Adamv Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Palowice, ulica chyba kolejowa. taki starszy gosc tam sprzedaje. oponki konkret, wozi z niemiec. do poprzedniego wozu kupilem pirelki pzero, komplet za 280zl 205/50/16. ps. nie potrafie uruchomic Vaga pod Vista. moze ktos mi to zrobic, hehe?
Pelex Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Palowice, ulica chyba kolejowa. taki starszy gosc tam sprzedaje. oponki konkret, wozi z niemiec. do poprzedniego wozu kupilem pirelki pzero, komplet za 280zl 205/50/16. ps. nie potrafie uruchomic Vaga pod Vista. moze ktos mi to zrobic, hehe? Dzięki kolego podjade sobie tam choć troszke mam daleko, może sobie przypomnisz jaka to ulica bo niechciałbym do jakiegos innego oszusta trafić
gregory Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Jedna część ludzi na ogólnopolskim, druga u Keżora, a ja tu sam na deszczu....jakieś wilki kurna! Eeeehhh...., byle do 19 lipca. Nie mogłem dziś wpaść do Keżora bo w sumie niedawno wszedłem do domu, poza tym to dopiero dziś odebrałem auto, miesiąc stało w warsztacie blacharsko/lakierniczym.... .
czester Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Szkoda gregor, ze nie wpadles bo byly dla ciebie identyfiaktory i esa czekala na scigi oplacalo sie czekac tyle na autko ?
Tomi1218 Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 No imprezka udana gdyby nie to ze keżor za szybko "skazał się na kaca" Dzięki krolu (wiesz o co chodzi) :gwizdanie: :gwizdanie: Pelex szkoda że Ciebie nie było, była prawie identyczna jak twoja;p tylko ze grill inny :>
gregory Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Szkoda gregor, ze nie wpadles bo byly dla ciebie identyfiaktory i esa czekala na scigi oplacalo sie czekac tyle na autko ? No szkoda sam żałowałem, że nie mogło mnie tam być. Sorki Keżor. A na auto w sumie opłacało się czekać lakier jest spoko, pod słońce mieni się jak bombka choinkowa z brokatem :> Do tego taki czysty bez żadnych rysek. Teraz trzeba uważać i unikać zadrapań przez tydzień.....dwa, bo lakier jest świeży i jeszcze nie stwardnął całkowicie więc łatwiej zrobić ryskę.
Pelex Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 No żałuje troszkę że nie dałem rade wpaść ale tak bywa Może następnym razem się uda :> Gregory ciekawy jestem bardzo jak teraz Twoja furka wygląda i jeździ
Pelex Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 WITAM Pelex z rana. co tam? [br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 11:02_________________________________________________ wszyscy żałowali ze Cie nie bylo ;( Spoko ciesze się że nie zapomnieliście o mnie. Dzięki bardzo
Tomi1218 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Teraz wszyscy będą mówić "szkada że Cie nie było ......." Ale stronki lecą...;]
kris_kilt Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam po kilku dniach nieobecności obowiązki , obowiązki ... żałuję bardzo że nie dałem rady prezyjechać do keżora , niestety wyskoczyła sytuacja w pracy i musiałem do krakowa wieczorem jechać ;/ ale z tego co widzę , grill bardzo udany !! może będzie mi pisane zagościć następnym razem Gure - jak dzisiaj chcesz odebrać te ledy to dzwoń , chyba że podjedziesz na lotnisko w środę przed wybraniem się do gracjana , w sumie po drodze , jak wolisz
Guregoru Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 No wreszcie dotarłem do forum dzięki za spota piątkowego (lepiej później niż wcale ) jeszcze raz dzięki Keżor za sobotę Co z tą Częstochową bo nikt się nie kwapi na to pasuje wam ta niedziela 19 czy jak :?:
diman Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 witam spamowicze widze ze troszke sie ociagaliscie w pisaniu ale to dobrze to zdaze z tymi browarami za dwa tygodnie :gwizdanie: a co do ogolnopolskiego to jestem mega zadowolony tyle w jednym miejscu to szok dla mojego oka no i ludzie wporzadku polecam kazdemy [br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 20:30_________________________________________________no i widze ze wy tez sie nie ociagaliscie u kezora mega impra byla to spoko moze mnie jeszcze kiedys zaprosi :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 No proszę to pierwszy "ogólnopolak" wrócił
diman Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 No proszę to pierwszy "ogólnopolak" wrócił ano wrocil wrocil i chyba cza bedzie troche odespac te nie przespane noce
Guregoru Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Ale pomyśl sobie jaka teraz cisza ja przez 2 dni po Bukowinie nie umiałem się przyzwyczaić do takiej ciszy w domu
Tomi1218 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam Miron jak było ... lepiej niż na zimowym czy nie :>
miron78 Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 byłem na wszystkich zlotach - i na wszystkich było do d*py ( poza pierwszym )
Rekomendowane odpowiedzi