Bulik Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 cześć Pany! ...urlopik czas zacząć znowu
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 cześć Pany! ...urlopik czas zacząć znow Nie dziw się, to jest polski niemiec, go stać
Bulik Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 cześć Pany! ...urlopik czas zacząć znow Nie dziw się, to jest polski niemiec, go stać ja vol :decayed:
Majkel Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 cześć Pany! ...urlopik czas zacząć znow Nie dziw się, to jest polski niemiec, go stać ejjj no soryy... jakie "znowu"? ostatnie wolne miałem... 3 tygodnie temu ileż można robić?
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 cześć Pany! ...urlopik czas zacząć znow Nie dziw się, to jest polski niemiec, go stać ejjj no soryy... jakie "znowu"? ostatnie wolne miałem... 3 tygodnie temu ileż można robić? "Jaaa, jo je z nimiec, jo je burżuj"
Majkel Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ale za to "U nos w Niymcach" niy ma taki szydery jak tu,na a4 heheh
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ale za to "U nos w Niymcach" niy ma taki szydery jak tu,na a4 heheh No to pogodali
Rekomendowane odpowiedzi