miron78 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 no chyba że się rozwiodę i będę kawaler ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- Wierzę Ci Pucek - wiem co czyjesz - też już tym padłem ponad 2 lata śmigam i też już mnie szlag trafia - a zmiana kół czy pakiety sam wiesz na długo nie wystarcza ...................ech ................pucek.................takie czasy...................biednemu zawsze wiatr w oczy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 wiem - też długo tył mi się nie podobał - ale jak się ładnie sztuke zrobi to uchodzi w tłumie a 2 drzwiowego auta sobie nie wyobrażam (z dzieckiem ) Dziecko do bagażnika ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- Wierzę Ci Pucek - wiem co czyjesz - też już tym padłem ponad 2 lata śmigam i też już mnie szlag trafia - a zmiana kół czy pakiety sam wiesz na długo nie wystarcza ...................ech ................pucek.................takie czasy...................biednemu zawsze wiatr w oczy:grin: :polew::polew::polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Majki, Maniek - dzięki za transport Nie ma problemu W zamian możesz odświeżyć liste chetnych w wątku z zapisami na Zator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 no chyba że się rozwiodę i będę kawaler ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- Wierzę Ci Pucek - wiem co czyjesz - też już tym padłem ponad 2 lata śmigam i też już mnie szlag trafia - a zmiana kół czy pakiety sam wiesz na długo nie wystarcza ...................ech ................pucek.................takie czasy...................biednemu zawsze wiatr w oczy:grin: Spadam, bo mnie wkur_iasz mendo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Dzieki za spota i pozdro dla nowych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giskra Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Dzieki za spota i pozdro dla nowych ... Byłem na małych zakupach i przejeżdżałem dzisiaj o 18 pod Forum, ale "A czwórek" nie widziałem. Był tylko Seat i parę osób, ale bardzo się śpieszyłem i nie miałem czasu zagadać. Gdzie dokładnie się spotykacie? Może następnym razem dam radę. Pozdrawiam. Gregor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 no chyba że się rozwiodę i będę kawaler ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- Wierzę Ci Pucek - wiem co czyjesz - też już tym padłem ponad 2 lata śmigam i też już mnie szlag trafia - a zmiana kół czy pakiety sam wiesz na długo nie wystarcza ...................ech ................pucek.................takie czasy...................biednemu zawsze wiatr w oczy:grin: Spadam, bo mnie wkur_iasz mendo :polew::polew::polew: Dzieki za spota i pozdro dla nowych ... Byłem na małych zakupach i przejeżdżałem dzisiaj o 18 pod Forum, ale "A czwórek" nie widziałem. Był tylko Seat i parę osób, ale bardzo się śpieszyłem i nie miałem czasu zagadać. Gdzie dokładnie się spotykacie? Może następnym razem dam radę. Pozdrawiam. Gregor. jak czarny na białych alu....to był jeden z "naszych"...... ---------- Post dopisany at 07:16 ---------- Poprzedni post napisany at 07:11 ---------- teraz chyba gdybym musiał coś kupić to szukał bym czegoś takiego - oczywiście w mniejszych pieniądzachAUDI A5 3,0 TDI ORYGINALNY S-LINE (3139135486) - motoAllegro no na upartego białym kolorkiem mógłbym śmigać.... .... Miron co do 2-4 drzwi w aucie to mam podobne zdanie.....z dzieckiem odpada 2 drzwiowe wozidło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 siemacie i smacznego jądra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Jest tu jakis magik komputerowy? ale.musi byc dobry jak ja juz sobie nie radze i bardziej temat hardweru do ogarniecia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dzieki za spota i pozdro dla nowych ... Byłem na małych zakupach i przejeżdżałem dzisiaj o 18 pod Forum, ale "A czwórek" nie widziałem. Był tylko Seat i parę osób, ale bardzo się śpieszyłem i nie miałem czasu zagadać. Gdzie dokładnie się spotykacie? Może następnym razem dam radę. Pozdrawiam. Gregor. To sem my byliśmy zlot o 18:00 czyli ekipa już na 19 jest ---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:01 ---------- :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Smacznego jajka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dzieki za spota i pozdro dla nowych ... Byłem na małych zakupach i przejeżdżałem dzisiaj o 18 pod Forum, ale "A czwórek" nie widziałem. Był tylko Seat i parę osób, ale bardzo się śpieszyłem i nie miałem czasu zagadać. Gdzie dokładnie się spotykacie? Może następnym razem dam radę. Pozdrawiam. Gregor. Kolego ... :facepalm: Ten seat to mój ... a4-ki stały obok.... w miejscach parkingowych... ta ekipa to my ... godzine później było nas już więcej... ale dzięki za mrugniecie światłami to było super... :whistling: i zawsze spotykamy się w tym miejscu. ---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- Wesołych Świąt i ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giskra Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Kolego ... :facepalm: Ten seat to mój ... a4-ki stały obok.... w miejscach parkingowych... ta ekipa to my ... godzine później było nas już więcej... ale dzięki za mrugniecie światłami to było super... :whistling: i zawsze spotykamy się w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dzieki za spota i pozdro dla nowych ... Byłem na małych zakupach i przejeżdżałem dzisiaj o 18 pod Forum, ale "A czwórek" nie widziałem. Był tylko Seat i parę osób, ale bardzo się śpieszyłem i nie miałem czasu zagadać. Gdzie dokładnie się spotykacie? Może następnym razem dam radę. Pozdrawiam. Gregor. Kolego ... :facepalm: Ten seat to mój ... a4-ki stały obok.... w miejscach parkingowych... ta ekipa to my ... godzine później było nas już więcej... ale dzięki za mrugniecie światłami to było super... :whistling: i zawsze spotykamy się w tym miejscu. :grin:Giskra, już mogłeś chociaż stanąć, przywitac sie i powiedzieć że Ci się spieszy i musisz lecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 dokładnie rozumiem że wstydliwy jesteś - albo masz słabe hamulce ---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/audi-s4-2003-anglik-260877/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi