SebaMC Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 siemaa ja szukam felgi i się nadal zastanawiam co brać, czasami już się decyduję, że szukam 17" a później wyczajam fajne 19" i ślinka mi cieknie Weź sobie 18'' Tak chyba zrobie, 19" to za dużo, a z kolei 17" szału nie robi
Polko_V Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ja jeszcze ten sezon się pokulam na moim flatah a potem...kto to wie??
Arturoo Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 siemaa ja szukam felgi i się nadal zastanawiam co brać, czasami już się decyduję, że szukam 17" a później wyczajam fajne 19" i ślinka mi cieknie jakby cuś to mam takie co szału nie robią na zbyciu
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 rankiem Wartwa ochronna ,którą masz na aucie jest dziś narażona na rozmiękanie przy tej pogodzie
Majkel Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Wartwa ochronna ,którą masz na aucie jest dziś narażona na rozmiękanie przy tej pogodzie :grin:
Polko_V Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 rankiem Wartwa ochronna ,którą masz na aucie jest dziś narażona na rozmiękanie przy tej pogodzie czysty ściul:polew::polew::polew::polew::polew::hi:
horny devil Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 siemaa ja szukam felgi i się nadal zastanawiam co brać, czasami już się decyduję, że szukam 17" a później wyczajam fajne 19" i ślinka mi cieknie jakby cuś to mam takie co szału nie robią na zbyciu A jakie masz na zbyciu?? I ile krawężników w nich przeleciałeś?? ;p
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 siemaa ja szukam felgi i się nadal zastanawiam co brać, czasami już się decyduję, że szukam 17" a później wyczajam fajne 19" i ślinka mi cieknie jakby cuś to mam takie co szału nie robią na zbyciu A jakie masz na zbyciu?? I ile krawężników w nich przeleciałeś?? ;p Te co są w podpisie na focie ...na razie było tak ,że jak rozwalałem na krawężniku to kupowałem inne ,a rozwalone sprzedawałem w warsztacie ,który robi takie rzeczy ...... ale jak to mówią.....jak trzeba będzie ...........i odpowiednio zapłacisz za "usługę"........to..........mogę Ci je odpowiednio przygotować do sprzedania .....żeby nie było ,że nie jestem elastyczny ....hehe..... edit: nie każdy krawężnik się nadaje
SebaMC Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 siemaa ja szukam felgi i się nadal zastanawiam co brać, czasami już się decyduję, że szukam 17" a później wyczajam fajne 19" i ślinka mi cieknie jakby cuś to mam takie co szału nie robią na zbyciu Wiela chcesz i czemu tak drogo? siemacie
A4-Tomek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Chciałbym mieć ten dylemat co wy i się zastanawiać na jakie felgi zmieniać bo póki co myślę co z moim padłem robić na zmianę mnie nie stać a swoje lata ma i czy jest sens inwestować w parcha z 1Z-em pod maską Jeszcze mi się zaczął intercooler u dołu smarkać no ale jest opcja jakoś inaczej temat ogarnąć w lecie (w sensie FMIC)
SebaMC Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Chciałbym mieć ten dylemat co wy i się zastanawiać na jakie felgi zmieniać bo póki co myślę co z moim padłem robić na zmianę mnie nie stać a swoje lata ma i czy jest sens inwestować w parcha z 1Z-em pod maską Jeszcze mi się zaczął intercooler u dołu smarkać no ale jest opcja jakoś inaczej temat ogarnąć w lecie (w sensie FMIC) spoko, mi z kolei znów zaczęło coś piszczeć przy skręcie, w zeszłym roku wymieniłem wahacz i przestało a teraz znów zaczęło, + hamulce do wymiany i pare innych drobiazgów
Rekomendowane odpowiedzi