Mario22 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Jade jutro na Zory ... jedzie ktoś ??? Tomaszstn ?? Pucek ??? Z Żorskich ma być pare osób ...
tomaszstn Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 do mnie pijesz? pier**le nie rezam tego parcha zrobie ino hample żeby się nie zabić kajś pojeżdże nim jeszcze z rok może dwa i chciał bym zmienić na coś młodszego Nie piję , tak tylko wrzuciłem bo cena dobra a Tobie to laska chyba zabroniła się z nami spotykać co? ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- Jade jutro na Zory ... jedzie ktoś ??? Tomaszstn ?? Pucek ??? Z Żorskich ma być pare osób ... Jutro mam egzamin, jak się wyrobię to się zobaczy, jakby co to pod fonem będę ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- A tak w ogóle to dobry wieczór :decayed::decayed:
Arturoo Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Jade jutro na Zory ... jedzie ktoś ??? Tomaszstn ?? Pucek ??? Z Żorskich ma być pare osób ... no i uj .....siedzę w domu 2 razu w tygodniu to przesada Cię oglądać
Majkel Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Jade jutro na Zory ... jedzie ktoś ??? Tomaszstn ?? Pucek ??? Z Żorskich ma być pare osób ... Ja sie tam Mario wybiore, to sie w końcu poznamy bo póki co to znam Cie tylko z opowieści chłopaków ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- Jade jutro na Zory ... jedzie ktoś ??? Tomaszstn ?? Pucek ??? Z Żorskich ma być pare osób ... no i uj .....siedzę w domu 2 razu w tygodniu to przesada Cię oglądać Arturoo a w piątek jeszcze Gliwice
Arturoo Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Jade jutro na Zory ... jedzie ktoś ??? Tomaszstn ?? Pucek ??? Z Żorskich ma być pare osób ... no i uj .....siedzę w domu 2 razu w tygodniu to przesada Cię oglądać Arturoo a w piątek jeszcze Gliwice ani nie gadaj :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:
Mario22 Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 ---------- Post dopisany at 07:58 ---------- Poprzedni post napisany at 04:44 ---------- Jade jutro na Zory ... jedzie ktoś ??? Tomaszstn ?? Pucek ??? Z Żorskich ma być pare osób ... Ja sie tam Mario wybiore, to sie w końcu poznamy bo póki co to znam Cie tylko z opowieści chłopaków ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- Jade jutro na Zory ... jedzie ktoś ??? Tomaszstn ?? Pucek ??? Z Żorskich ma być pare osób ... no i uj .....siedzę w domu 2 razu w tygodniu to przesada Cię oglądać Arturoo a w piątek jeszcze Gliwice Maniek to pochwal się co Ci te zjeby mówiły na mój temat ???? :grin::grin: ---------- Post dopisany at 07:58 ---------- Poprzedni post napisany at 07:58 ---------- A w Żorach melduje się dziś punktualnie ...
Majkel Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Maniek to pochwal się co Ci te zjeby mówiły na mój temat ???? :grin::grin: heh... same pozytywne rzeczy Przecież tutaj nikt nic złego o nikim nigdy nie powie :grin:
Rekomendowane odpowiedzi