tomaszstn Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ja Wam powiem ,że kolacyjka na prawdę była wczoraj na poziomie....dobrze wypieczone mięsko...,wytrawne ,czerwone winko .... ....tylko zaniepokoiło mnie jedno......mały różowy ochroniarz ,który za każdym kieliszeczkiem coraz baczniej mi się przyglądał....:polew: hehe Co i tak nie zmienia faktu ,że hasłem wieczoru zostało pewnie wyznanie egona do Pucka :polew::polew: i już od rana humor poprawiony :polew::polew::polew::polew::polew:
egon47 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ja Wam powiem ,że kolacyjka na prawdę była wczoraj na poziomie....dobrze wypieczone mięsko...,wytrawne ,czerwone winko .... ....tylko zaniepokoiło mnie jedno......mały różowy ochroniarz ,który za każdym kieliszeczkiem coraz baczniej mi się przyglądał....:polew: hehe Co i tak nie zmienia faktu ,że hasłem wieczoru zostało pewnie wyznanie egona do Pucka :polew::polew: Artur wyczuwam ze jestes zazdrosny
seves Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 bry mam nadz ze spot udany pewnie się już większość na letnich lansuje co
egon47 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 bry mam nadz ze spot udany pewnie się już większość na letnich lansuje co Ja mam letnie ale niemam auta
seves Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 bry mam nadz ze spot udany pewnie się już większość na letnich lansuje co Ja mam letnie ale niemam auta to i tak jesteś lepszy ode mnie bo nie mam ani auta ani zimowych ani letnich - wszystko sprzedałem
egon47 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 bry mam nadz ze spot udany pewnie się już większość na letnich lansuje co Ja mam letnie ale niemam auta to i tak jesteś lepszy ode mnie bo nie mam ani auta ani zimowych ani letnich - wszystko sprzedałem Ale Ty masz chociaz rower
seves Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 bry mam nadz ze spot udany pewnie się już większość na letnich lansuje co Ja mam letnie ale niemam auta to i tak jesteś lepszy ode mnie bo nie mam ani auta ani zimowych ani letnich - wszystko sprzedałem Ale Ty masz chociaz rower jak tak liczymy to mam nawet 3rowery
horny devil Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Miałem plan wrzucić lato to jebie żabami z nieba :/
seves Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Miałem plan wrzucić lat to jebie żabami z nieba :/ to koła do bagażnika i na jakiś parking zadaszony jak coś to ochroniarzowi powedz ze złapałeś "gumy" 4na raz
Arturoo Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 bry mam nadz ze spot udany pewnie się już większość na letnich lansuje co Ja mam letnie ale niemam auta ewenement ---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ---------- Miałem plan wrzucić lat to jebie żabami z nieba :/ to koła do bagażnika i na jakiś parking zadaszony jak coś to ochroniarzowi powedz ze złapałeś "gumy" 4na raz :decayed::decayed:
danielom Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Mario, co do wydechu, Twoj fajnie brzmi, ale na wysokich obrotach ryczy jak zarzynana swinia A jak w srodku? Za to Hammera, moze i nad wyraz ale brzmi pieknie i tez nie slychac ze tdi
H4mm3R Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Co nad wyraz 4 rurki to już za dużo? powiedz to mironiowi
SebolA4 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zbadajcie, wydaje mi się,że to Kobieta i automat.I weź tu człowieku Takiej daj auto żeby sobie do Orsaya skoczyła. Miota Nią jak Szatan:decayed: Toyota Highlander Crashing into House - YouTube
Pucek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ale jestem wykończony Miron, gdyby nie ja to byś musiał znowu spędzać czas z rodziną, a tak dowartościowałeś się że masz nawet fajne te felgi, trochę Ci pojechaliśmy ale tak też trzeba, no i to jedzonko... na bank Dorota by Ci czegoś tak dobrego nie zrobiła
SebaMC Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 dobry dzień nie chce ktoś kupić polifta AFN'a? tak myśle o zmianie na quattro
Rekomendowane odpowiedzi