Mario22 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Zatkalo kakalo...ale taka prawda...pomimo ze nigdy nie mialem aldi...a tak poza tym ...psssyyytt kolejne tego wieczora...
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Zatkalo kakalo...ale taka prawda...pomimo ze nigdy nie mialem aldi...a tak poza tym ...psssyyytt kolejne tego wieczora... no więc poczekamy aż się dorobisz potem mi utrzesz nosa
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 B6 albo b5 to moglem miec dawno a za czasow pierwszych zlotow to z kezorem na d*py my jezdzili moim cc900i... to byly czasy...a teraz same napinacze...
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 B6 albo b5 to moglem miec dawno a za czasow pierwszych zlotow to z kezorem na d*py my jezdzili moim cc900i... to byly czasy...a teraz same napinacze... no ja na pewno hmmm
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Serio...Ada z Myslowic i wspolny wypad na giekse... on wie o czym mowa... fajnie bylo a rob mial b5 takie fajne... ---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- miron tez mial b5...
stanley Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Serio...Ada z Myslowic i wspolny wypad na giekse... on wie o czym mowa... fajnie bylo a rob mial b5 takie fajne...---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- miron tez mial b5... na giekse :sick3: Mario, iść spuść z krzyża i wróć z nami pogadać
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Serio...Ada z Myslowic i wspolny wypad na giekse... on wie o czym mowa... fajnie bylo a rob mial b5 takie fajne...---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- miron tez mial b5... na giekse :sick3: Mario, iść spuść z krzyża i wróć z nami pogadać :polew:
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 No serio... gieksa vs banik ostrava towarzyski...
egon47 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 B6 albo b5 to moglem miec dawno a za czasow pierwszych zlotow to z kezorem na d*py my jezdzili moim cc900i... to byly czasy...a teraz same napinacze...
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Gwiazdorze???? Mam prawo bo reszta z tej ekipy starej jest na EU... ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:36 ---------- Lacie poszly spac... skonczyl im sie czas wolny na te pol roku...
stanley Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 oj młody młody co ty wiesz o życiu młodość ma swoje prawa
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 oj młody młody co ty wiesz o życiu młodość ma swoje prawa no tu się muszę zgodzić
Majkel Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 szkoda mi na jakieś sprężyny kasy ze mnie taki rezacz, że hoho:decayed:oczywiście takie drogie Diman najpierw koła letni załóz a nie na zimowych 17" jezdzisz :polew::polew::polew::polew: ...Maniek Ciebie też to się tyczy!! :polew: Maniek to już w ogóle, polski nimiec, a na takich kółeczkach jeździ, na dodatek KAWALER, Dimana to jeszcze tłumaczy, robi za grosze w polszy, rodzina, dziecko chciałem zamiast komentować, wkleić tego emotikona z bejsbolem, ale jestem tak wyje*any po całym dniu za kólkiem że go nie znalazłem teraz pół godzinki snu i do Polszy na weekend :naughty: Diman, my to sie w końcu poznać musimy i wziąść sie za nich, bo coś tu se za dużo zaczynają pozwalać rezacze dupne :polew:
egon47 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Panowie kto ma porzyczyc sciagacz do sprezyn
Polko_V Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Super zmiesciliscie sie wszyscy w budce na koszyki ???? Zachowujesz się jak Kuna Co ta Olka z Tobą zrobiła Lać jak ciul :polew: Piszcie co chcecie wazne ze wam sie podobalo.... wielcy spotowicze... bulik... diman... obecni raz na pol roku w mega deszczu... to co widzimy sie w zorach i w piatek w gliwicach tak???? ma byc fajna pogoda... ja mógłbym jeździć na wszystkie zloty tylko wtedy musiałbym oglądać twój pys a tego nie zniosę :polew: Serio...Ada z Myslowic i wspolny wypad na giekse... on wie o czym mowa... fajnie bylo a rob mial b5 takie fajne...---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- miron tez mial b5... na giekse :sick3: Mario, iść spuść z krzyża i wróć z nami pogadać :polew::polew::polew: Ja odpadam bo mam remot w doma czyś ty och*jał dzisiaj jest święto ---------- Post dopisany at 16:24 ---------- Poprzedni post napisany at 16:22 ---------- jakie forum powietrza trzeba oddychnąc no chyba Cię poyebało.... Panowie kto ma porzyczyc sciagacz do sprezyn ja chce Ci się podjechać to ja mam:wink:, bo ja po urodzinach ledwo trafiam w klawiaturę
Rekomendowane odpowiedzi