Majkel Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 heloł rozrusznik opanowany szczerze polecam ten zakład w Mikołowie, normalna obsługa, w porządku chłopaki i sprzęt mają porządny do robienia tego typu rzeczy:wink:
H4mm3R Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 heloł rozrusznik opanowany szczerze polecam ten zakład w Mikołowie, normalna obsługa, w porządku chłopaki i sprzęt mają porządny do robienia tego typu rzeczy:wink: Byle czego bym Ci nie polecił
Majkel Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 heloł rozrusznik opanowany szczerze polecam ten zakład w Mikołowie, normalna obsługa, w porządku chłopaki i sprzęt mają porządny do robienia tego typu rzeczy:wink: Byle czego bym Ci nie polecił co prowda, to prowda Dzięki raz jeszcze
SebaMC Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Auto podniesione i dystanse na przód w końcu założone i jeździ się o wiele lepiej, ale mam takie pytanko, miał ktoś do czynienia z gwintem supersporta? przód fajnie trzyma twardo, a tył jest miękki jak ori zepsute 1BE które już kończyły żywota jest to normalne? wydaje mi się, że nie.. poza tym tylne w dodatku skrzypią cała zawieha ori supersport nowa
horny devil Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Auto podniesione i dystanse na przód w końcu założone i jeździ się o wiele lepiej, ale mam takie pytanko, miał ktoś do czynienia z gwintem supersporta? przód fajnie trzyma twardo, a tył jest miękki jak ori zepsute 1BE które już kończyły żywota jest to normalne? wydaje mi się, że nie.. poza tym tylne w dodatku skrzypią cała zawieha ori supersport nowa Gdzieś czytałem że na tym gwincie właśnie przód twardy a tył miękki Podziękowania dla Michała za gościnę i pomoc no za kawałek rurki bo bez niej ani rusz Na szybko kalkulatorem bo zaczynało padać
diman Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Auto podniesione i dystanse na przód w końcu założone i jeździ się o wiele lepiej, ale mam takie pytanko, miał ktoś do czynienia z gwintem supersporta? przód fajnie trzyma twardo, a tył jest miękki jak ori zepsute 1BE które już kończyły żywota jest to normalne? wydaje mi się, że nie.. poza tym tylne w dodatku skrzypią cała zawieha ori supersport nowa Gdzieś czytałem że na tym gwincie właśnie przód twardy a tył miękki Podziękowania dla Michała za gościnę i pomoc no za kawałek rurki bo bez niej ani rusz Na szybko kalkulatorem bo zaczynało padać https://lh6.googleusercontent.com/-FQz2eZlIUTw/UZp5I114ajI/AAAAAAAAA70/FVBcApEZ3hQ/s640/WP_000306.jpg a cóż to za koza normalnie jak bym na moje patrzał
horny devil Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Auto podniesione i dystanse na przód w końcu założone i jeździ się o wiele lepiej, ale mam takie pytanko, miał ktoś do czynienia z gwintem supersporta? przód fajnie trzyma twardo, a tył jest miękki jak ori zepsute 1BE które już kończyły żywota jest to normalne? wydaje mi się, że nie.. poza tym tylne w dodatku skrzypią cała zawieha ori supersport nowa Gdzieś czytałem że na tym gwincie właśnie przód twardy a tył miękki Podziękowania dla Michała za gościnę i pomoc no za kawałek rurki bo bez niej ani rusz Na szybko kalkulatorem bo zaczynało padać https://lh6.googleusercontent.com/-FQz2eZlIUTw/UZp5I114ajI/AAAAAAAAA70/FVBcApEZ3hQ/s640/WP_000306.jpg a cóż to za koza normalnie jak bym na moje patrzał Lekarstwo czeka w garażu na montaż koni sport + eibach pro kit
Pucek Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Auto podniesione i dystanse na przód w końcu założone i jeździ się o wiele lepiej, ale mam takie pytanko, miał ktoś do czynienia z gwintem supersporta? przód fajnie trzyma twardo, a tył jest miękki jak ori zepsute 1BE które już kończyły żywota jest to normalne? wydaje mi się, że nie.. poza tym tylne w dodatku skrzypią cała zawieha ori supersport nowa Gdzieś czytałem że na tym gwincie właśnie przód twardy a tył miękki Podziękowania dla Michała za gościnę i pomoc no za kawałek rurki bo bez niej ani rusz Na szybko kalkulatorem bo zaczynało padać https://lh6.googleusercontent.com/-FQz2eZlIUTw/UZp5I114ajI/AAAAAAAAA70/FVBcApEZ3hQ/s640/WP_000306.jpg Jeszcze to trochę obniż i będzie bardzo fajnie
horny devil Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Auto podniesione i dystanse na przód w końcu założone i jeździ się o wiele lepiej, ale mam takie pytanko, miał ktoś do czynienia z gwintem supersporta? przód fajnie trzyma twardo, a tył jest miękki jak ori zepsute 1BE które już kończyły żywota jest to normalne? wydaje mi się, że nie.. poza tym tylne w dodatku skrzypią cała zawieha ori supersport nowa Gdzieś czytałem że na tym gwincie właśnie przód twardy a tył miękki Podziękowania dla Michała za gościnę i pomoc no za kawałek rurki bo bez niej ani rusz Na szybko kalkulatorem bo zaczynało padać https://lh6.googleusercontent.com/-FQz2eZlIUTw/UZp5I114ajI/AAAAAAAAA70/FVBcApEZ3hQ/s640/WP_000306.jpg a cóż to za koza normalnie jak bym na moje patrzał Lekarstwo czeka w garażu na montaż koni sport + eibach pro kit
egon47 Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Auto podniesione i dystanse na przód w końcu założone i jeździ się o wiele lepiej, ale mam takie pytanko, miał ktoś do czynienia z gwintem supersporta? przód fajnie trzyma twardo, a tył jest miękki jak ori zepsute 1BE które już kończyły żywota jest to normalne? wydaje mi się, że nie.. poza tym tylne w dodatku skrzypią cała zawieha ori supersport nowa Gdzieś czytałem że na tym gwincie właśnie przód twardy a tył miękki Podziękowania dla Michała za gościnę i pomoc no za kawałek rurki bo bez niej ani rusz Na szybko kalkulatorem bo zaczynało padać https://lh6.googleusercontent.com/-FQz2eZlIUTw/UZp5I114ajI/AAAAAAAAA70/FVBcApEZ3hQ/s640/WP_000306.jpg Horny jest dobrze zalozysz zawias i bedzie OKI a i haka sie pozbadz ---------- Post dopisany at 21:46 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ---------- Auto podniesione i dystanse na przód w końcu założone i jeździ się o wiele lepiej, ale mam takie pytanko, miał ktoś do czynienia z gwintem supersporta? przód fajnie trzyma twardo, a tył jest miękki jak ori zepsute 1BE które już kończyły żywota jest to normalne? wydaje mi się, że nie.. poza tym tylne w dodatku skrzypią cała zawieha ori supersport nowa Seba u mnie w Raceland bylo identycznie i wkladalem gumy usztywniajace pomiedzy sprezyny
horny devil Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 No montaż na koniec miesiąca. Auto poszło 1cm w górę względem 15" Na całe szczęście nic mi nie puka bardziej niż pukało, o dziwo nie ma też większego skrzypienia budy, aczkolwiek nie stałem jeszcze skrajnymi kołami wyżej. Stare koła telepały budą pomimo iż były wyważane Na tych laćkach przy 150 jest głośniej no ale jest też szerzej
Majkel Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Podziękowania dla Michała za gościnę i pomoc no za kawałek rurki bo bez niej ani rusz Na szybko kalkulatorem bo zaczynało padać https://lh6.googleusercontent.com/-FQz2eZlIUTw/UZp5I114ajI/AAAAAAAAA70/FVBcApEZ3hQ/s640/WP_000306.jpg Noł problem no fakt faktem, że bez tej przedłużki za dużo by my nie zdziałali ...niech służą!
SebaMC Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Egon, myslalem o tym, a mocno to utwardzilo tyl?jedna gume na jeden spring czy wiecej?wkleilbys linka do alledrogo, bo nie wiem jakich dokladnie szukac:decayed: A jak z trwaloscia takiej gumy?bo slyszalem ze lubia sie rozlatywac
Rekomendowane odpowiedzi