Majkel Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Pany, powiedzcie mi, macie kogos kto umiałby sprawdzić mi rozrusznik? Dzisiaj chyba za 10 razem dopiero zaskoczył, pierwszy mój taki problem odkąd mam auto, a wyczytałem, że to pewnie elektromagnes i szcotki... Za 3 tygodnie planuje długą dosyć trase i niechcialbym mieć niespodzianek po drodze, stąd też chciałbym to sprawdzić teraz w tym tygodniu a problem też w tym, że auto raczej dziennie jest mi potrzebne, więc odstawianie na dzień, dwa do elektryka nie wchodzi w gre, raczej robota na poczekaniu
H4mm3R Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Pany, powiedzcie mi, macie kogos kto umiałby sprawdzić mi rozrusznik? Dzisiaj chyba za 10 razem dopiero zaskoczył, pierwszy mój taki problem odkąd mam auto, a wyczytałem, że to pewnie elektromagnes i szcotki... Za 3 tygodnie planuje długą dosyć trase i niechcialbym mieć niespodzianek po drodze, stąd też chciałbym to sprawdzić teraz w tym tygodniu a problem też w tym, że auto raczej dziennie jest mi potrzebne, więc odstawianie na dzień, dwa do elektryka nie wchodzi w gre, raczej robota na poczekaniu Żeby go sprawdzić to trzeba go wymontować. W Mikołowie jest firma co się tym profi zajmuje. Sprawa do zrobienia w jeden dzień.
Majkel Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Pany, powiedzcie mi, macie kogos kto umiałby sprawdzić mi rozrusznik? Dzisiaj chyba za 10 razem dopiero zaskoczył, pierwszy mój taki problem odkąd mam auto, a wyczytałem, że to pewnie elektromagnes i szcotki... Za 3 tygodnie planuje długą dosyć trase i niechcialbym mieć niespodzianek po drodze, stąd też chciałbym to sprawdzić teraz w tym tygodniu a problem też w tym, że auto raczej dziennie jest mi potrzebne, więc odstawianie na dzień, dwa do elektryka nie wchodzi w gre, raczej robota na poczekaniu Żeby go sprawdzić to trzeba go wymontować. W Mikołowie jest firma co się tym profi zajmuje. Sprawa do zrobienia w jeden dzień. Masz tam jakieś namiary Hammer? czyli rozumie, że jak coś, to wszystkie potzrebne tajle mają na miejscu tak?
H4mm3R Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Pany, powiedzcie mi, macie kogos kto umiałby sprawdzić mi rozrusznik? Dzisiaj chyba za 10 razem dopiero zaskoczył, pierwszy mój taki problem odkąd mam auto, a wyczytałem, że to pewnie elektromagnes i szcotki... Za 3 tygodnie planuje długą dosyć trase i niechcialbym mieć niespodzianek po drodze, stąd też chciałbym to sprawdzić teraz w tym tygodniu a problem też w tym, że auto raczej dziennie jest mi potrzebne, więc odstawianie na dzień, dwa do elektryka nie wchodzi w gre, raczej robota na poczekaniu Żeby go sprawdzić to trzeba go wymontować. W Mikołowie jest firma co się tym profi zajmuje. Sprawa do zrobienia w jeden dzień. Masz tam jakieś namiary Hammer? Mi to u Kuby (djim) robili, zdemontowali, zawieźli do Mikołowa, po 2-3h odbiór i zamontowali. Gwarancja 12miesc. Koszt z robotą 200-300zł.
Majkel Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Ta firma to Elektromotor jak mi to Kuba powiedział Jutro będe to załatwiał Dzięki za pomoc chopcy
Mario22 Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 I po grillu a jutro o 5 trza wstac ...:banghead:
SebaMC Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 I po grillu a jutro o 5 trza wstac ...:banghead: Pogoda o dziwo fajna była jak na weekend, aż za, poleżałem troche na słońcu i sie przyjarałem, ale grill zaliczony
stanley Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 i po grillu trochę bańka a jutro do roboty to trzeba poprawić i jutro NŻ
diman Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 i po grillu trochę bańka a jutro do roboty to trzeba poprawić i jutro NŻ no powiem ci że przeszła taka myśl ale cza coś zarobić na te drogie części z ASO
stanley Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 i po grillu trochę bańka a jutro do roboty to trzeba poprawić i jutro NŻ no powiem ci że przeszła taka myśl ale cza coś zarobić na te drogie części z ASO a tam drogie, głupie przepływomierz do opla kosztuje tyle, ile zapłaciłeś za swoje tajle
diman Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Z cenami aso nie ma żartów...hehe no nie ma zabijają ale są osoby które pomagają to przeboleć
stanley Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Arturoo, masz już ten wątek ? Bo codziennie wchodzę na moja B5 i doczekać się nie mogę
H4mm3R Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Arturoo, masz już ten wątek ? Bo codziennie wchodzę na moja B5 i doczekać się nie mogę +1
Rekomendowane odpowiedzi