talib1990 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witka :hi: dzisiaj wracam z pracy i akurat mi się udało uchwycić moje i ex peterra padło
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witka :hi: dzisiaj wracam z pracy i akurat mi się udało uchwycić moje i ex peterra padło Pakiet czarna maska
talib1990 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witka :hi: dzisiaj wracam z pracy i akurat mi się udało uchwycić moje i ex peterra padło Pakiet czarna maska która ma więcej rys niż ja na całym aucie
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witka :hi: dzisiaj wracam z pracy i akurat mi się udało uchwycić moje i ex peterra padło Pakiet czarna maska która ma więcej rys niż ja na całym aucie Ciesz się że nie widziałeś pakietu "strach"
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witka :hi: dzisiaj wracam z pracy i akurat mi się udało uchwycić moje i ex peterra padło jak ja nie cierpię jak się przekręca mój nick jestem piterra[br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 15:53_________________________________________________Ciśnie ktoś jutro na deskę lub dwie deski na Zagroń do Istebnej??????????????????/[br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 15:57_________________________________________________ Witka :hi: dzisiaj wracam z pracy i akurat mi się udało uchwycić moje i ex peterra padło Pakiet czarna maska która ma więcej rys niż ja na całym aucie Ciesz się że nie widziałeś pakietu "strach" jak był pakiet Strach to na drogach czułem się jak VIP wszyscy mnie przepuszczali i na parkingach nikt nie dojeżdżał na zderzaki (szczególnie z przodu) to były czasy
MAJKI Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ty guruguru "pakiet strach" gdzie Ty teraz robisz w tych zwierzatkach bo "moja" sobie zamarzyła mieć akwarium :gwizdanie: i nie wiem gdzie tego szukać
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ty guruguru "pakiet strach" gdzie Ty teraz robisz w tych zwierzatkach bo "moja" sobie zamarzyła mieć akwarium :gwizdanie: i nie wiem gdzie tego szukać U nas na stanie nic nie zobaczysz bo my jesteśmy jako hurtownia a nie sklep więc nie mamy nic na wystawie. Wejdź sobie np na stronę firmy MHK albo aqua szut i zobacz co oni mają w ofercie bo możemy mieć wszytko od nich. Potem tylko powiesz mi które produkty Cię interesują a ja Ci sprawdzę cenę
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Guru śpisz już? Ja nigdy nie śpię... zawsze czuwam
tomaszstn Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Guru śpisz już? Ja nigdy nie śpię... zawsze czuwam He he to ok. Chciałem się zapytać czy to Ty chciałeś jakąś przejściówkę do prądu 3 fazy czy jakoś tak? Z kimś rozmawiałem i nie pamiętam z kim
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Guru śpisz już? Ja nigdy nie śpię... zawsze czuwam He he to ok. Chciałem się zapytać czy to Ty chciałeś jakąś przejściówkę do prądu 3 fazy czy jakoś tak? Z kimś rozmawiałem i nie pamiętam z kim No ja chciałem... dobrze pamiętasz
tomaszstn Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Guru śpisz już? Ja nigdy nie śpię... zawsze czuwam He he to ok. Chciałem się zapytać czy to Ty chciałeś jakąś przejściówkę do prądu 3 fazy czy jakoś tak? Z kimś rozmawiałem i nie pamiętam z kim No ja chciałem... dobrze pamiętasz nie mogę wejść na gg bo w pracy jestem
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Guru śpisz już? Ja nigdy nie śpię... zawsze czuwam He he to ok. Chciałem się zapytać czy to Ty chciałeś jakąś przejściówkę do prądu 3 fazy czy jakoś tak? Z kimś rozmawiałem i nie pamiętam z kim No ja chciałem... dobrze pamiętasz nie mogę wejść na gg bo w pracy jestem Wejdziesz sobie w domu
tomaszstn Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Już nie muszę hehe [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 01:03_________________________________________________ Guru dzięki za pomoc :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
keżor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witka :hi: dzisiaj wracam z pracy i akurat mi się udało uchwycić moje i ex peterra padło Pakiet czarna maska masz jakiś problem do takiego pakietu ?
Rekomendowane odpowiedzi