Pucek Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Cześć Szmaty Cześć piz*ko Osszzz Ty!!!
Miszka82 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Pucek tak sobie myślę skoro mrogal ma smerfne b5 to Ty masz gargamelowe
Miszka82 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 :hi:Guten Tag aus Dojczland Heil Hitler
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 :hi:Guten Tag aus Dojczland Ausweispapiere bitte, arschloch ---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ---------- Siema z Polski
Pucek Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Pucek tak sobie myślę skoro mrogal ma smerfne b5 to Ty masz gargamelowe No, w sumie gargamel jest trochę podobny do mnie
Bulik Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Pucek tak sobie myślę skoro mrogal ma smerfne b5 to Ty masz gargamelowe No, w sumie gargamel jest trochę podobny do mnie
SebaMC Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Pucek tak sobie myślę skoro mrogal ma smerfne b5 to Ty masz gargamelowe Noo, wystaw za 28k zł
horny devil Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zima mnie pokonała -8 nie sprzyja modzeniu. Dokładka nadal w samochodzie zamiast na nim
Pucek Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zima mnie pokonała -8 nie sprzyja modzeniu. Dokładka nadal w samochodzie zamiast na nim Przy takiej temperaturze to nawet nie wchodzę do nieogrzewanego garażu, a co dopiero pod chmurką...
diman Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zima mnie pokonała -8 nie sprzyja modzeniu. Dokładka nadal w samochodzie zamiast na nim Przy takiej temperaturze to nawet nie wchodzę do nieogrzewanego garażu, a co dopiero pod chmurką... A ja dzisiaj podmiankę pompy wacum z mojego padła do Hamera wozidła robiłem pod chmurką praktycznie bo częściowo w garażu a częściowo na dworze
H4mm3R Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 15:26 ---------- Poprzedni post napisany at 15:25 ---------- Zima mnie pokonała -8 nie sprzyja modzeniu. Dokładka nadal w samochodzie zamiast na nim Przy takiej temperaturze to nawet nie wchodzę do nieogrzewanego garażu, a co dopiero pod chmurką... A ja dzisiaj podmiankę pompy wacum z mojego padła do Hamera wozidła robiłem pod chmurką praktycznie bo częściowo w garażu a częściowo na dworze No przeluj z Ciebie Dimek:kox:
Pucek Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 15:26 ---------- Poprzedni post napisany at 15:25 ---------- Zima mnie pokonała -8 nie sprzyja modzeniu. Dokładka nadal w samochodzie zamiast na nim Przy takiej temperaturze to nawet nie wchodzę do nieogrzewanego garażu, a co dopiero pod chmurką... A ja dzisiaj podmiankę pompy wacum z mojego padła do Hamera wozidła robiłem pod chmurką praktycznie bo częściowo w garażu a częściowo na dworze No przeluj z Ciebie Dimek:kox: Typowy Budowlaniec, nie do zajebania na mrozie
horny devil Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Może i bym to zrobił ale plastiki tak twarde że prędzej bym je połamał niż rozebrał a potem złożył :/ Ponawiam prośbę zimo wy***j
Rekomendowane odpowiedzi