tomaszstn Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 :decayed::decayed::decayed: Na piątek się przygotuj :naughty::naughty::naughty:
egon47 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Trzeci dzień idę na rano (6:00) i już mam dość, na szczęście od poniedziałku system 4 zmianowy i tylko 1 raz w miesiącu będę się męczył na tej z d*py zmianie Ha ja od niecalych 5lat mam na 6:00 i dalej organizm sie nieprzyzwyczail Bo do tak wczesnego wstawania nie da się przyzwyczaić Ja już w pracy sobie siedzę i jutro też ale w piątek mam wolne Egon, jakbyś nie miał transportu to dzwoń a podjadę po Ciebie Dzieki Tomek ale Maniek powiedzial ze jak cos to podskoczy ma prawie po drodze ale jeszcze do Mirona bede dzwonil czy ma miesce
tomaszstn Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Jakby co to dzwoń, nie ma problemu, podjadę Ja też zawsze mam po drodze więc
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Maniek ...http://a4-klub.pl/sprzedam-22/alufelgi-18-a-250310/ Fela bardzo dobra ale o rozmiar za mała a na dodatek nie ori... Za to nowa rs6 będzie średnio pasować do b6, tak mi się wydaje
Majkel Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Maniek ...http://a4-klub.pl/sprzedam-22/alufelgi-18-a-250310/ Fela bardzo dobra ale o rozmiar za mała a na dodatek nie ori... Za to nowa rs6 będzie średnio pasować do b6, tak mi się wydaje Pucek, mi głównie chodzi o przymiarke 19",w tym wypadku chodzi tylko o rozmiar co do wzoru to będziemy się potem martwić Wczoraj widziałem na Gliwicach czarnego Avanta b6 na tej feldze... źle nie wyglądało, ale też bez jakiejś rewelacji
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Opublikowano 1 Listopada 2012 w piątek oczywiście się melduję i jadę z domu - jak coś to dzwoń Egon Chyba dużo furek się szykuje
tomaszstn Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 w piątek oczywiście się melduję i jadę z domu - jak coś to dzwoń Egon Chyba dużo furek się szykuje Będzie opór ludków W czwartek nie ma spota to wszyscy będą wygłodniali
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 rankiem w piątek oczywiście się melduję i jadę z domu - jak coś to dzwoń Egon Chyba dużo furek się szykuje Siema pijaczku
Majkel Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 LAZRZON PANAMERA DO AUDI,MERC .RANT W STALI.19 CAL (2735703261) - motoAllegro :naughty: ale troszke chyba za szerokie
tomaszstn Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 <br /><br /> To tak jak u nas na forum ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- i muszę sobie małego tak wychować <br /><br />
Rekomendowane odpowiedzi