A4-Tomek Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 też miałem jechać ale z j**aną pracą nie szło pokombinować :kwasny: obowiązkowa sobota pierdolenie w bambus sorka Egon szczęścia Młodej Parze :wink: ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- I kieliszek ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- Polko jedziesz jutro na Rock'n'Low Tuning Show? Podepnę się i zgłaszam swoją chęć wyjazdu
Majkel Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Łezka w oku Egona na nasz widok... BEZCENNA!!! Warto było cisnąć te ponad 5ookm by ją zobaczyć!!! Ja jako, no powiedzmy organizator tego wszystkiego, chciałem podziekować za hojność Panowie,ani jedna osoba, do której sie zwrociłem nie odmówiła, bez Was by tej całej akcji i prezentu nie było mam nadzieje, że ta tradycja na stałe zagości w naszej ekipie, bo miło wiedzieć, że nie jest sie tylko nickiem na forum, a dobrym kumplem dla innych!!! Fotki niy momy, było nos trzech... Polko z Dydem trzymali banner a ja z prezentem podbiłem... nie było komu zrobić zdjęcia
SebaMC Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja też niestety nie mogłem podjechać, ale fajno, że się udało
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 09:57 ---------- Poprzedni post napisany at 09:56 ---------- Łezka w oku Egona na nasz widok... BEZCENNA!!! Warto było cisnąć te ponad 5ookm by ją zobaczyć!!! Ja jako, no powiedzmy organizator tego wszystkiego, chciałem podziekować za hojność Panowie,ani jedna osoba, do której sie zwrociłem nie odmówiła, bez Was by tej całej akcji i prezentu nie było mam nadzieje, że ta tradycja na stałe zagości w naszej ekipie, bo miło wiedzieć, że nie jest sie tylko nickiem na forum, a dobrym kumplem dla innych!!! Fotki niy momy, było nos trzech... Polko z Dydem trzymali banner a ja z prezentem podbiłem... nie było komu zrobić zdjęcia :kox: ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- ...byliśmy, życzenia złożyliśmy...młodych obadaliśmy i...fakt faktem flaszeczki przywieźliśmy ...Egon zaskoczony na maxa:kox:
Polko_V Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No Majkel..też mam taką nadzieję (że zagości w naszym "menu"), że nawet na drugi koniec Polski pojedziem jak będzie trzeba:decayed:
Majkel Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No Majkel..też mam taką nadzieję (że zagości w naszym "menu"), że nawet na drugi koniec Polski pojedziem jak będzie trzeba:decayed: po wczorajszym dniu, na zawsze już chyba pozostanie określenie "kącek za Wrocław" :grin:
Bulik Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No Majkel..też mam taką nadzieję (że zagości w naszym "menu"), że nawet na drugi koniec Polski pojedziem jak będzie trzeba:decayed: po wczorajszym dniu, na zawsze już chyba pozostanie określenie "kącek za Wrocław" :grin: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: dobry . na pewno Egon wstawi fotki .jak dojdzie do siebie i zrozumie co zrobił
Majkel Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ale to chyba dopiero we wrześniu, wspominał że teraz na jakieś wczasy się wybierają ---------- Post dopisany at 11:31 ---------- Poprzedni post napisany at 11:28 ---------- Wczoraj Dydo przekonał się, że "kącek" to pojecie względne :grin:
Polko_V Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No Majkel..też mam taką nadzieję (że zagości w naszym "menu"), że nawet na drugi koniec Polski pojedziem jak będzie trzeba:decayed: po wczorajszym dniu, na zawsze już chyba pozostanie określenie "kącek za Wrocław" :grin: dokładnie...od wczoraj, to będzie się głównie kojarzyło z Dydem:grin:---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:15 ---------- Ale to chyba dopiero we wrześniu, wspominał że teraz na jakieś wczasy się wybierają ---------- Post dopisany at 11:31 ---------- Poprzedni post napisany at 11:28 ---------- Wczoraj Dydo przekonał się, że "kącek" to pojecie względne :grin: noo...a najlypsze sam to było...Dydo godoł bez telenom z dziołszkom...:"ocieplomy właśnie z tatom chałpa, ale tera momy przerwa, bo słońce zaszło nom na ściana...":decayed: ...a bylimy "kącek przed Wrockiym":polew: abo to...: Dydo "dobre najwyży podzielymy bosha na trzi...jo biera to co się krynci" Polko "to je miska Dydo...a jo biera podstawa i krynciołki" Dydo " a Tobie Maniek...kącek kabla"
horny devil Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Szkoda że nie miałem jak podjechać. Swoją drogą 280km jechałem 6h. Nawet traktor mnie wyprzedzał. Podłoga ze dwa razy oberwała. Ograniczenie do 70 km/h w praktyce dla mnie oznaczało 30 Wszystkiego najlepszego dla młodych
Pucek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Fajnie że plan się powiódł i Egon z Żoną mieli fajną niespodziankę, jak wiadomo byłem na weselu i z tego względu nie mogłem jechać a szkoda Muszę na łaźni zapytać Dyda o ten kącek:grin:
Arturoo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ..... Wszystkiego najlepszego dla Młodej Pary btw....ciekawe jak tam po ich pierwszej wspólnej nocy
Polko_V Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ...ja tam wiem:kox:...za pewne tak w 99% "świeżych" małżeństwach:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi