horny devil Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 w ten piękny biały i świąteczny poranek :polew: :hi:
miron78 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Opublikowano 29 Marca 2013 jedzie ktoś z Knurowa na zlota dzisiaj ? bo ja w pracy bez auta jestem więc albo się z kimś na zlota i do domu zabiorę albo muszę po pracy czerwonym do domu lecieć
Majkel Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 jedzie ktoś z Knurowa na zlota dzisiaj ? bo ja w pracy bez auta jestem więc albo się z kimś na zlota i do domu zabiorę albo muszę po pracy czerwonym do domu lecieć Ja moge Cie zabrać jak coś i odwieźć, noł problem W G-ch powinienem być tak koło 18.20 jak dobrze pójdzie, pasi?
Mario22 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 jedzie ktoś z Knurowa na zlota dzisiaj ? bo ja w pracy bez auta jestem więc albo się z kimś na zlota i do domu zabiorę albo muszę po pracy czerwonym do domu lecieć Jade na zlota ale nie wracam więc w jedną strone moge Cie zabrać ...
cys Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Małe pytanie organizacyjne, gdzie dokładnie się zbieracie?
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 pod forum ....nie wiem od jakiej ulicy ja wjeżdżałem(jestem obcy..hehe...) ale jak sobie tyrkniesz do guregoru (w pierwszym poście numer) to on Ci pewnie sprecyzuje to bardziej niż ja ---------- Post dopisany at 16:01 ---------- Poprzedni post napisany at 15:57 ---------- Mario Ty rozkminiałeś temat kamerki do auta ....jakieś sukcesy.....??????? testowałeś jakieś......??????..wybrałeś ??????? .....polecisz model....?????? czy ............wolisz iść do auta posiedzieć ??
Mario22 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Tak Arturze temat rozkminiłem ale nie pochwale się wynikami moich testów ponieważ wczoraj zemnie drwiłeś ... :whistling::whistling: Najlepsza kamerką za małą kaske tak do 300 zł moim zdaniem jest KAMERA SAMOCH. REJESTRATOR GOCLEVER DVR FULL HD IR (3123001148) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. test : Nagranie : Jeszcze raz to napisze żeby Twój wąski umysl to zrozumiał : Najlepsza kamera do 300 zł. Są też wypaśne sprzęty ale to juz ok 700 zł i więcej co uznaje za bezsens ... i przesade.
horny devil Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Małe pytanie organizacyjne, gdzie dokładnie się zbieracie? To są różowe słupki (Guregoru się do nich przytula ). Wjazd od strony myjni (po małym spadzie) to druga uliczka w prawo, a jak będziesz jechał od dużego podjazdu to do końca i przedostatnia w lewo
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Tak Arturze temat rozkminiłem ale nie pochwale się wynikami moich testów ponieważ wczoraj zemnie drwiłeś ... :whistling::whistling:Najlepsza kamerką za małą kaske tak do 300 zł moim zdaniem jest KAMERA SAMOCH. REJESTRATOR GOCLEVER DVR FULL HD IR (3123001148) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. test : Nagranie : Jeszcze raz to napisze żeby Twój wąski umysl to zrozumiał : Najlepsza kamera do 300 zł. Są też wypaśne sprzęty ale to juz ok 700 zł i więcej co uznaje za bezsens ... i przesade. spoko możesz iść dalej.....
Mario22 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Ide ... sie ubierać na spota ... a Ty siedz dalej w domu ...
Rekomendowane odpowiedzi