Mario22 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Elo ... wyjeb... po robocie ... pssyyyttt Tyskie
egon47 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Nie no pomyślę nad tym czy w to inwestować czy kupić jakiś używany IC kasy by się uklepało na taką inwestycję To tak jak by z dziwki zrobic dziewice <LOL> ponoc sa lekarze co robia błone dziewicza ale po co ?? jak i tak dalej bedzie dziwka
horny devil Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Nie ma to jak dostać wezwanie z Działu Obrony na stawienie się w jednostce
Polko_V Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Nie no pomyślę nad tym czy w to inwestować czy kupić jakiś używany IC kasy by się uklepało na taką inwestycję To tak jak by z dziwki zrobic dziewice <LOL> ponoc sa lekarze co robia błone dziewicza ale po co ?? jak i tak dalej bedzie dziwka :polew:
SebaMC Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Nie no pomyślę nad tym czy w to inwestować czy kupić jakiś używany IC kasy by się uklepało na taką inwestycję To tak jak by z dziwki zrobic dziewice <LOL> ponoc sa lekarze co robia błone dziewicza ale po co ?? jak i tak dalej bedzie dziwka dobre porównanie ja jakbym nie miał swojej czwórki to nie wiem czy bym się nie zdecydował na A6C5 które sprzedaje Bizon za 6k zł, wywalić AKN'a i wstawić jakieś 1,8T albo 2,7bit + LPG, przy okazji powymieniać hamulce + zawiehe i zapierniczać, wyszło by mniej więcej tyle co zdrowy polift
A4-Tomek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Nie no pomyślę nad tym czy w to inwestować czy kupić jakiś używany IC kasy by się uklepało na taką inwestycję To tak jak by z dziwki zrobic dziewice <LOL> ponoc sa lekarze co robia błone dziewicza ale po co ?? jak i tak dalej bedzie dziwka dobre porównanie ja jakbym nie miał swojej czwórki to nie wiem czy bym się nie zdecydował na A6C5 które sprzedaje Bizon za 6k zł, wywalić AKN'a i wstawić jakieś 1,8T albo 2,7bit + LPG, przy okazji powymieniać hamulce + zawiehe i zapierniczać, wyszło by mniej więcej tyle co zdrowy polift hmmm czyli lepiej odkładać kasę na coś młodszego wymienić na szczelny IC i ciekać dalej
SebaMC Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Nie no pomyślę nad tym czy w to inwestować czy kupić jakiś używany IC kasy by się uklepało na taką inwestycję To tak jak by z dziwki zrobic dziewice <LOL> ponoc sa lekarze co robia błone dziewicza ale po co ?? jak i tak dalej bedzie dziwka dobre porównanie ja jakbym nie miał swojej czwórki to nie wiem czy bym się nie zdecydował na A6C5 które sprzedaje Bizon za 6k zł, wywalić AKN'a i wstawić jakieś 1,8T albo 2,7bit + LPG, przy okazji powymieniać hamulce + zawiehe i zapierniczać, wyszło by mniej więcej tyle co zdrowy polift hmmm czyli lepiej odkładać kasę na coś młodszego wymienić na szczelny IC i ciekać dalej Zawsze możesz kupić koła albo rzeczy które możesz spokojnie wyciągnąć z auta i przełożyć/sprzedać, wtedy praktycznie nic nie tracisz.
A4-Tomek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Nie no pomyślę nad tym czy w to inwestować czy kupić jakiś używany IC kasy by się uklepało na taką inwestycję To tak jak by z dziwki zrobic dziewice <LOL> ponoc sa lekarze co robia błone dziewicza ale po co ?? jak i tak dalej bedzie dziwka dobre porównanie ja jakbym nie miał swojej czwórki to nie wiem czy bym się nie zdecydował na A6C5 które sprzedaje Bizon za 6k zł, wywalić AKN'a i wstawić jakieś 1,8T albo 2,7bit + LPG, przy okazji powymieniać hamulce + zawiehe i zapierniczać, wyszło by mniej więcej tyle co zdrowy polift hmmm czyli lepiej odkładać kasę na coś młodszego wymienić na szczelny IC i ciekać dalej Zawsze możesz kupić koła albo rzeczy które możesz spokojnie wyciągnąć z auta i przełożyć/sprzedać, wtedy praktycznie nic nie tracisz. No tak tu masz rację
Rekomendowane odpowiedzi