tomaszstn Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Już wklejałeś a tak na poważnie
miron78 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Opublikowano 28 Października 2012 a tak na poważnie to nic
stanley Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 a tak na poważnie to nic Miron, nie pasujesz do takich dwuosobowych kutasów tak jak ja
Kędzior Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Oferta - Audi TT RS - Stan idealny, full opcja, doinwestowany, zadbany. Wiecej info pod nrem 604-474-704 Pozdrawiam. kup sobie to sie dasz karnac
tomaszstn Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 a tak na poważnie to nic Jakoś Ci nie wierzę Na pewno masz jakiegoś Asa w rękawie
djtatra Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Siema :] Tak się wtrącę do pogaduchy trochę, znacie jakiegoś ziomka co poradzi sobie z przekładką licznika KOLOR RB4 do mojego B6 AVF?? Teraz jest pełny czerwony. Może ktoś na spotach to wyczaruje?? Pozdr.
tomaszstn Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Siema :]Tak się wtrącę do pogaduchy trochę, znacie jakiegoś ziomka co poradzi sobie z przekładką licznika KOLOR RB4 do mojego B6 AVF?? Teraz jest pełny czerwony. Może ktoś na spotach to wyczaruje?? Pozdr. Pisz do kolegi danielom, nie wiem czy też ale chyba soprano też takie coś ogarnie
danielom Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Siema :]Tak się wtrącę do pogaduchy trochę, znacie jakiegoś ziomka co poradzi sobie z przekładką licznika KOLOR RB4 do mojego B6 AVF?? Teraz jest pełny czerwony. Może ktoś na spotach to wyczaruje?? Pozdr. Pisz do kolegi danielom, nie wiem czy też ale chyba soprano też takie coś ogarnie Dzieki Tomasz za polecenie, ale ja tylko w B5. Seves ogarnia budziki w B6.
djtatra Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Dzieki :] walę na PW do sevesa
tomaszstn Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Acha, nie wiedziałem, ale kolega już wie do kogo uderzyć w takim razie
H4mm3R Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Dzieki :] walę na PW do sevesa Seves był to zrobić gdzieś pod Rzeszowem, napisz do kolegi djim
Majkel Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Mario jednak nie tylko żarówki: Słowacja Obowiązkowe wyposażenie: - apteczka - trójkąt ostrzegawczy - zapasowe bezpieczniki - komplet zapasowych żarówek - podnośnik samochodowy - klucz do demontażu kół samochodowych - koło zapasowe - linka holownicza - kamizelki dla kierowcy i pasażera wzięte stąd Autem po Europie - ograniczenia prędkości, opłaty drogowe, przepisy a jeśli chodzi o ołowiane ciężarki w Czechach, to pytałem znajomego na wulkanizacji, powiedział że już ten przepis od kilku lat obowiązuje i trzepią Polaków
Mario22 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Mario jednak nie tylko żarówki: Słowacja Obowiązkowe wyposażenie: - apteczka - trójkąt ostrzegawczy - zapasowe bezpieczniki - komplet zapasowych żarówek - podnośnik samochodowy - klucz do demontażu kół samochodowych - koło zapasowe - linka holownicza - kamizelki dla kierowcy i pasażera wzięte stąd Autem po Europie - ograniczenia prędkości, opłaty drogowe, przepisy a jeśli chodzi o ołowiane ciężarki w Czechach, to pytałem znajomego na wulkanizacji, powiedział że już ten przepis od kilku lat obowiązuje i trzepią Polaków Mega dzięki ... kamizelki już mam musze tylko kupić bezpieczniki i żarówki ... nie ma lipy...przyda sie na przyszłość a spokojna glowa
danielom Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Kupię komplet zimówek lub 2+2 205/55/16, w miare swieze i z dobrym bieżnikiem
horny devil Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 A ja wczoraj ku zaskoczeniu zobaczyłem że mam wtyczki od żarówek z pozycyjnych zamiast białe to brązowe :/ O dziwo żarówki nie były jakaś tam chińszczyzna na słodko tylko Bosch. Wymieniłem teraz na osram. Macie jakiegoś pomysła co z tym fantem zrobić bo nie uśmiecha mi się montaż wieś ledów w kratkę
Mario22 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Mario a Ty gdzie lecisz Nocleg TU : Penzión Villa Flora A Relaxx tu TATRALANDIA - Wakacje na Słowacji i tu http://www.besenovanet.sk/pl/info-thermal-park- W sumie 3 dni od piątku do niedzieli
H4mm3R Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Mario a Ty gdzie lecisz Nocleg TU : Penzión Villa Flora A Relaxx tu TATRALANDIA - Wakacje na Słowacji i tu http://www.besenovanet.sk/pl/info-thermal-park- W sumie 3 dni od piątku do niedzieli Jak to cenowo wychodzi dla dwóch osób?
Rekomendowane odpowiedzi