piterra Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 a tu macie myśl miesiąca "Życie jest jak bumerang. Wydajesz pieniądze na lewo i prawo, a 10tego do Ciebie wracają."
piterra Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 siemanko [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 23:41_________________________________________________spadam spać bo jutro o 4:00 wstaję
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Dobra ja też zmykam bo późno już to dobranoc wszystkim
czester Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Guru miales chyba zadzwonic do mnie
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Dobry wszystkim Czester powiedziałem że sprawdzę ale nie że zadzwonię jeszcze wieczorkiem Najlepiej jak byśmy się spotkali i to razem sprawdzili [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 09:08_________________________________________________No to sobie ze wszystkimi pogadałem Spadam na kursik "po sklepowy" do wieczorka
kris_kilt Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Pany z rana i potwierdza się znane wsyztskim fatum - wczoraj , piekna pogoda , ponad 30 stopni , umyłem furacza - pełna opcja , wew + zew + wosk itp itd , po 2 h taka ulewa , że mogłbym niemieć wycieraczek wogóle i tak nic nie pomagały miron - widzę że wszyscy tutaj max podjarani twoim nowym nabytkiem , hehe , śmiem napisać , że chyba bardziej niż ty sam dobrze dobrze , może o browarach zapomnicie :gwizdanie: hehehe
czester Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 z rana Cos tanio jak za komplet 18 :> http://allegro.pl/item669510152_orginalne_audi_felgi_18_opony_michelin_pilot.html
Gracjan Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Już 2 dni temu je z tata oglądaliśmy.....tylko cena troche za niska jak za 18" :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 noo nooo Miron, jak to poczytałem to jedynie moge sobie wyobrazić ten wypas! ja liczyłem że to będzie ten fajny niebieski, a tu czarny - oj teraz to będziesz czyścił ja już nic więcej nie myśle, bo spać nie mogę aaa no i Mirek mam nadzieję że chociaż na tylnim siedzeniu dasz posiedzieć to czyść czyść i przybywaj w piątek, a to może spota na 17.00 ??? jednak co Prezes to Prezes, przynajmniej ma NAS kto godnie reprezentować
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 z rana Cos tanio jak za komplet 18 :> http://allegro.pl/item669510152_orginalne_audi_felgi_18_opony_michelin_pilot.html może kolesiowi chodziło o cene za sztukę ale tego nie dopisał [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 13:10_________________________________________________jak dam radę to wieczorkiem wkleje na szybciora z 2-3 foteczki - tak narazie - jak wygląda zaraz po przywiezieniu, zanim ją doprowadzę do odpowiedniego stanu [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 13:14_________________________________________________Dzisiej już się umówiłem do mechanika - oleje cza wymienić i klocki przód - bo już ich praktycznie niema, nawet mi mój magik ( mechanik ) zasugerował żebym nie śmigał nim zabardzo żeby tarcz nie niszczyć - ale pod Arene się chyba delikatnie dokulam [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 13:16_________________________________________________ale z jazdą testową będziecie musieli trochę poczekać
Pelex Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 co tam słychac? Dzięki w porządku tylko ten zaduch z rana Cos tanio jak za komplet 18 :> http://allegro.pl/item669510152_orginalne_audi_felgi_18_opony_michelin_pilot.html może kolesiowi chodziło o cene za sztukę ale tego nie dopisał [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 13:10_________________________________________________jak dam radę to wieczorkiem wkleje na szybciora z 2-3 foteczki - tak narazie - jak wygląda zaraz po przywiezieniu, zanim ją doprowadzę do odpowiedniego stanu [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 13:14_________________________________________________Dzisiej już się umówiłem do mechanika - oleje cza wymienić i klocki przód - bo już ich praktycznie niema, nawet mi mój magik ( mechanik ) zasugerował żebym nie śmigał nim zabardzo żeby tarcz nie niszczyć - ale pod Arene się chyba delikatnie dokulam [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 13:16_________________________________________________ale z jazdą testową będziecie musieli trochę poczekać Dobra Mironku zaczne wcześniej chamować a nie przed samą ścianą
krolu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Miron a rozrząd ??? U mnie pod biurem stoi A8 na przepieknych 20' felach zrobiłem foty... miód....
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 Miron a rozrząd ??? U mnie pod biurem stoi A8 na przepieknych 20' felach zrobiłem foty... miód.... w 3.0tdi niema rozrządu to i niema co wymieniać [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 14:22_________________________________________________ co tam słychac? Dzięki w porządku tylko ten zaduch z rana Cos tanio jak za komplet 18 :> http://allegro.pl/item669510152_orginalne_audi_felgi_18_opony_michelin_pilot.html może kolesiowi chodziło o cene za sztukę ale tego nie dopisał [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 13:10_________________________________________________jak dam radę to wieczorkiem wkleje na szybciora z 2-3 foteczki - tak narazie - jak wygląda zaraz po przywiezieniu, zanim ją doprowadzę do odpowiedniego stanu [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 13:14_________________________________________________Dzisiej już się umówiłem do mechanika - oleje cza wymienić i klocki przód - bo już ich praktycznie niema, nawet mi mój magik ( mechanik ) zasugerował żebym nie śmigał nim zabardzo żeby tarcz nie niszczyć - ale pod Arene się chyba delikatnie dokulam [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 13:16_________________________________________________ale z jazdą testową będziecie musieli trochę poczekać Dobra Mironku zaczne wcześniej chamować a nie przed samą ścianą
wojtekce Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 w 3.0tdi niema rozrządu to i niema co wymieniać :wink4 jest pasek na pompe comon rail wymienia się go bodajże po 120 tys
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 :polew:ze mnie ten śmiech? [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 14:30_________________________________________________ ;( proszę Cię - czy ktoś tu o Tobie coś pisze........... ( złego w dodatku )[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 14:57_________________________________________________ w 3.0tdi niema rozrządu to i niema co wymieniać :wink4 jest pasek na pompe comon rail wymienia się go bodajże po 120 tys ale to zupełnie coś innego - no i do 120 tyś km mam jeszcze 2 lata śmigania
M@rk Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Miron dzisiaj bede o normalne porze w domu to zadzwonie
Rekomendowane odpowiedzi