Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Po robocie, Pany, ten grill to dobry pomysł, skoro w kato nie wypaliło to mamy u nas do dyspozycji sporo wolnego miejsca, baa nawet żeby nie rzucać się w oczy to możemy pojechać za decathlon i tam też jest równa trawka + droga dojazdowa więc git:decayed: mogę Wam podesłać sprawdzonych organizatorów takich imprez :grin::grin::grin::grin:
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Po robocie, Pany, ten grill to dobry pomysł, skoro w kato nie wypaliło to mamy u nas do dyspozycji sporo wolnego miejsca, baa nawet żeby nie rzucać się w oczy to możemy pojechać za decathlon i tam też jest równa trawka + droga dojazdowa więc git:decayed: mogę Wam podesłać sprawdzonych organizatorów takich imprez nie kompromituj się...:grin::grin::grin:
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Po robocie, Pany, ten grill to dobry pomysł, skoro w kato nie wypaliło to mamy u nas do dyspozycji sporo wolnego miejsca, baa nawet żeby nie rzucać się w oczy to możemy pojechać za decathlon i tam też jest równa trawka + droga dojazdowa więc git:decayed: hmmmmmm??????? ty się nie zastanawiaj tylko pakuj rodzinę i wpadajcie wszystko pięknie ,ładnie ale o 19 to przeważnie Maleństwo jest kąpane ,kaszka i nyny .... więc pewnie sam bym jechał.... nie wiem jeszcze jak robię...... poza tym .............................mała jak zobaczy Gurego to kaszki mi już nie poje wieczorem
Majkel Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 poza tym .............................mała jak zobaczy Gurego to kaszki mi już nie poje wieczorem o c*rva... cios poniżej pasa dla różowego :grin:
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Po robocie, Pany, ten grill to dobry pomysł, skoro w kato nie wypaliło to mamy u nas do dyspozycji sporo wolnego miejsca, baa nawet żeby nie rzucać się w oczy to możemy pojechać za decathlon i tam też jest równa trawka + droga dojazdowa więc git:decayed: hmmmmmm??????? ty się nie zastanawiaj tylko pakuj rodzinę i wpadajcie wszystko pięknie ,ładnie ale o 19 to przeważnie Maleństwo jest kąpane ,kaszka i nyny .... więc pewnie sam bym jechał.... nie wiem jeszcze jak robię...... poza tym .............................mała jak zobaczy Gurego to kaszki mi już nie poje wieczorem :polew::polew:...ja niestety odpadam z SGL...szwagier odprawia urodziny i będzie GRYYYLL z gorzołą
stanley Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Po robocie, Pany, ten grill to dobry pomysł, skoro w kato nie wypaliło to mamy u nas do dyspozycji sporo wolnego miejsca, baa nawet żeby nie rzucać się w oczy to możemy pojechać za decathlon i tam też jest równa trawka + droga dojazdowa więc git:decayed: hmmmmmm??????? ty się nie zastanawiaj tylko pakuj rodzinę i wpadajcie wszystko pięknie ,ładnie ale o 19 to przeważnie Maleństwo jest kąpane ,kaszka i nyny .... więc pewnie sam bym jechał.... nie wiem jeszcze jak robię...... poza tym .............................mała jak zobaczy Gurego to kaszki mi już nie poje wieczorem :polew::polew:...ja niestety odpadam z SGL...szwagier odprawia urodziny i będzie GRYYYLL z gorzołą Ty co dwa dni na grilla jeździsz
Bulik Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 poza tym .............................mała jak zobaczy Gurego to kaszki mi już nie poje wieczorem o c*rva... cios poniżej pasa dla różowego :grin: to w ryj musisz za***ać . bp nie zczaii :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 poza tym .............................mała jak zobaczy Gurego to kaszki mi już nie poje wieczorem o c*rva... cios poniżej pasa dla różowego :grin: co też mi zrobi?????????????? najwyżej mi wdupi ....też mi coś :polew::polew:
Majkel Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 poza tym .............................mała jak zobaczy Gurego to kaszki mi już nie poje wieczorem o c*rva... cios poniżej pasa dla różowego :grin: to w ryj musisz za***ać . bp nie zczaii 2:0 :grin::grin:
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 ...ja niestety odpadam z SGL...szwagier odprawia urodziny i będzie GRYYYLL z gorzołą Ty co dwa dni na grilla jeździsz no wreście kaś musza zeżrać tego yebanego wuszta:facepalm:
SebaMC Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 całe życie z poyebami W piątek jakiś grill? bo nie doczytałem?
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 ...ja niestety odpadam z SGL...szwagier odprawia urodziny i będzie GRYYYLL z gorzołą Ty co dwa dni na grilla jeździsz no wreście kaś musza zeżrać tego yebanego wuszta:facepalm: coś to pocytował ??????????? nadupany ,żeś jest czy .....o co chodżi ??
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 całe życie z poyebami W piątek jakiś grill? bo nie doczytałem? ojj...tamm...pierlolisz:polew: ...no Wy ja,,, na SGL wuszt bydzieciej żrać, a jo w SZO wuszt z wódą... ---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- ...ja niestety odpadam z SGL...szwagier odprawia urodziny i będzie GRYYYLL z gorzołą Ty co dwa dni na grilla jeździsz no wreście kaś musza zeżrać tego yebanego wuszta:facepalm: coś to pocytował ??????????? nadupany ,żeś jest czy .....o co chodżi ?? juz jest ołkejj...za dużo ctrl+x żem yebnął
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Ja mam grilla na wyposazeniu leona wiec jak mi sie uda pojawic a pogoda dopisze to grilla mam...
SebaMC Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Jak będzie pogoda to się piszę, może z moją podjadę na jakąś kiełbache z grylla
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Ja mam grilla na wyposazeniu leona wiec jak mi sie uda pojawic a pogoda dopisze to grilla mam... W końcu do czegoś przyda się ten parch
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Ja mam grilla na wyposazeniu leona wiec jak mi sie uda pojawic a pogoda dopisze to grilla mam... W końcu do czegoś przyda się ten parch już wiem czemu to nie hamowało .....tam ma bagażnik zawalony workami z węglem
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 złego słowa nie mogę powiedzieć na Kamieniu Mario poratował grillem ...tak!!...z leona wyciągnął
Rekomendowane odpowiedzi