egon47 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Egon napisz mi gdzie to obszywaja te elementy;p albo jakis namiar;) co wczoraj mowiles na spocie ale chodzi ci o kiere czy o fotel ?? o fotele kiere mowiles ze obszywales na gieldzie chyba z tego co pamietam http://s16.postimage.org/5mjv9t5oh/Obszywanie.jpg Telefon do niego 604325908 To jest na Trynku w Gliwicach dokladnie tam
tomaszstn Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Guru może dostaniesz jakiego rabata na bramkach jak zobaczą raczej niespotykany w palecie Audi kolor samochodu :polew::polew: z ranka Mały mod a cieszy http://img195.imageshack.us/img195/8969/grill2k.jpg No i git Wg mnie dużo lepiej
Bulik Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Guru może dostaniesz jakiego rabata na bramkach jak zobaczą raczej niespotykany w palecie Audi kolor samochodu Mały mod a cieszy http://img195.imageshack.us/img195/8969/grill2k.jpg fajnie umyta ta kostka postarałeś sie :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: siema hooooooooooooopy
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- Ile kosztuje autostrada z Gliwic do Wrocławia Egon Ty pewnie wiesz Z rybnickiej do Wrocławia 15.70:wink: Dzięki ---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:57 ---------- Guru może dostaniesz jakiego rabata na bramkach jak zobaczą raczej niespotykany w palecie Audi kolor samochodu Nie jadę swoim tylko służbowym
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 incognito ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Egon napisz mi gdzie to obszywaja te elementy;p albo jakis namiar;) co wczoraj mowiles na spocie ale chodzi ci o kiere czy o fotel ?? o halogen nad altaną
_Bartek_ Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Ja płacę 14.30zł jak wpadam na bramki przy NGK.
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Ja płacę 14.30zł jak wpadam na bramki przy NGK. to gdzieś przy świecach ??????
Polko_V Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 też jak to poczytałem to świece mi przyszły na myśl:grin:
SebaMC Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 też jak to poczytałem to świece mi przyszły na myśl:grin: A mi z robieniem DPF'ów do diesli siemacie
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Oj, Panowie, słabo znacie strefę w Gliwicach
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 08:57 ---------- Poprzedni post napisany at 08:51 ---------- Nie znacie kogos ,kto kufra na dach by na kilka dni pozyczyl ? Mocowania do avanta b5 moga byc ....nie bede grymasil Na BT sie chce zapakowac , .
_Bartek_ Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 też jak to poczytałem to świece mi przyszły na myśl:grin: A mi z robieniem DPF'ów do diesli siemacie Dokładnie. PDF i chyba za jakiś czas katy
Majkel Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 incognito ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Egon napisz mi gdzie to obszywaja te elementy;p albo jakis namiar;) co wczoraj mowiles na spocie ale chodzi ci o kiere czy o fotel ?? o halogen nad altaną co Ci się mój halogen nie podoba? :decayed: w nocy pół wsi oswietla rankiem!
Majkel Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Panowie z czego kupić tarcze hamulcowe,bosch albo TRW bedą dobre? I jakie klocki? Macie jakiś sprawdzonych sprzedawców którzy nie wciskaja podrób?
SebaMC Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 też jak to poczytałem to świece mi przyszły na myśl:grin: A mi z robieniem DPF'ów do diesli siemacie Dokładnie. PDF i chyba za jakiś czas katy Czujniki:wink:
H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Panowie z czego kupić tarcze hamulcowe,bosch albo TRW bedą dobre? I jakie klocki? Macie jakiś sprawdzonych sprzedawców którzy nie wciskaja podrób? Tarcze zimmermann + klocki ferodo premier ---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:15 ----------
Rekomendowane odpowiedzi