czester Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam W koncu weekend i mozna sie wyspac i napisac cos na forum :> Widze, ze nie za duzo sie tu cos dzieje ostatnio Pucek co ty chcesz od auta, jak bys mial klimatyzacje to dopiero bys sie zalatwil, ja co chwile jestem podziebiony przez klime. Gadalem z somesem, moze zrobimy jakiegos wspolnego spota :> No nic pozdrawiam z deszczowej NL
gregory Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Gadalem z somesem, moze zrobimy jakiegos wspolnego spota :> No nic pozdrawiam z deszczowej NL Adam to ty w NL jesteś?? W jakiej okolicy? Rozumiem, że na wakacyjny zarobek
czester Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 No jestem jestem w NL, w koncu za cos trzeba wyrezac te 200hp Jestem w miescie zwanym Kesteren, a co wybierasz sie moze ?
Pelex Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Pucek jeżeli chodzi o środki polerujące to na wczorajszym spocie było o nich bardzo dużo ale niestety nazw past nie pamiętam chodź jedna kolegi z S4 pochodziła z firmy 3M A ha Czesterku już wymysliłem jak samemu wymienić tylne klocki a konkretnie wcisnąć tłoczek jednocześnie go kręcąć i nie zmęczyć się przy tym
Pucek Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Pelex noo tak tylko pytałem bo przez ten remont zaniedbałem autko i jak wszystko pokończę to się za niego zabieram ale tu cisza... Miron pewnie jeździ teraz B6 bo szkoda brudzić te czarne cacko wogule jak tam klienci? pochwal się Prezes Pelex a to tłoczek z tyłu trzeba wciskać i jednakowo wkręcać? o ile dobrze pamiętam to przód tylko się wciska z co z tyłem bo muszę sobie wymienić zaniedługo klocki właśnie
Pelex Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Pucek przód dokładnie sie tylko wciska ale tył już trzeba kręcić i jednocześnie wciskać
egon0407 Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Pucek przód dokładnie sie tylko wciska ale tył już trzeba kręcić i jednocześnie wciskać Pelex dobrze pisze polać mu bo ostatnio tak robilem
Pucek Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 to ja poproszę dokładne info co i jak u mnie czeka mnie wymiana klocków, a u ojca wymiana tarcz i klocków, a że tyłu nie robiłem jeszcze to jestem w tym temacie zielony
d4rk Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam, jest dzisiaj ten wyjazd do Częstochowy?
gregory Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 No jestem jestem w NL, w koncu za cos trzeba wyrezac te 200hp Jestem w miescie zwanym Kesteren, a co wybierasz sie moze ? Pytam się z ciekawości, bo kiedyś miałem dużo wspólnego z Holandią Taki sentyment mam do Holandii. [br]Dopisany: 19 Lipiec 2009, 11:54_________________________________________________ to ja poproszę dokładne info co i jak u mnie czeka mnie wymiana klocków, a u ojca wymiana tarcz i klocków, a że tyłu nie robiłem jeszcze to jestem w tym temacie zielony http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t26836.0.html;highlight=remont
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 dzięki Gregory, ten temacik już znam od dawna, kawał dobrej roboty! a tak z innej beczki, wczoraj udało mi się wymienić olej + filtr, no i filtr powietrza, czyli mogę spać spokojnie a dzisiaj rano, zadzwonił mi ten napalony kupiec, heh chce ją odemnie kupić, zdał prawko (a ma tyle lat co ja) i niewiem co tu zrobić, nawet mu nie przeszkadza brak klimy no i daje dobre pieniądze, tak mi się wydaje! cóż z tego, jak chyba będe musiał wstąpić do klubu seatowca:/
MAJKI Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 dzięki Gregory, ten temacik już znam od dawna, kawał dobrej roboty! a tak z innej beczki, wczoraj udało mi się wymienić olej + filtr, no i filtr powietrza, czyli mogę spać spokojnie a dzisiaj rano, zadzwonił mi ten napalony kupiec, heh chce ją odemnie kupić, zdał prawko (a ma tyle lat co ja) i niewiem co tu zrobić, nawet mu nie przeszkadza brak klimy no i daje dobre pieniądze, tak mi się wydaje! cóż z tego, jak chyba będe musiał wstąpić do klubu seatowca:/ Bry z rana Czym sie pucek przejmujesz, ja jak bede musiał podjąć też taką decyzję odnośnie auta i kupić coś w mniejszych pieniadzach to też bym szukał leona I z jakiegoś ostatniego wypustu bo ten nowy to mi jakos nie bardzo podchodzi...
Pelex Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Pucek sprzedaj nie ma sie co zastanawiać Poszukamy dla Ciebie jakies 1.8 T z klimką nic sie nie martw Powiedz gościowi że sprzedasz jak znajdziesz sobie furke nową
Gracjan Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam serdecznie Wkońcu w domu i można dalej spamować
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 tylko niechce znów B5, a chcę klekota na B6 mi braknie, a mogę mieć 30-35 tyś zł więc cuda za to nie kupię, a akurat wystarczyło by mi na tego ARLa z pakietem top sport ale wyłamać się i kupić seata? mi to nie bardzo odpowiada bo ten środek mnie zabija ile za tego mojego powinienem sobie zacenić??? dodam że wszystko porobione! a jak się zdenerwuję to kupię chyba 1.8T i będę jeździł od święta
gregory Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 tylko niechce znów B5, a chcę klekota na B6 mi braknie, a mogę mieć 30-35 tyś zł więc cuda za to nie kupię, a akurat wystarczyło by mi na tego ARLa z pakietem top sport ale wyłamać się i kupić seata? mi to nie bardzo odpowiada bo ten środek mnie zabija ile za tego mojego powinienem sobie zacenić??? dodam że wszystko porobione! a jak się zdenerwuję to kupię chyba 1.8T i będę jeździł od święta Pucek nie brandzluj się z tym autem tyle , tylko sprzedawaj jak masz kupca i się nie zastanawiaj. Kupuj 1.8T rób chipa na na 180-190KM i zakładaj gazownie sekwencyjną np. BRC-Sequent24, będzie ci to jeździło miodzio przy tej mocy i bardzo tanio i będziesz miał banana non toper na twarzy. Ps. Twoje B5 fajne bo uszanowane i dopieszczone, ale jak sam mówisz już nie masz chęci bawić się w tej piaskownicy, idz więc do innej
krolu Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Witajcie, dziś z Gregorym byliśmy na paintballu w Chorzowie, powiem tak organizacja jeszcze trochę kulała, ale dochodzimy do perfekcji... I chcemy zorganizować kolejna grę na chorzowskim "torze" koszt 25 zł a sami za 35 zł dokupimy sobie 500 kulek ( w sklepie) Prosze pisac kto jest zainteresowany Termin gdzieś za 2-3 tygodnie najlepiej w weekend.[br]Dopisany: 19 Lipiec 2009, 19:45_________________________________________________A i Ci sami ogranizatorzy co w gliwicach sprzet podobny ... Tort typowy pod paintball wiecej kryjowek
gregory Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 No piszcie kto chętny, dziś było fajniee. Postrzelał bym sobie znów za jakiś czas No teren trochę lepszy mi się wydaje, bo w GL były w większości zarośla i krzaki a tam jak Krolu pisze więcej kryjówek, śjakieś opony ,nawet stary maluch tam był
miron78 Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Opublikowano 19 Lipca 2009 Pucek sprzedawaj puki jest kupiec - teraz nie jest tak prosto sprzedać autko bez klimy - nawet bym się nie zastanawiał na Twoim miejscu
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 on jest tak napalony że poczeka nawet do września bo parę razy go wiozłem z roboty i poprostu się zakochał więc, Gregory, chciałbym zrobić tak jak proponujesz, ALE chcę nowsze auto rocznikowo, a najlepiej nie B5 bo znow od początku wszystko będzie do zrobienia czyli zawieszenia i te inne problemy, tak jak teraz mam lokalizowanie problemu, co wali, pełno możliwości i nerwy puszczają oczywiście zdaję sobie sprawę że ciężko sprzedać bez klimy, dlatego też plan jest na zimę, bo wtedy ludzie tak nie patrzą musiał bym się przejechać takim zapierdalaczem jak Twój Gregory, to napewno bym się napalił no zobaczymy, narazie przeliczam i przeglądam oferty teraz kupić pewne dobre auto to wieeelki problem, mam strach że nie znajdę zadbanego
Rekomendowane odpowiedzi