjechał we mnie autobus :gwizdanie: to przedemną lezało juz A8
hubtychy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale to B4 dostało strzała z autobusu.W ostatni napad zimy w marcu.Nawet komunikacja miejska wymiękła wtedy. A4 kupiłem dopiero w maju i jeszcze nie walona była :>
Bulik Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale to B4 dostało strzała z autobusu.W ostatni napad zimy w marcu.Nawet komunikacja miejska wymiękła wtedy. A4 kupiłem dopiero w maju i jeszcze nie walona była :> 80% jak umnie tylko ja mam lewa str i dostałem tylne dzwi [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 22:33_________________________________________________mykam odespać ten nerwowy dzień
hubtychy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale to B4 dostało strzała z autobusu.W ostatni napad zimy w marcu.Nawet komunikacja miejska wymiękła wtedy. A4 kupiłem dopiero w maju i jeszcze nie walona była :> 80% jak umnie tylko ja mam lewa str i dostałem tylne dzwi [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 22:33_________________________________________________mykam odespać ten nerwowy dzień No a mi się wtedy zrobił mały banan z auta
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Miron ,odwilż to raczej jest powód do ;( ,chyba ,że na letnich jeszcze śmigasz i stąd ten humorek mnie to akurat nic a nic nie cieszy - dla mnie mogło by być wszystko śniegiem zarypane a to ja się też pod tym podpiszę
danielom Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 jak dla mnie snieg moglby byc tylko w gorach zeby szlo na narty pojechac
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 no co Ty ,w górach to powinien leżeć okrągły rok by decha nie stygła
czester Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Każdy tak twierdził do czasu kiedy kupił auto z quattro ADRem też latałem na ręcznym gdzie się tylko dało, ale to nic w porównaniu do tego co można robić teraz Święta racja Nawet Outlander nie daje rady tak jak Q.
Guregoru Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 rankiem Mirek dopisz mojego bracika (ale nie Tomka tylko Radka), więc jednak będą dzieci na zlocie
OKO Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Miron dopisz mnie do listy a będę zaszczycony i przyjadę na tą wigilię wigilii :decayed: Nie dopiszesz mnie i tak przyjadę
czester Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Mirek dopisz jeszcze Koszkę, może też wpadnie
Rekomendowane odpowiedzi