Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wesołych Świąt Czester - Klubowicz :oklaski:
Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wesołych Świąt Czester - Klubowicz :oklaski: ... i kolejna okazja
miron78 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 dzięki wszystkim za wczorajsze przybycie - była by miazga gdyby to był zlot w letniej porze - już widzę te foty Tomasz za ogarnięcie organizacyjne Wszystkiego dobrego na te święta wszystkim no i spotykamy się w Czwartek na zlociku w Żorach
danielom Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 dzięki wszystkim za wczorajsze przybycie - była by miazga gdyby to był zlot w letniej porze - już widzę te foty Tomasz za ogarnięcie organizacyjne Wszystkiego dobrego na te święta wszystkim no i spotykamy się w Czwartek na zlociku w Żorach :good:
Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 dzięki wszystkim za wczorajsze przybycie - była by miazga gdyby to był zlot w letniej porze - już widzę te foty Wszystkiego dobrego na te święta wszystkim ... cobyś ogarnął te ledy ,bo połowa świeci druga polowa miga jak choinka
miron78 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 dzięki wszystkim za wczorajsze przybycie - była by miazga gdyby to był zlot w letniej porze - już widzę te foty Wszystkiego dobrego na te święta wszystkim ... cobyś ogarnął te ledy ,bo połowa świeci druga polowa miga jak choinka na serio czy jaja sobie robisz ?
Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 dzięki wszystkim za wczorajsze przybycie - była by miazga gdyby to był zlot w letniej porze - już widzę te foty Wszystkiego dobrego na te święta wszystkim ... cobyś ogarnął te ledy ,bo połowa świeci druga polowa miga jak choinka na serio czy jaja sobie robisz ? miszka potwierdzi ,ze na powaznie [br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 11:23_________________________________________________zartowałem zapomniałem ze w Twoim wieku taka wiadomośc to prawie jak zawał
H4mm3R Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 :hi: Dzięki za wczoraj kurwus prawie bym wy***rdolił na tych schodach, bo się potknąłem
Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 :hi: Dzięki za wczoraj kurwus prawie bym wy***rdolił na tych schodach, bo się potknąłem yebany :polew:
miron78 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 :hi: Dzięki za wczoraj kurwus prawie bym wy***rdolił na tych schodach, bo się potknąłem :polew:
czester Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wesołych Świąt Czester - Klubowicz :oklaski: Taki prezent z okazji Świąt
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wesołych Świąt Czester - Klubowicz :oklaski: Taki prezent z okazji Świąt powiem Ci szczerze, że to mój głos przeważył
diman Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 no i ogarnięte choinka stoi i nawet już było dzieciątko i nie omieszkałem już poskładać :kox: :kox:
stanley Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 no i ogarnięte choinka stoi i nawet już było dzieciątko i nie omieszkałem już poskładać :kox: :kox: Lego z "psami" poczekaj, niech tylko Wiktor zacznie dosięgać do tych pułeczek
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 no i ogarnięte choinka stoi i nawet już było dzieciątko i nie omieszkałem już poskładać :kox: :kox: od 5 do 12 lat toś to widać , że do siebie kupił kolejka elektryczna też już złożona ?
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Diman :polew: :polew: przywieź na spota te Lego
Rekomendowane odpowiedzi