Guregoru Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Diman Sto Latek ---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- jeszcze 9 dni i będziemy poruszać strasznie ważne życiowo tematy....i oczywiście każdy z nas będzie w nich najlepszy...znaczy się taki nomen omen guru w danym temacie No nie moja wina, ze ty w żadnym dobry nie będziesz Serce Ci sie kroi ..??? ..wyluzuj...... jakos to ogarne ---------- Post dopisany at 16:48 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ---------- Jak cos to tyrkne do Ciebie poratujesz.................... ..chociaz .....,czy my o zwierzatkach bedziemy gadać.....hmmmmm.....??? ......wiem........wiem to Twoj konik....nie chomik ....kurna jak to sie mowilo ?.... Ja to bym z tobą pogadał o zwierzątkach ale ty zaraz nawiązujesz do zoofilii i że Cię to jara i takie tam także o tym gadać nie będziemy
tomaszstn Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Artur, on się tak podjarał tym tematem że od razu do łazienki poszedł, natychmiast znikł z forum
SebaMC Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 100 lat diman ! :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
diman Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 jeszcze raz dziękuje wszystkim za życzenia
MAJKI Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Siema DIMAN DZIADKU STO LAT !!! a za zdrowie wypijemy w BT Ps no i nasz prezes mironek jakos na dniach bedzie miał urodziny hehe czyli stawia w BT %%%%
diman Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Siema DIMAN DZIADKU STO LAT !!! a za zdrowie wypijemy w BT Ps no i nasz prezes mironek jakos na dniach bedzie miał urodziny hehe czyli stawia w BT %%%% dzięki i wypić wypijemy na pewno
diman Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Diman stówa w BT to będzie chyba rzeź no trochę się tego obawiam dzień dobry
Guregoru Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 rankiem ---------- Post dopisany at 08:35 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ---------- Ściul Sorry zapomniałem, że miałem nikomu nie mówić
Arturoo Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Ściul Sorry zapomniałem, że miałem nikomu nie mówić Ściul bankowo :decayed::decayed:
Rekomendowane odpowiedzi